reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

dzien dobry!
slonce mam za oknem! :-):-):-)

owszem:-p
Wyszło mi tego 5 sztuk 98 stronicowych książek, ale mogę uznać, że temat zdjęć mam zamknięty na dzień dzisiejszy:sorry2:
To znaczy :zawstydzona/y:, mam zamiar jeszcze zrobić "the best of Julia" w prezencie gwiazdkowym dla Dziadków:sorry2:.
I tym się zajmę dziś:-p

Dzień dobry!
Pierwsza:-D
Edytka, gadasz juz jak uzalezniona!:shocked2:;-):-D:-p
jestem pewna, ze dziadkowie beda zachwyceni!
Nie wiem, bo albumy są jeszcze w druku:sorry2: i będziemy płacić dopiero przy ich odbiorze.
Myślę, że wyjdzie sporo:confused2::zawstydzona/y: ale zakładając drugą opcję, czyli koszt odbitek i kupna albumów na zdjęcia to ceny byłyby zbliżone.
W te 5 książek upchnęłam trochę ponad 2 tys. zdjęć:szok::szok::szok:
a tam sie nie pokazywalo gdzies ile wynosi koszt albumu podczas tworzenia? czy maila od razu odsylali ze przyjeli zamowienie i jego koszt wyniesie tyle a tyle? juz nie pamietam.
anyway, jak sie robi taka opcje jak ja zrobilam dla Kimona, czyli jedno duze zdjecie na strone to rzeczywiscie taki interes sie nie oplaca. ale jak dobrze pokombinujesz, ladnie pozestawiasz to sprawa wyglada zupelnie inaczej.;-)

dobrze mowisz Nenius. tylko, ze ta doplata za kolejne kila stron juz nie jest tak przerazajaca-15zl. a jak dobrze poustawiasz, to na osmiu stronach i ponad 40 zdjec wkleisz.:tak:

reklama
hejo baby
Napisałam posta, nakrzyczałam na Edyte i mi go skasowało :szok:
Pisałam ,że mamy snieg i że musze zaraz zaliczyc mega spacer z dzieckiem bo mnie męczy juz od 7mej rano :eek:

i jeszcze pare innych rzeczy ale juz nie takich istotnych

Aniu G

Lilia rozkwita, róża opada, piękny tulipan listeczki składa. A ja Ci składam szczere życzenia, życzę Ci szczęścia i powodzenia. To, co miłe i wymarzone w dniu Twych urodzin będzie spełnione.

kwiaty30.jpg

Elfiku :elvis::elvis::elvis:

witam się i ja dzisiaj:-)

wczoraj robienie albumu skończyło się,tylko na ściąnięciu programu,klikając przez skypa pochłonąłam 3 driny i było za późno,a głowa zbyt pijana,by cokolwiek zrobić:sorry2::cool2:

a dzisiaj jestem nawet zdziwiona,że nic mi nie jest(tzn.nie mam globusa):happy2::happy2::happy2:

Hanti dzisiaj jak zrobilam sobie z dziewczynami drzemke to snilas mi sie :-)

ze przyjechalas do mnie (do bloku w ktorym mieszkalam przed wyjazdem tutaj)
i ze zostawilam ci dziewczyny i polecialam po jakies slodycze do akwy do sklepu na przeciw mojego bloku
i tak dlugo w nim bylam bo jakies problemy z kasa mieli ze jak wrocilam do mieszkania to zla bylas ze tak dlugo z dziecmi musialas siedziec :-D:-D:-D:-D a potem zaraz lecialas na jakis kurs do mojej bylej podstawowki :-p:-p:-p:-p:-p

ale jaja :-D ostatnio mam same takie odjechane sny:-D

kto wie Liluś może kiedyś faktycznie spotakmy się na kawie;-):-):tak: ale na pewno bym nie była zła o takie głupstwo:-D

zauwazylyscie, ze ostatnio ktos melduje ze jest chory. po kilku dniach oswiadcza ze juz duuzo lepiej i za kilka godzin kolejna sie odhacza:sorry2: tak jakby stan chorych na bb musial sie ciagle zgadzac:blink: Klaudia wczoraj juz lepiej sie czula, terez biedny Elfik alarmuje. zdrowka Elfik, kuruj sie. a jak tam NiaNia?

Aniu.g wszystkiego najlepszego!
zycze zebys nigdy nie tracila optymizmu i zeby twoje chlopaki dawaly ci kazdego dnia powody do radosci i satysfakcji!
:-)

hejo baby
Pisałam ,że mamy snieg i że musze zaraz zaliczyc mega spacer z dzieckiem bo mnie męczy juz od 7mej rano :eek:

Elfik masz śnieg za oknem:szok::szok::szok: u nas jest piękna wiosenna pogoda,a słoneczko piknie mnie oślepia(a ja nie mam okularów przeciwsłonecznych:-()..........powinnam dzisiaj okna umyć,ale wpierw Otylkę do swoich pleców przywiązać,by czegoś nie zmalowała:eek:

hejo baby

wlasnie widzialam. zaznaczylam do zacytowania. kliknelam odpowiedz i... pusto!:shocked2: jak to nie istotnych? katar istotny i wizyta u lekarza i to ze masz kiepski humor bardzo istotne! lykaj szybko jakies witaminki, interweniuj u ginekologa. a jak za oknem masz tak duzo sniegu jak sobie wyobrazam i takie slonce jak ja mam, to Elfik mykaj na ten spacerek natychmiast z Weronika! humorek sie poprawi:tak:

***Aniu G***
W dniu urodzin życzę Ci
by się spełniły wszystkie sny.
Abyś zawsze żyła jak w niebie
i mnóstwo przyjaciół miała w koło siebie.
Oby miłości nie zabrakło Ci
i żebyś wiedziała co to znaczy ŻYĆ!

6normalff6.jpg

Dla Ani od hanti z dzieciaczkami

reklama
wczoraj robienie albumu skończyło się,tylko na ściąnięciu programu,klikając przez skypa pochłonąłam 3 driny i było za późno,a głowa zbyt pijana,by cokolwiek zrobić:sorry2::cool2:

a dzisiaj jestem nawet zdziwiona,że nic mi nie jest(tzn.nie mam globusa):happy2::happy2::happy2:

:-D:-D to teraz Hanti nam wsiaknie na kilka dni;-):-D

z samej ciekawosci przeliczylam ile ten album moze wyniesc. duzy format, twarda okladka, maksymalna ilosc stron-98, wychodzi jako 170zl. (chyba ze sie gdzies pomylilam w obliczeniach)

powinnam dzisiaj okna umyć,ale wpierw Otylkę do swoich pleców przywiązać,by czegoś nie zmalowała:eek:
:-D:-D:-D:-D

Do góry