oliviaa
Fanka BB :)
dzien dobry!
slonce mam za oknem! :-):-):-)
jestem pewna, ze dziadkowie beda zachwyceni!
anyway, jak sie robi taka opcje jak ja zrobilam dla Kimona, czyli jedno duze zdjecie na strone to rzeczywiscie taki interes sie nie oplaca. ale jak dobrze pokombinujesz, ladnie pozestawiasz to sprawa wyglada zupelnie inaczej.;-)
dobrze mowisz Nenius. tylko, ze ta doplata za kolejne kila stron juz nie jest tak przerazajaca-15zl. a jak dobrze poustawiasz, to na osmiu stronach i ponad 40 zdjec wkleisz.
slonce mam za oknem! :-):-):-)
Edytka, gadasz juz jak uzalezniona!;-)owszem
Wyszło mi tego 5 sztuk 98 stronicowych książek, ale mogę uznać, że temat zdjęć mam zamknięty na dzień dzisiejszy
To znaczy , mam zamiar jeszcze zrobić "the best of Julia" w prezencie gwiazdkowym dla Dziadków.
I tym się zajmę dziś
Dzień dobry!
Pierwsza
jestem pewna, ze dziadkowie beda zachwyceni!
a tam sie nie pokazywalo gdzies ile wynosi koszt albumu podczas tworzenia? czy maila od razu odsylali ze przyjeli zamowienie i jego koszt wyniesie tyle a tyle? juz nie pamietam.Nie wiem, bo albumy są jeszcze w druku i będziemy płacić dopiero przy ich odbiorze.
Myślę, że wyjdzie sporo ale zakładając drugą opcję, czyli koszt odbitek i kupna albumów na zdjęcia to ceny byłyby zbliżone.
W te 5 książek upchnęłam trochę ponad 2 tys. zdjęć
anyway, jak sie robi taka opcje jak ja zrobilam dla Kimona, czyli jedno duze zdjecie na strone to rzeczywiscie taki interes sie nie oplaca. ale jak dobrze pokombinujesz, ladnie pozestawiasz to sprawa wyglada zupelnie inaczej.;-)
dobrze mowisz Nenius. tylko, ze ta doplata za kolejne kila stron juz nie jest tak przerazajaca-15zl. a jak dobrze poustawiasz, to na osmiu stronach i ponad 40 zdjec wkleisz.