reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja sobie nie żałuje :-) wsunełam juz dwa pączki:happy: I tak jestem gruba i przekroczyłam zakładany limit wagi:sorry2:

Kredkowy Tymek faktycznie odjechany :tak::-)Niezły fryz.

az wczoraj luknelam na te farby w rossmanie. nie znalazlam kawy. moze jakis sredni braz? zreszta to wszystko zalezy od koloru wlosow i dlugosci trzymania farby na glowie i kondycji wlosow(albo tak sobie wmawiam:-p;-)).
Joasia,to drzewo hebanowe to jest ciemny braz. jak chcesz czarny to zwykle proponuja jakies granatowe czernie itp. ja nie lubie uwazam ze sztucznie wygladaja takie czernie wpadajace w niebieski i rzadko komu pasuja. ale ciemne brazy jak najbardziej. tuz po farbowaniu sa naprawde prawie czarne:tak:

dzrzewo hebanowe to "czorny"!! na maksa, mówie Wam bo miałam. Fakt ze nie mieni się na granatowy(na szczescie) tylko jesli juz to na bardzo bardzo ciemny brąz :tak:

Z reszta zdjęcie ponizej:

Załączniki

• DSCN5817.JPG
    DSCN5817.JPG
    143 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN7047.JPG
    DSCN7047.JPG
    156,9 KB · Wyświetleń: 47
1. podrzuc Klaudii:-p:-D
2. zrzuc na losia-jego szafka:-p:rofl2:
3. nie ma sensu moja droga. okna wcale nie sa brudne. po prostu jest szaro buro na dworzu:crazy:
4. popros Emamowa. po tylu albumach ile ona wyprodukowala, to musi miec taka wprawe, ze ci zrobi twoje w dwie minutki:-p;-)
5. zakup maseczke np blotna na cale cialo, a nastepnie ja naloz. przez te 15-20 minut dzialania maseczki zdazysz umyc kafelki:-p:rofl2:
6. jak sie zastosujesz do punktow 1-5 bedzie troche wolnego czasu na czytanie;-):tak:
7. zapytaj corke losia czy moze nie chcialaby ci pomoc. dzieciaki lubia sie bawic w takie "wycinanki";-)

to co podpasowala ci jakas propozycja?:rofl2::-p

Zdecydowanie najbardziej rozbroił mnie punkt trzeci :-p :-p:-p Uwielbiam takie argumenty :-D
A dzieciaki często pilnują Kornelka, robią porządki w domu, jak nocują u nas, bawią się z młodym, gotujemy razem, więc punkt siódmy chyba sobie daruję, co? ;-)

No i jeszcze jedno małe 'ale' Oliviaa, córka łosia ma już prawie 18 lat :ninja2: Wycinanki jej już chyba nie w głowie :-p:-p:-p

:tak::tak::tak:

Rety, martwię się o Martynię..........
wlasnie! ktos cos wie?:sorry2::-(

Niania zobacz co znalazlam!:blink: wybierz wozek na podstawie znaku zodiaka
Celebrity StrollerScope 2008 -- stroller style inspired by the star's stars : Celebrity Baby Blog

ale wczoraj poszalalam z zakupami! kupilam:
-pasek w Orsay(przecena 50%)
-bluzka-swetr w dziwacznym, kolorze i o dziwacznym ksztalcie ale zajebiscie wyglada jak sie ja zalozy! przeceniona z 12euro na...20zl:szok::rofl2:
-korektor pod oczy
-kolczyki
-balsam na uda(Joasia ciagle zapominam napisac-z centymetrem nie sprawdzalam ale rzeczywiscie skora nabiera duzo ladniejszego wygladu i milsza w dotyku)
-maseczka z peelingiem 2 w 1 Yes Rocher
-mleczko z tonikiem 2 w 1 Yves Rocher
-okulary przeciwsloneczne

niestety nie kupilam nic z Iwostinu:angry: u mnie w aptece pani miala tylko krem ale stwierdzila ze moze zamowic co tylko sobie zycze:-)
w kolejnej nie mieli nic:dry:
w jeszcze kolejnej ceny wydaly mi sie podejrzanie wysokie:baffled:
a jeszcze kolejna byla juz zamknieta:sorry2:
chyba skorzystam z opcji zamawiania u mnie:tak:

dzrzewo hebanowe to "czorny"!! na maksa, mówie Wam bo miałam. Fakt ze nie mieni się na granatowy(na szczescie) tylko jesli juz to na bardzo bardzo ciemny brąz :tak:
to by sie wszystko zgadzalo:tak: bardzo bardzo bardzo ciemny braz. to jest wlasnie to co uzywam:-) tez sie smaruje Safiradrzewo hebanowe, na zmiane z Decore-ciemny braz:tak:

Zdecydowanie najbardziej rozbroił mnie punkt trzeci :-p :-p:-p Uwielbiam takie argumenty :-D
A dzieciaki często pilnują Kornelka, robią porządki w domu, jak nocują u nas, bawią się z młodym, gotujemy razem, więc punkt siódmy chyba sobie daruję, co? ;-)
wiesz Iwonko, cos musi zostac. nie mozesz w koncu tez byc taka pani domu idealna!:-p;-):tak:
No i jeszcze jedno małe 'ale' Oliviaa, córka łosia ma już prawie 18 lat :ninja2: Wycinanki jej już chyba nie w głowie :-p:-p:-p
to moze zylke do gotowania ma? jakbys to zgrabnie ujela ze masz tony super przepisow to by podchwycila:-p:-D:-D

dobra bede sie zbierac. szykuje sie, budze malego i robimy nalot na warszawe-kolorado:tak:

reklama
Klaudia zapraszam do mnie,leżą sobie w kuchni na talerzyku i kuszą :tak:zapachem i wyglądem:-)
Rany, straszną mam ochotę. Pojechałabym do sklepu, ale kurna nie chce mi się. Musiałabym Maćka ubierać i z nim jechać. Jak mąż z pracy wróci, to chyba pojadę i upiekę te faworki. Obiecałam Maćkowi, bo odkąd ma książeczkę na F o foce, która tak fałszuje grając na fortepianie, że pan na zdjęciu zatyka uszy faworkami, to ciągle mi się pyta co to są faworki :-)

Czy już mówiłam, że chcę pączka???????????????????

Do góry