reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

125.jpg

Wesołych, pogodnych i spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia
życzą Edyta, Piotr, Wiktoria i Oliwier

reklama
Na czas Świąt Bożego Narodzenia:
szczęścia, zdrowia, powodzenia i niech się spełni co sobie życzycie,
by Wam miodem upływało życie,
każdy dzień pełen pociech i uroku zszedł tak pomyślnie w nadchodzącym roku.

życzy Lilka z rodziną
142.gif

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją sie rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi

Aneta, Sławek i Daria

Ps. wszystkiego naj, naj dla wszystkich dzisiejszych solenizantek/ów :-)

ador0001.gif

Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,
przeżytych w zgodzie ze światem
i z sobą samym, pełnych życia
i miłości Świąt Bożego Narodzenia

życzy Ania i spółka

tanczaca%20roza.gif
roza.gif
tanczaca%20roza.gif

Drogie Solenizantki,
przyjmijcie najlepsze życzenia imieninowe
spełnienia marzeń, realizacji prywatnej i zawodowej
oraz wszelkich pomyślności

witam wszystkich. jestem nowa na tym forum i chciałabym się jakoś zadomowic. na początek życzę wszystkim zdowych i pogodnych Swiąt oraz szczęśliwego Nowego Roku. mam nadzieje że znajdę czas aby tu czasem zajrzec. moja córcia Antonina ma dwa latka i pięc miesięcy. bardzo chciałabym zamieścic tu jej zdjęcie i strasznie wam zazdroszczę tych cudnych fotek bo ja niestety nie wiem jak to zrobic.
jestem zwyczajną komputarową niedojdą.pozdr.

reklama
Na scyńści na zdrowie
na to Boże Narodzyni
cobyście byli zdrowi weseli
jako w niebie janieli
cobyście mieli pełno gości
jako na gałonzce łościcobyście mieli pelne łobory pełne pudła
coby wom gospodyni [rzy piecu nie schudła
coby się wom darzyło kopiło
dyslem do stodoły łobruciło
tak wom Boże dej
hej, hej