reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dziewczyny ja tylko na moment.u nas ok.Przydotowanie swiateczno-chrzcinowe w toku.na nic nie mam czasu.kuba nie sypia w dzien, uwielbia towarzystwo i chce być cigle na rękach.dobrze, ze nocy nie myli z dniem.Mati "pomaga"w porzadkach.

jakbym nie zdazyła to WESOŁYCH Świąt kochane lipcóweczki!!!!!

reklama
No bo byłam w pracy :cool2: To wyjazd służbowy był :-p Jaka pamiętliwa :ninja2::-p

To teraz laseczki odmeldowuję się oficjalnie, bo już jutro rano wyjeżdżam z łosiem na dłuższą randkę :cool2: Postaram się odezwać po powrocie, czyli w poniedziałek ;-) Miłego weekendu kochane, a teraz rzucam się w wir pracy, bo pojawię się w niej dopiero za 12 dni ;-)
a i owszem.:tak: calkiem sprawnie mi wychodzi zapamietywanie szczegolow(zwykle takich, co to sa mi do szczescia niepotrzebne):-p;-)
udanego randkowania:tak::-p:cool2: i owocnego:confused::-p:-p;-)
Czesc , a co tu takie puchy co?:szok:

Dziś miałam test po obciązeniu gluzkozą:nerd: okropieństwo, fuj ale mnie muliło:baffled:

A ja w domku, w garderobie z laptopem:shocked2::sorry2: bo nie ma gdzie.
Na górze montują mi nową sypialnię(nareszcie!:-p:-p) a na dole wielkie gruzowisko. Im dłuzej to trwa tym wiecej gruzu:shocked2: Na dole urzeduje 2 elektryków, 3 kolesi z ekipy remontowej:blink: Mega jazda:baffled:

Jakos nie widzę opcji zeby zamieszkac tu w komplecie na koniec stycznia:-( Jezscze przed nami sciany i sufity (jesli rozbiórka +elektryka skonczy sie zgodnie z planem jutro), stawianie scianek:shocked2: wylewanie podłogi, malowanie. Juz nie wspomne o parkiecie, który przed cyklinowaniem i lakerowaniem musi lezec 3 tyg. kur...:-(
A myslałam, ze na koniec stycznia się tu z Maksiem wprowadzimy...,a tu dup...a:blink:
:-D:-D:-D wszyscy wpadaja napisac posta w stylu "co tu tak pusto" i zmykaja. trzeba chyba zaczac posty klonowac;-)

cierpliwosci NiaNia, wspomnij ten projekcik piekny, warto bedzie czekac.;-)

Cześć babeczki :-)
Kurde, kto wymyślił tą naszą-klasę? Nie dość, że kupę czasu siedzę na bb, to teraz mi nasza-klasa doszła i zamiast sprzątać przed świetami, to gadam z kumplami z podstawówki :zawstydzona/y:
kto wymyslil ta nasza-klase tak beznadziejnie?:confused::no: nie lubie tam wchodzic bo non stop mi wyskakuje, ze "serwer przeladowany". wkleilam w ramach proby zdjecie aparatu(jedyne jakie mialam male pod reka) i nie moge skasowac od ponad tygodnia bo serwer przeciazony za kazdym razem:baffled::cool:

ja dzis ostatnie prezenty pokupowalam. w sumie tak mi sie tylko wydawalo bo nagle wyskoczyl jeszcze jeden. ach, jak ja nie lubie tak na ostatnia chwile. i jak ja sobie zawsze zycie utrudniam zostawiajac wiekszosc na ostatnia chwile:zawstydzona/y::-p;-)

znalazlam zajebista ciuchcie dla Szymona:-) calusienka drewniana:-) w takim starym stylu, z roznymi elementami, ktore sie uklada jak klocki:-) byla opcja niemalowana i kolorowa. wymyslilam, ze dokupie farbki i kiedys z Szymkiem zrobimy sobie zabawe w malowanie ciuchci i wagonow.:-):-)

laski jak macie gdzies C&A sklep to warto wstapic. zrobili przeceny. kupilam Szymkowi jeansy+ koszula elegancka z t-shirtem i dalam za wszystko 58zl!!!:tak: wiekszosc fajnych ciuszkow jest za 20-30zl sztuka:szok:

a teraz zegnam panie bo mam juz dosc dzisiejszego dnia:sorry2:

Zdrowych, Spokojnych, Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
i wszelkiej pomyślności w 2008 dla Was i Waszych Rodzin
życzy Asia z Tosią

jeszcze wam tylko napiszę że czytalyśmy dziś wierszyk skarżypyta-Tosia kończyla każdy wers i na końcu ja czytam: któż się ciebie oto pyta?
a Tosia : nikt-ja jestem piegowata :-D

Cześć:-)
nadaję z pracy, laski ratujcie, cos sie mi stało z BB na moim domowym kompie, mam taka małą czcionkę, że nie umiem przeczytać żadnego posta:szok::szok: i dlateczgo nie odzywam się od 3 dni, siedze w domu i sie wkur....m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie umiem tego powiększyć:baffled::baffled:
dzisiaj pracuje to chociaz wszystko nadrobię:sorry2:

u nas po staremu, poza tym, że z łosiem "ciche dni", a dawid od 3 dni ma 38,5 stopni temperatu wieczorem, poza tym lekki katar i nic............nie kumem z czego ta temp:confused::confused::-(

Cześć Kochane
Chciałam tylko zameldowac,że od wczorajszego wieczora jesteśmy juz w domu pełną trójeczką :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
G przyjechał wczoraj o 19stej :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry