reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ooo jakie piekne :sorry2::-p

271190999

x6.jpg

Aukcja ponizej jak ktos chce :tak: Ja chce :-p:-p:-p

Kolczyki długie 5 cm kwiatuszki i cyrkonie (271190999) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
A te jakie śmieszne :-)

K_filc_brazow_kwadrat.jpg
chyba jestem za malo ekscentryczna zeby te nosic:tak:

anyway w sobote moja mama pojechala na zakupy. przejechala 10km i zdechl samochod. kuzyn ma warsztat, odcholowal, obiecal naprawic do srody. moj szwagier z dobroci serca oddal mojej mamie samochod mojej siostry(siostra akurat w Londynie, to nie potrzebowala). wczoraj przyjechal go odebrac i .... cieknie olej!!!
moja mama chyba zalapala jakis pierwiastek destrukcji- zalatwic dwa autka w 5 dni?!!!:szok::baffled:

Lilka bo zapomnialam, fajne masz l;aseczki w avatarze!:tak:

Klaudia jak tam tematy ? :cool2::ninja2::sorry2::-p
No narazie dupa :baffled: Ale jak mówiłam - jak do grudnia nie załapiemy, to normalnie chyba trza będzie zacząć liczyć, mierzyć i takie tam. Spoko - plan jest, żeby w 2008 urodzić, więc do marca mamy czas :-) Szkoda tylko, bo tak chciałam urodzić na wiosnę. :-(

A wiecie, ze listopad to nasz miesiac :-p Za własnie stuknęły nam 3 lata :-):-):-)
Pierwszy post napisany był 3 listopada przez jakiś anonim.
A z naszej gwardii jako pierwsza napisała Mania 15 listopada :-):-):-)

STO LAT STO LAT NIECH ZYJĄ ZYJA NAM :wink::wink::wink::wink:
O rany, ale jaja :szok::szok::szok: Wiecie co? Z tej okazji wyznanie: Strasznie was lubię!!!

A gdzie jest Maniaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Chyba trzeba ją do porządku doprowadzić jakimś telefonem :tak:

Ostatnio podjęłam akcję "odkurczakowywania" nas :-) Ciagle tylko te piersi, udka itp. (może dlatego ja ciągle mówię "kurcze"?!?!?) Kupiłam ostatnio cielęcinkę (z myślą o Maćku głównie) i taka była dobra, że kujce pół porcji mu zjadłam :zawstydzona/y:
No właśnie, a jakie mięsa wasze dzieci jadają??

I jeszcze jedno pytanie: ile dzieciaków śpi już w nocy bez pampercha?? Maksiu i Weroniczka napewno. Ktoś jeszcze? Ja coś nie mogę się za to wziąć, bo Maciek ciągle się budzi z mokrą pieluchą.

hejoooo :-):-)

1. Daria śpi od dawana bez pampersa na noc,
jakieś 2-3 tygodnie po tym jak przestałą używac pieluchy w dzień, zdecydowała, że nie chce pieluchy w nocy, to się posłuchałam hihihih :sorry2::cool2:

2. co do mięska, Daria je wszystko to co my, czyli oprócz drobiu, wołowina, cielęcina itp itd

Darcia chora to znaczy ma tylko katarek ale taki bardzo duży i ja mam doła, nienawidzę jak ona choruje :-(

reklama
Do góry