reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
święta święta i po swietach :-):-)
uffffff........

właśnie zaczynam pierwszy dzień diety oczyszczającej.......
siedzę i sie rozkoszuje herbata miętową, mam serdecznie dość jedzenia....
ale widzę ze i Wy macie dość, nie byłam sama z moim obżarstwem ( wykluczając gazelke :sorry2::sorry2: )

no a gdzie na Sylwestra babeczki????
mnie chyba zostaje duży pokój, ewentualnie kuchnia albo sypialnia..........:cool2::cool2::cool2:

hej:-)
melduję się po świętach, też obżarta:tak::tak:
i od dziś na diecie ostrej bo do sylwestra jużkilka dni i trzeba jakoś wyglądć:cool2:
ja idę do restauracji ze znajomymi:tak:

Joasiu, my idziemy do naszych dobrych znajomych na posiadówkę, będą w sumie 3-4 pary.....i pytanko..co przygototować, co na zimno, co na ciepło:confused::confused: koreczki, tartinki:confused: RATUNKU...

aniu koreczki to dobry pomysł na karnawałowe jedzenie, ja lubie z grilowanych kurczakiem, marynowanymi pieczarkami, papryka swieza....
a jesli chodzi o inne potrawy u mnie sprawdza sie mozzarella z pomidorami i oliwa, salatka ryzowa ( ryz, tunczyk, ogorek konserwowy, kukurycza, majonez, sol i pieprz) moi goscie bardzo ja lubia....
poza tym jak udaje sie w gosci to czasem robie zapiekanke, moze byc makaronowa albo ziemniaczana...
no i sałaty, sałaty z dresingami i z roznymi sosami........

Witam się i ja po świętach :-)
Fajnie było, szkoda, że się już skończyło. Najbardziej nie lubię tego, że mój mąż po tylu dniach spędzonych w domu z nami musi potem do pracy wracać. Normalnie czuję, jakby co najmniej za granicę wyjeżdżał :-) My z Maciusiem dzisiaj urzędujemy jeszcze w domku.

Wnioski po świętach:
- znikopis to był strzał w 10!!!!!!
- niegrzeczne zachowanie mojego dziecka wzrasta wprost proporcjonalnie do liczby ludzi znajdujących się w jego otoczeniu. Normalnie nie wiem, co o tym myśleć. Maciek jest grzeczny, jak jest w domu ze mną lub z mężem, ale wystarczy, że przyjdą goście, on dostaje jakiegoś świra. Biega, rzuca się, śmieje się na maksa. Mam w domu chyba Dr Jekyll and Mr Hyde'a. Wystarczy, że przyjdą jego kuzyni, a dziecko zamienia mi się w szatana. Juz teraz się boję, co to będzie jak on pójdzie do przedszkola :no:

reklama
Do góry