reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc kochane lipcoweczki!! :-):-)

Na początek wszystkiego naj naj z okazji Świat...
dla mnie nie były za radosne ( ale ten temat nadaje sie na inny watek:dry:)
ale dla was niech będą najszczęśliwsze!!!:elvis::elvis:

a teraz wracam do leniuchowania, jedzenia, oglądania TV i do wszystkich "miłych" rzeczy związanych z atmosfera Świąt......

bez odbioru :sorry2::sorry2:

reklama
Joasiu:elvis::elvis::elvis:

Moje święta już się skończyły, dzisiaj jestem w pracy i powiem Wam, że bardzo sie cieszę, mogę sobie tutaj odpocząć, uspokoic się psychicznie, bo święta nie należały do udanych ( łoś...) cieszę się, że juz po...:-:)-:)-(

Hej!

Na poczatek dla wszystkich Wesołych Świąt :-)

A przynajmniej końcówka niech będzie wesoła ;-)
U nas zaczęło się ostro - awanturka dwudniowa, ale potem na szczęście emocje opadły, ufff... Mam nadzieję że dotrwamy do końca roku w spokojnych nastrojach, a kolejny rok będzie pełen uśmiechów :blink::blink:

Co dobrego jadłyście babeczki? Bo ja niewiele. Po pierwsze nie ma kto gotować (śledzik Lisnera rządzi :-p), po drugie mama karmiąca, ech...

a ku ku ...a u nas total leniuchowanie...ale mi się tego chciało :tak:...
ja się bardzo nie objadłam, choc nie wynika to z braku towaru lecz braku aptytu za to mój małżonek zdycha ...on twierdzi , ze umiera :dry::-p:cool2:.

co to akcji "typowo świątecznych" to u nas też się bez nich nie obyło. na całe szczescię nie między nami tylko tak ogółnorodzinnie...rodzina moje R. stwierdziła ze w tym roku, ze względu na wiele konfliktów, zrobią wigilię na której się wszyscy (to patrze całe rodzeństwo mojego męża) zbiora i pogodza i co.... nas nikt nie zaprosił ups...

hello babeczki:-)

troszkę późno,ale zawsze szczerze

Biały obrus na stoliku,
iskry gonią się w kominku,
pierwsza gwiazdka mruga z nieba,
anioł kolędę Ci śpiewa,
a pod karpia łuskami jest mój list z życzeniami...od hanti dla wszystkich mateczek ich dziateczek oraz męzusiów kochanych,co lepią bałwany

u nas wigilia tradycyjnie w domku,tym razem sami we własnym rodzinnym gronie,za to świąteczne dni spędzamy na objazdówkach po mojej rodzinie.........gdzie się je i je i je...........jestem przejedzona na maksa:-p:sorry2:

kochane nie pokazywałam się dość dawno,ale niestety brak czasu mi to uniemożliwiał,łoś w domku(juz na stałe:happy2:),końcowe sprzątanie domku i dekoracja oraz przygotowanie świątecznych specjałów i wigilijnych potraw pochłonęło mnie zupełnie........mam nadzieję,że mi to wybaczycie;-):-p:confused::sorry2:

zresztą nadrobiłam tą znikomą produkcję matek z bb........i muszę stwiedzić,że nie było tutaj spędzane zbyt wiele godzin,wszystkie miałyście mało czasu na klikanie:tak::tak::tak:

święta były fajne,bez zbędnych zgrzytów........no,ale byłoby za pięknie,bo dzisiaj sie dowiedziałam,że moja teściowa nie przyszła do dzieci z prezentami(Otylkę ostatni raz widziała 14 sierpnia........KOCHAJĄCA BABCIA),bo my mieliśmy gości w niedzielę i po nią NIE CHCIELIŚMY JECHAĆ!.....upsss,chyba coś mi umknęło.........tak się wytłumaczyła młodszemu synowi i podała swojemu pierworodnemu galaretę...........mało mnie coś nie trafiło.........a ten mój łosiek żarł tą galaretę,jakby co najmniej ambrozję od matki dostał........przynajmniej nie musze mu tego badziewia na sylwestra gotować,bo mu mateczka już zrobiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
zaraz sobie machnę drina i pójdę książkę poczytać........jutro juz po swiętach i mamy niby normalny dzień:-p:-)

Do góry