reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja chcę pączkaaaaa!!!!!!!!!!!

Mój Maciek za to dzisiaj nadrabia zaległości jedzeniowe. Od rana zjadł:
  • miskę mleka z płatkami,
  • jabłko
  • dwie kromki chleba z masłem orzechowym i dżemem
  • bakusia
  • rafaello
Ciągle przychodzi do mnie i prosi o coś do jedzenia :-) Po ostatnich dniach niejedzenia to dla mnie muzyka dla uszu :) Lekarka powiedziała, żeby w tym wypadku dziecku nie żałować, bo musi nadrobić. :-) No to mu nie żałuję :-)

reklama
Kredka, ale bombowa fotka młodego :cool2:

dzięki iwonica :-) sama ostatnio w kąpieli wycinałam tymowi irokeza NOŻYCZKAMI I GRZEBIENIEM :szok: kiedyś już miała jakiś może rok temu ale to był golony a teraz nozyce hihi

a chciałam żeby miał dłuższe włoski i jakąś fryzurkę (bo chudzinka się z niego zrobiła-chyba po młodym będzie długi chudy) ale poszliśmy do fryzjera i zakończyło się płaczem jak tylko tam wszedł (był śpiący)

ale za oknem piękne słoneczko :) a ja tak do duszy się czuję głowa mnie boli (jak się schylam ) nos i gardło zawalone wydzielinami bleeee.... tymi nadal ma katar i lekki kaszel a skończył antybiotyk eh ale nie narzekam :) jakoś humorek mi dopisuje mimo niejedzonego pączka .........chyba :)

A ja chcę pączkaaaaa!!!!!!!!!!!

Mój Maciek za to dzisiaj nadrabia zaległości jedzeniowe. Od rana zjadł:
  • miskę mleka z płatkami,
  • jabłko
  • dwie kromki chleba z masłem orzechowym i dżemem
  • bakusia
  • rafaello
Ciągle przychodzi do mnie i prosi o coś do jedzenia :-) Po ostatnich dniach niejedzenia to dla mnie muzyka dla uszu :) Lekarka powiedziała, żeby w tym wypadku dziecku nie żałować, bo musi nadrobić. :-) No to mu nie żałuję :-)

:szok::szok::szok: Wow, to rzeczywiście apetyt niezły :-D:-D:-D
Ale muszę przyznać, że Daria po chorobie też zaczęła lepiej jeść :tak:

no nic ja bede pozniej bo przed nami wycieczka do Ambasady do Oslo:baffled:
musimy malej wyrobic paszport

do pozniej
powodzenia zycze, ostatnio w jakims serwisie informacyjnym podawali ze to nie jest wcale proste! bo dzieci urodzone poza polska nie maja peselu i urzednicy twierdza ze im nie potrzebny jak mieszkaja poza krajem, a z drugiej str zeby wyrobic paszport zadaja pesel. schizofrenia:baffled:

Olivia cieszę się bardzo że się zdecydowałaś i lecisz tam gdzie słoneczko:tak:też chętnie spakowałabym walizki i poleciała, szczególnie w taką pogodę jak dziś
ja sie tez bardzo bardzo bardzo ciesze!:tak::-) wczoraj mi nawet kolezanka ze studiow powiedziala ze to od razu widac, zupelnie inne oczy mam:-)

Kredzia, ale synek odjechany!!!!:-):tak:
u nas tez szaro-buro, ale bede miała dzisiaj miłych gosci, mam nadzieje ze humor sie poprawi :-p:-p
znalazłam na BB babeczke ze Stalowej, z malutka coreczka, i dzisiaj zaprosiłam je do Siebie, takze mam małe BB spotkanie :sorry2::sorry2::sorry2:
udanego spotkanka laseczki!:tak:

Klaudia, zazdrość mnie bierze, jak czytam o Twoich dzisiejszych sukcesach :sorry2:

Ja cierpię na chroniczny brak czasu :no: Oto sprawy, które wymagają natychmiastowej interwencji, a leżą odłogiem:

