reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Właśnie odebrałam wyniki badania krwi Guci i conajmniej połowa cyferek nie mieści się w normach :szok: Chyba muszę się przygotować na anemię, bo Hemoglobina wyniosła 10,5 (norma 12-16), a Hematokryt 28,8 (norma 37-47). Miala ktoras do czynienia z anemią u takiego maluszka?
o rany!!!:szok: szymek mial nieciekawe wyniki zaraz po urodzeniu ale sie okazalo to dziedziczne po tatusiu i przyjmowal zelazo bardzo krotko.

Jagodka nie rob takich numerow kochana!:tak:

a Karola musisz kochana chyba dobrze wygrzać i wypieścić:laugh2::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:tak:choróbsko szybciorem mu minie.......hihihihiihi
taaaaa;-):-D
A dziękuję za pamięć :-) U mnie już w tym tygodniu luzik :-)
to bardzo dobrze!:-)

Wiecie co? Stoczyliśmy dzisiaj z Maćkiem 2-godzinną :szok: walkę o drzemkę (która trwała 1,5 godz. :-)) Bo jak wiecie, u teściowej w dzień śpi (razem z nią), a w domu spac w dzień nie chce. Efekt był taki, że ja po godzinie perswazji, gróźb, próśb poddałam się. Natomiast mój mąż (i tu oznajmiam, że jestem z niego dzisiaj bardzo dumna :-)) stwierdził, że musimy Maćka przełamać i przez następną godzinę zanosił go do łóżka, z którego nasz synek kochany wychodził chyba ze 100 razy. Były płacze, spazmy, ale w końcu o 16 zasnął :-) Kurna jazda była jak u superniani, ale wygraliśmy!!!!!!!
i tak trzymac rodzice!!!:-)

gratulacje dla Was obojga Klauduś:elvis::elvis::elvis:

u nas w dzień tez problemy ze spaniem i dzisiaj tak długo siedziałam w pokoju z otylcią,aż zasnęła:sorry2:
ale najgorsze jest wieczorne usypianie,co chwilkę wychodzi,a ja ją wkładam i tak potrafi byc nawet do 23.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tzrymaj sie Hanti. "lam" mala ile wlezie;-):-D

dobry wiczór Lipcówki!!:-)

kurcze kiedy ja ostatno coś do was napisałam :rolleyes:,
ostatnio tylko zaglądam żeby zerknąć z grubsza co się dzieje, ale na pisanie nie starcza czasu :sorry2:
Krzyś jest aktualnie chory (zapalenie krtani ponoć chociaż jak na razie nie kaszle, temperatury też już nie ma został mega katar) i tu pozdrawiamy innych chorowitków
dla Krzysia duzo zdrowka!:tak:

reklama
a teraz o banku. od prawie 10 lat otwieram lokaty w bankach na paszport(byl czas kiedy mialam problem z dowodem i potem juz zeby sobie glowy nie zaprzatac wszedzie chodzilam z paszportem). poszlam dzis do Ing Bank Slaski a pani mowi ze tylko na dowod:szok::szok::szok: prawo polskie mowi ze lokaty bankowe mozna otwierac za pomoca paszportu i dowodu. pytam wiec pania dlaczego a ona "bo tak":szok::szok: pindzia jedna. to sobie poszlam do nastepnego na ulicy. Euro Bank, a tam ta sama akcja:szok::szok::szok: tlumacza sie wewnetrznym regulaminem ale nie potrafia zadnych argumentow podac po co i dlaczego:no: stwierdzilam ze wrocilismy do komunizmu gdzie paszport byl mniej wazny niz papier toaletowy. na szczescie potem juz poszlo z gorki. w Kredyt Banku na moje pytanie czy z paszportem mozna panie sie popatrzyly jakbym uciekla z psychiatryka:-D Polbank tez przyjazny dla paszportowych klientow.:tak: z ciekawosci jeszcze zapytalam w PKO BP i ez nie ma problemu.
a jak do takiego Ing przyjdzie Rosjanin i chce konto zalozyc, to co z dowodu mu beda cyrulica czytac?:confused::eek::dry:

a moje lekcje dzis sie skonczyly.... butelka wina:zawstydzona/y::-p:ninja2:;-) oj dobre bylo winko, czerwone, hiszpanskie:-p

dobranoc

Edyta! :szok::szok::szok:
tylko nie mow ze wlasnie skonczylas kolejny tom!!!!:szok::szok::szok:
normalnie zalapie wyrzuty sumienia, a twoja rodzina mnie znienawidzi!!!:-:)-(

owszem:-p
Wyszło mi tego 5 sztuk 98 stronicowych książek, ale mogę uznać, że temat zdjęć mam zamknięty na dzień dzisiejszy:sorry2:
To znaczy :zawstydzona/y:, mam zamiar jeszcze zrobić "the best of Julia" w prezencie gwiazdkowym dla Dziadków:sorry2:.
I tym się zajmę dziś:-p

Dzień dobry!
Pierwsza:-D

Krzyś jest aktualnie chory (zapalenie krtani ponoć chociaż jak na razie nie kaszle, temperatury też już nie ma został mega katar) i tu pozdrawiamy innych chorowitków

zdróweczka dla Krzysia!!!

owszem:-p
Wyszło mi tego 5 sztuk 98 stronicowych książek, ale mogę uznać, że temat zdjęć mam zamknięty na dzień dzisiejszy:sorry2:
To znaczy :zawstydzona/y:, mam zamiar jeszcze zrobić "the best of Julia" w prezencie gwiazdkowym dla Dziadków:sorry2:.
I tym się zajmę dziś:-p

hmm, a zdradź mi jesli możesz ile Ci wyszło za sztukę...

zdróweczka dla Krzysia!!!

hmm, a zdradź mi jesli możesz ile Ci wyszło za sztukę...

Nie wiem, bo albumy są jeszcze w druku:sorry2: i będziemy płacić dopiero przy ich odbiorze.
Myślę, że wyjdzie sporo:confused2::zawstydzona/y: ale zakładając drugą opcję, czyli koszt odbitek i kupna albumów na zdjęcia to ceny byłyby zbliżone.
W te 5 książek upchnęłam trochę ponad 2 tys. zdjęć:szok::szok::szok:

reklama
Kochana Aniu G.
z okazji urodzin serdeczne życzenia, aby każdy następny rok przynosił Ci wszystko to, co w życiu najpiękniejsze.Pociechy z chłopaków i szybkiej bezproblemowej przeprowadzki i spełnienia marzeń
życzy elfik

1677dscn6195mo6.jpg

Do góry