reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Jej się bardzo często trzęsą usta - zazwyczaj gdy następuje jakaś zmiana - bierze się Ją na ręce, wystraszy się, to tak jakby każda (jakakolwiek) Jej reakcja zaczynała się od drgania ust

powiem ci szczerze ze sie nie wiem co to moze byc,bo sie tez nie spotkalam z takim przypadkiem
ale mysle ze to nic powaznego
pewnie to to co podejrzewasz,albo cos podobnego,ale dziwi mnie ze od razu nie chca szczepic z takiego powodu

Liluś zdróweczka dla chorego oczka Hani:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

a Karola musisz kochana chyba dobrze wygrzać i wypieścić:laugh2::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:tak:choróbsko szybciorem mu minie.......hihihihiihi

Hanti dziekujemy,narazie to oczko nie podoba mi sie,moze jakies kropelki nam na to dadza?
a Karlosa nie ma szans wygrzac bo...spimy osobno :-p
on z Mili w pokoju a ja z Hania w drugim :-)

Gazelko, Lilko - zdrówka dla malutkich!!!!

dziekuje:happy:

Hanti, ja jeżdzę i to jak najbardziej, ale po prostej górce, a podjazd od domku mam pionowo do góry...nawet mój R. zanim wyjedzie to dopiero za któryms razem z kolei i jeszcze cofie....mieszkam przy bocznej drodze, nie przy głównej:confused2: Najgorszy jest ten wyjazd, bo tak to spoko, śmigam w zimie:sorry:....poza tym i tak łos zabrał mi autko:confused2:

Az mnie ściska na samą myśl.... wiecie w czym:sorry:
Przypomina mi się Szwajcaria i nasze narty z tego roku. Tam własnie musielismy podjezdzac pod kilkuklimoterowe lodowce az na sam szczyt, zeby móc po nich zjezdzac.
Juz mam mokre rece jak o tym pisze.....
Mam lęk wysokosci.

Jej się bardzo często trzęsą usta - zazwyczaj gdy następuje jakaś zmiana - bierze się Ją na ręce, wystraszy się, to tak jakby każda (jakakolwiek) Jej reakcja zaczynała się od drgania ust

Jeju Gazelka nie mam pojęcia co to moze znaczyć :-( byc moze tak jak powiedziała Hanti to efekt niedobrów tego co wyszło w wynikach. Kiedys Maks miał własnie kiepskie wyniki pod kątem anemii, ale był znacznie wiekszy niz jagódka.
Trzymaj się dzielnie.
Byc moze to powód jej niepokojów i braku snu w nocy?:sorry:

jeszcze raz bo mi chyba zjadło

bardzo dziekuje laseczki
taki alarm podniosłam a martynia zamiast szczepienia miała wymaz z gardełka
plan
poniedziałek - jak będzie ok szczepimy
wtorek - wyruszamy do babci lasy, jeziora, morze ...
zmieniamy klimacik na tydzień:-)

gazelaczku martynia od urodzenia miała anemię ale ponad 3 tygodnie była leczona w szpitalu więc nie wiem czy i co na to dostawała
po wyjściu też miała dosyć duże niedobory ale pediatra nie kazała nic brać bo czekaliśmy do któregoś miesiąca aż się samo wynormuje
później dawałam jej żelazo
nie pamiętam cosik napewno dostawała

ale to wszystko zależy od wielkości tych niedoborów
nic mądrego nie napisałam
musisz napewno skontaktować się z pediatrą

Ale tutaj pusto ojo joj
a u nas biało i nadal pada :szok: jutro będą problemy z otwarciem drzwi wejsciowych :szok:
szwagra czeka mega odśnieżanie hi hi hi :-p
Potworzyca oglada bajke ,zaraz mleko kąpiel i do wyra a ja mam wolne-dzisiaj sie z tego wyjątkowo ciesze bo wszystko mnie boli i chce sie rozłozyc na wyrku i delektowac
a czym ??? prison break sezon 3 :-):-):-) ( Klaudia dlaczego jeszcze nie ogladasz????)
No wiecie i tak to z ta głową było :no::no::no:

reklama
Wiecie co? Stoczyliśmy dzisiaj z Maćkiem 2-godzinną :szok: walkę o drzemkę (która trwała 1,5 godz. :-)) Bo jak wiecie, u teściowej w dzień śpi (razem z nią), a w domu spac w dzień nie chce. Efekt był taki, że ja po godzinie perswazji, gróźb, próśb poddałam się. Natomiast mój mąż (i tu oznajmiam, że jestem z niego dzisiaj bardzo dumna :-)) stwierdził, że musimy Maćka przełamać i przez następną godzinę zanosił go do łóżka, z którego nasz synek kochany wychodził chyba ze 100 razy. Były płacze, spazmy, ale w końcu o 16 zasnął :-) Kurna jazda była jak u superniani, ale wygraliśmy!!!!!!!

Do góry