oliviaa
Fanka BB :)
o rany!!! szymek mial nieciekawe wyniki zaraz po urodzeniu ale sie okazalo to dziedziczne po tatusiu i przyjmowal zelazo bardzo krotko.Właśnie odebrałam wyniki badania krwi Guci i conajmniej połowa cyferek nie mieści się w normach Chyba muszę się przygotować na anemię, bo Hemoglobina wyniosła 10,5 (norma 12-16), a Hematokryt 28,8 (norma 37-47). Miala ktoras do czynienia z anemią u takiego maluszka?
Jagodka nie rob takich numerow kochana!
taaaaa;-)a Karola musisz kochana chyba dobrze wygrzać i wypieścićchoróbsko szybciorem mu minie.......hihihihiihi
to bardzo dobrze!:-)A dziękuję za pamięć :-) U mnie już w tym tygodniu luzik :-)
i tak trzymac rodzice!!!:-)Wiecie co? Stoczyliśmy dzisiaj z Maćkiem 2-godzinną walkę o drzemkę (która trwała 1,5 godz. :-)) Bo jak wiecie, u teściowej w dzień śpi (razem z nią), a w domu spac w dzień nie chce. Efekt był taki, że ja po godzinie perswazji, gróźb, próśb poddałam się. Natomiast mój mąż (i tu oznajmiam, że jestem z niego dzisiaj bardzo dumna :-)) stwierdził, że musimy Maćka przełamać i przez następną godzinę zanosił go do łóżka, z którego nasz synek kochany wychodził chyba ze 100 razy. Były płacze, spazmy, ale w końcu o 16 zasnął :-) Kurna jazda była jak u superniani, ale wygraliśmy!!!!!!!
tzrymaj sie Hanti. "lam" mala ile wlezie;-)gratulacje dla Was obojga Klauduś
u nas w dzień tez problemy ze spaniem i dzisiaj tak długo siedziałam w pokoju z otylcią,aż zasnęła
ale najgorsze jest wieczorne usypianie,co chwilkę wychodzi,a ja ją wkładam i tak potrafi byc nawet do 23.30
dla Krzysia duzo zdrowka!dobry wiczór Lipcówki!!:-)
kurcze kiedy ja ostatno coś do was napisałam ,
ostatnio tylko zaglądam żeby zerknąć z grubsza co się dzieje, ale na pisanie nie starcza czasu
Krzyś jest aktualnie chory (zapalenie krtani ponoć chociaż jak na razie nie kaszle, temperatury też już nie ma został mega katar) i tu pozdrawiamy innych chorowitków