1. prasowanie
2. porządek w szafkach łosia (ostatniuo zdążyłam zrobić tylko u siebie :-p)
3. mycie okien (łoś obiecał, że to zrobi, ale z czasem u niego wcale nie lepiej :dry:)
4. przygotowanie FOTO ALBUMU (Emama ;-))
5. umycie kafli w łazience
6. przeczytanie sterty zaległych książek, gazet i publikacji :nerd:
7. założenie segregatowa z przepisami (na razie wycinki z gazet walają mi się po książkach kucharskich :dry:)
moja propozycja:
1. podrzuc Klaudii:-p:-D
2. zrzuc na losia-jego szafka:-p:rofl2:
3. nie ma sensu moja droga. okna wcale nie sa brudne. po prostu jest szaro buro na dworzu:crazy:
4. popros Emamowa. po tylu albumach ile ona wyprodukowala, to musi miec taka wprawe, ze ci zrobi twoje w dwie minutki:-p;-)
5. zakup maseczke np blotna na cale cialo, a nastepnie ja naloz. przez te 15-20 minut dzialania maseczki zdazysz umyc kafelki:-p:rofl2:
6. jak sie zastosujesz do punktow 1-5 bedzie troche wolnego czasu na czytanie;-):tak:
7. zapytaj corke losia czy moze nie chcialaby ci pomoc. dzieciaki lubia sie bawic w takie "wycinanki";-)

to co podpasowala ci jakas propozycja?:rofl2::-p

Olivia jeśli chodzi o kolor farby,ja też mam zawsze tysiąc myśli,czy będzie dobrze,a kolor mnie kusi i kusi i kusi........jestem ciekawa,czy się zdecydowałaś?!
stwierdzilam ze walne szamponem wellaton. najwyzej sie zmyje po kilku myciach a ja juz wiecej tego nie popelnie:blink:
co do tych produktow magicznych to nie mam pojecia.:blink:

No własnie drzewo hebanowe z Safiry:tak::tak::tak:
Kawa jasniejsza. Heban to czarny :tak:
Choć przy ciemnych farbach to wszytskie moim zdaniem sa "czorne":-)
az wczoraj luknelam na te farby w rossmanie. nie znalazlam kawy. moze jakis sredni braz? zreszta to wszystko zalezy od koloru wlosow i dlugosci trzymania farby na glowie i kondycji wlosow(albo tak sobie wmawiam:-p;-)).
Joasia,to drzewo hebanowe to jest ciemny braz. jak chcesz czarny to zwykle proponuja jakies granatowe czernie itp. ja nie lubie uwazam ze sztucznie wygladaja takie czernie wpadajace w niebieski i rzadko komu pasuja. ale ciemne brazy jak najbardziej. tuz po farbowaniu sa naprawde prawie czarne:tak:

my juz po pączku i to nie,tylko wirytualnym(Wiki;-))....chociaż Otylka jedząc pączka powiedziała:mamo,ja to nie lubie,wsadziłam paluchia i oblizałam,to jest nie doble,ty to zjedz
musiałam wyjeść łyżeczką marmoladę,bo dziecko chciało pączka bez:-p:sorry2:

reklama
hello :-)

u nas dzisiaj po porannych deszczach wyszło piękne słoneczko:-D:laugh2::happy::rofl2:

miło i przyjemnie:tak::tak::tak:
ciagle czekam
u mnie szaro i nieprzyjemnie:dry:
a w sumie to mam to gleboko w d... bo za niecale dwa tygodnie bede w grecji!:tak::-p:-):rofl2:

Oliviaa, szukaj sauny w fitness klubach. Ja mam swoją w pakiecie razem z aerobikiem i siłownią :rofl2:
generalnie to wiem ze tam powinny byc tylko ze u mnie w miescinie jest tylko basen:dry: wiec na fitness'y do warszawy musialabym jezdzic. w zasadzie to wszystko robie w warszawie ale jakos tak basen i fitness to bym chciala jednak miec blisko domu:tak:

Nie dziala mi gg:baffled: czuje się jak bez ręki:blink:
widze ze reka powrocila:-p:-D

Do góry