nenius
Przyjaciółki 2008
hello:-(
jestem dziś do d..ki
od wczoraj boli mnie głowa,wzięłam już dwie tabletki i zastanawiam się nad trzecią........nie wiem,tylko dlaczego się tak kiepsko czuję![]()
bidaku
![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hello:-(
jestem dziś do d..ki
od wczoraj boli mnie głowa,wzięłam już dwie tabletki i zastanawiam się nad trzecią........nie wiem,tylko dlaczego się tak kiepsko czuję![]()
mam pytanie,czy zetknęłyście się z tymi produktami,przyznam szczerze,że ja zawsze podchodzę do takich produktów sceptycznie,ale moja babcia twierdzi,że ten granatowo zapakowany słoiczek dżemu znija cukier
FLAVON MAX - rewelacyjny suplement!!! (300550636) - Aukcje internetowe Allegro
trochę to kosztuje,a ciekawe,czy dla dzieciaków jest też takie skuteczne?
Weszłam sobie właśnie na naszą Klasę, a tam nasza Tusia zdjęcie zmieniła. :-) Zobaczcie jaka z niej mamuśka fajna :-) O nas to już całkiem zapomniała :-(
ja uzywam Joanny ale elf chyba juz nie, nie wiem czy przypadkiem Garnier to nie jest.
a mnie sie marzy teraz taka prawdziwa głeboka czern.............macie moze cos sprawdzonego??
1. ja mysle bo jak nie to ci skopie tyleczek ciezarny;-)
2. ja z safiry wybieralam drzewo hebanowe jak dobrze pamietam. ta kawa jeszcze ciemniejsza?
3.:-) do czasu?
4.Joasia uzywa farb Joanna i Elfik chyba sie od niej tego nauczyla. cos mi sie tak wydaje ale pewna nie jestem![]()
A i chciałam jeszcze napisać, że po założeniu wczorajszego wątku o kosmetykach wykupiłam dzisiaj pół Rossmanna:-):-):-)
Musze zrzucić z telefonuNianiu to może jakaś fotka, co??
Niania zakupy fajne.........ciekawa jestem końcowego efektu,bo projekt interesująco-zajefany;-):-)
No więc tak: u mnie jak już wspomniałam wiosna :-) W związku z tym od rana zrobiłam tyle:
A jest dopiero 14 :-)
- poćwiczyłam
- umyłam samochód (tzn. myjnia umyła :-)), w tym słoneczku mój żółtek świeci się tak, że można się od niego opalać :-)
- wydałam kupę kasy w Rossmanie: peeling do ciała, tonik
itp.
- wypiłam kawkę + ciasto
- wysłałam męża z dywanem do pralni
- umyłam okno w kuchni
- odkurzyłam chałupkę i wymyłam podłogi
- wyprasowałam Mount Everest, który piętrzył się w mojej szafie :-)
- idę robić obiadek (sznycelki z ryby, ziemniaczki + sałatka z avokado przepisu Olivii).
I jak tu Nienius znaleźć czas na wszystkie wątki???
No więc tak: u mnie jak już wspomniałam wiosna :-) W związku z tym od rana zrobiłam tyle:
A jest dopiero 14 :-)
- poćwiczyłam
- umyłam samochód (tzn. myjnia umyła :-)), w tym słoneczku mój żółtek świeci się tak, że można się od niego opalać :-)
- wydałam kupę kasy w Rossmanie: peeling do ciała, tonik
itp.
- wypiłam kawkę + ciasto
- wysłałam męża z dywanem do pralni
- umyłam okno w kuchni
- odkurzyłam chałupkę i wymyłam podłogi
- wyprasowałam Mount Everest, który piętrzył się w mojej szafie :-)
- idę robić obiadek (sznycelki z ryby, ziemniaczki + sałatka z avokado przepisu Olivii).
I jak tu Nienius znaleźć czas na wszystkie wątki???
Wróciłam do domku i nie robię nic.