reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

anusia w palenu tym na gorze trony, tam gdzie masz plik , pozniej edycje i pozniej jest widok-rozmiar tekstu i tam jest zwieksz albo zmiejsz rozmiar czcionki :sorry2::sorry2:
powinno sie zwiekszyc.

reklama
czesc licpoweczki :-):-)

Podkarpacie wita sie z pięknym słonce....edziu czy u Was tez tak pięknie świeci???:sorry2:

u nas leniwe przygotowania do Swiat, R pojechał na poszukiwania choinki, czeka mnie jeszcze gotowanie i pieczenie piernikow....
jakos w tym roku dziwny nastroj mnie ogarnał, moze dlatego ze nie ma sniegu :confused::confused:

elf myślałam wczoraj o Was.........dobrze ze juz jestescie razem!!

helo

ja trzeci dzien na antybiotyku i od razu lepiej sie czuje,1,5 tygodniowa walka naturalnymi sposobami nic nie dala

u nas przygotowania do swiat w toku
wczoraj kupilismy choinke i wszystko do niej,dzis ubieranie jej :-),snieg za oknem...fajniutko:happy2:

co do prezentow dla Mili to kotka nie dostalismy juz-wykupiony,i kuchni FP tez nei kupilismy bo...znalezlismy cos fajniejszego
mloda dostanie stojace organki z mikrofonem i ciastoline Play Dooh Safari
Karolowi kupilam .... auto na pilota takie wielkie :-p:-p:-p
marzylo mu sie od dawna takie cos,albo samolot latający
chcialam kupic mu cos praktycznego,ale jak zovbaczyl to autko to nie szlo mu odmowic tak chcial :-D
potem wam wkleje zdjecie jak sie Duzy facet bawi autkiem :-D:-D:-D hahaaaa
teraz non stop z amna chodzi i prosi czy juz moze sie pobawic bo ma wolne hahaaaa:-D:-D nie moge normalnie z niego

Hania juz slicznie sie usmiecha,na poczatku tylko do mnie sie smiala a teraz do taty i Milenki tez sie smieje
no i juz od ponad tygodnia probuje nam odpowiadac po swojemu
ale ma slodziutki glosik :-):-) uwielbiam jej sluchac i patrzec jak sie smieje

no nic,cisza tutaj,wszystkie napewno sprzatacie i pichcicie
ja tez lece sprzatac dalej
do zas ;-)

Hej dziewuszki :-)
Nadaję znad morza. Jesteśmy już rozpakowani, po obiedzie, kawusi z wkładką ;-) i drinku. Zaraz idziemy na miacho, potem basen, a już jutro masaż klasyczny :cool2: Nie muszę Was chyba przekonywać, że jest super :cool2:;-)

Elfik, bardzo się cieszę, że masz już Grzesia, opowiadaj, co i jak, jak zareagował, jak mała, co Wam kupił? :-p:-p:-p

Nianiu, jadłaś buraczki? :dry::evil::sorry2:PS. Nie zrobiłam fotki młodego, ale był bardzo grzeczny u fryca, po prostu anioł, nie dziecko :sorry2:

Witam wszystkie lipcóweczki dawno tu nie zaglądałam ale tak jakoś zeszło Swięta tuż tuż za oknem biało i mrożno,a w domu nawał roboty.

czesc licpoweczki :-):-)

Podkarpacie wita sie z pięknym słonce....edziu czy u Was tez tak pięknie świeci???:sorry2:
!

Ech Joasiu, nic nie świeci :-( Dziś wezwałam do mamy pogotowie, myślałam, że to koniec:-(
Dzięki Bogu mama już jest w domu ale nie wiem co będzie dalej:baffled:
Humor mam do dupy, nie muszę Wam chyba pisać, do tego sama jestem chora na maksa. Dziś jak paliłam w centralnym walnełam głową w furtynę i mam guziora jak pięść, dobrze, że mi skóra nie pękła ale głowa mnie boli do tej pory jak cholera...
ech, spadam:nerd::no::-(

Ech Joasiu, nic nie świeci :-( Dziś wezwałam do mamy pogotowie, myślałam, że to koniec:-(
Dzięki Bogu mama już jest w domu ale nie wiem co będzie dalej:baffled:
Humor mam do dupy, nie muszę Wam chyba pisać, do tego sama jestem chora na maksa. Dziś jak paliłam w centralnym walnełam głową w furtynę i mam guziora jak pięść, dobrze, że mi skóra nie pękła ale głowa mnie boli do tej pory jak cholera...
ech, spadam:nerd::no::-(
o matko Edytka!
duzo zdroweczka dla mamy i buziaczki w twoja bolaca glowke!:elvis::elvis::elvis:

Elfik przeszczesliwa z Weronika:-)
Joasia ma sloneczko(zazdroszcze);-)
Iwon tyleczek upieksza na masazach egzotycznych(zazdroszcze);-)

Lila ma zabawe z meza rajdowca:-D
Anusia trzymam kciuki zeby bylo dobrze:tak: jak tam Dawid?
reszta sie krzata po domach, kolo garnkow i choinek...

LASECZKI WESOLYCH ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT!!!!!!!!:-)
christmas5ai5.gif

Pomódlmy się w Noc Betlejemską

w Noc Szczęśliwego Rozwiązania,

by wszystko się nam rozplątało,

węzły, konflikty, powikłania.

Oby się wszystkie trudne sprawy

porozkręcały jak supełki,

własne ambicje i urazy

zaczęły śmieszyć jak kukiełki.

Oby w nas paskudne jędze

pozamieniały się w owieczki,

a w oczach mądre łzy stanęły

jak na choince barwne świeczki.

Niech anioł podrze każdy dramat,

aż do rozdziału ostatniego

i niech nastraszy każdy smutek

jak goryla niemądrego.

Aby wątpiący sie rozpłakał

na cud czekając w swej kolejce,

a Matka Boska - cichych, ufnych -

na zawsze wzięła w swoje ręce.

(ks.Jan Twardowski)

Tego wszystkiego Wam życzę Babeczki moje kochane!

Klaudia z rodzinką

reklama
image.php

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA
Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!
wszystkim ciociom i dzieciaczkom
składają
Ewka & Miron & Michałek
:-):-):-):-):-):-):-):-)​

Do góry