reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wiecie co? Stoczyliśmy dzisiaj z Maćkiem 2-godzinną :szok: walkę o drzemkę (która trwała 1,5 godz. :-)) Bo jak wiecie, u teściowej w dzień śpi (razem z nią), a w domu spac w dzień nie chce. Efekt był taki, że ja po godzinie perswazji, gróźb, próśb poddałam się. Natomiast mój mąż (i tu oznajmiam, że jestem z niego dzisiaj bardzo dumna :-)) stwierdził, że musimy Maćka przełamać i przez następną godzinę zanosił go do łóżka, z którego nasz synek kochany wychodził chyba ze 100 razy. Były płacze, spazmy, ale w końcu o 16 zasnął :-) Kurna jazda była jak u superniani, ale wygraliśmy!!!!!!!
gratulacje dla Was obojga Klauduś:elvis::elvis::elvis:

u nas w dzień tez problemy ze spaniem i dzisiaj tak długo siedziałam w pokoju z otylcią,aż zasnęła:sorry2:
ale najgorsze jest wieczorne usypianie,co chwilkę wychodzi,a ja ją wkładam i tak potrafi byc nawet do 23.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dobry wiczór Lipcówki!!:-)

kurcze kiedy ja ostatno coś do was napisałam :rolleyes:,
ostatnio tylko zaglądam żeby zerknąć z grubsza co się dzieje, ale na pisanie nie starcza czasu :sorry2:
Krzyś jest aktualnie chory (zapalenie krtani ponoć chociaż jak na razie nie kaszle, temperatury też już nie ma został mega katar) i tu pozdrawiamy innych chorowitków

u nas teraz sporo zmian zaczyna się remont i wielki bałagan :zawstydzona/y: mam nadzieje że pójdzie to jakoś sprawnie, chociaż meble (kuchnia) będą robione dopiero w styczniu :eek: ale czas leci szybko
ale wiecie co mnie najbardziej przerraża???? ILE TO WSZYSTKO KOSZTUJE :szok::errr::errr::errr: NORMALNIE SZOK :szok:

Witaj Kate:-)

Dużo zdrówka dla Krzysia:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

remonty są bardzo kosztowne,ale mi ostatnio brakuje zmian w otoczeniu i własnie kombinuję,jakby tu kasę rozciągnąć by mieć na to,co mi się marzy:-p:oo2::huh::rolleyes2:

zaglądaj do nas i napisz czasem(częściej),chociaż parę słówek

moje dziecko juz chyba z 50 razy wylazło z łóżeczka,ręce mnie bolą od jej wsadzania tam z powrotem:wściekła/y::no::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale tu nudy ostatnio wieczorami,chyba za tworzenie albumu się zabiorę...........i może mnie to pochłonie:sorry2:;-):tak::-)

reklama
Hanti dzisiaj jak zrobilam sobie z dziewczynami drzemke to snilas mi sie :-)

ze przyjechalas do mnie (do bloku w ktorym mieszkalam przed wyjazdem tutaj)
i ze zostawilam ci dziewczyny i polecialam po jakies slodycze do akwy do sklepu na przeciw mojego bloku
i tak dlugo w nim bylam bo jakies problemy z kasa mieli ze jak wrocilam do mieszkania to zla bylas ze tak dlugo z dziecmi musialas siedziec :-D:-D:-D:-D a potem zaraz lecialas na jakis kurs do mojej bylej podstawowki :-p:-p:-p:-p:-p

ale jaja :-D ostatnio mam same takie odjechane sny:-D

Do góry