reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Olivia cieszę się bardzo że się zdecydowałaś i lecisz tam gdzie słoneczko:tak:też chętnie spakowałabym walizki i poleciała, szczególnie w taką pogodę jak dziś

czesc

ja tez przyszlam zobaczyc czy sa jakies wiesci o Martynce i widze ze nic...
Asia tez nie pisze,mam nadzieje ze wszystko dobrze po zabiegu

no nic ja bede pozniej bo przed nami wycieczka do Ambasady do Oslo:baffled:
musimy malej wyrobic paszport

do pozniej

No i po wiośnie :-(Dzisiaj znowu szaro, buro i w związku z tym mój zapał do pracy opadł :-) No, ale przynajmniej wczoraj prace domowe nadrobiłam za pół roku :-D

A dzisiaj tłusty czwartek.mieliśmy z Maćkiem piec faworki, ale mąki w domu niet, a leje tak, że mi się nie chce iść do sklepu :no:

hej babeczki.
trzymam kciuki za dziewczyny że będzie dobrze kasiu trzymajcie się i wracajcie do zdrówka

a co do tłustego czwartku to mój pierwszy od nie pamiętam kiedy (może od dwudziestu paru lat nawet ) czwartek bez pączka a tak wogóle niewiedziałam że to już tłusty :)

Hej dziewuszki :happy:

Kredka, ale bombowa fotka młodego :cool2:

Asia, życzę Ci dużo siły za tydzień ;-)

Kurde, udzielił mi się jakiś ponury nastrój dzisiaj. Taki bylejako-stękająco-marudno-bezsensowny :nerd::sorry2::sorry2::sorry2: To pewnie dlatego, że w kuchni na stole leży cały talerz pączków, a ja idę w zaparte z moją die:-p

u nas tez szaro-buro, ale bede miała dzisiaj miłych gosci, mam nadzieje ze humor sie poprawi :-p:-p
znalazłam na BB babeczke ze Stalowej, z malutka coreczka, i dzisiaj zaprosiłam je do Siebie, takze mam małe BB spotkanie :sorry2::sorry2::sorry2:

Iwon ja tez sie zastanawiam nad dzisiejszymi pączusiami......
szkoda mi troche wchłonac 400 kalorii, ale..........
podobno paczek oznaczas dostatek i szcescie w nowym roku, wiec moze skusze sie na mały kawałeczek.

reklama
Do góry