reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ooo jakie piekne :sorry2::-p

271190999

x6.jpg

Aukcja ponizej jak ktos chce :tak: Ja chce :-p:-p:-p

Kolczyki długie 5 cm kwiatuszki i cyrkonie (271190999) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
A te jakie śmieszne :-)

K_filc_brazow_kwadrat.jpg
chyba jestem za malo ekscentryczna zeby te nosic:tak:

anyway w sobote moja mama pojechala na zakupy. przejechala 10km i zdechl samochod. kuzyn ma warsztat, odcholowal, obiecal naprawic do srody. moj szwagier z dobroci serca oddal mojej mamie samochod mojej siostry(siostra akurat w Londynie, to nie potrzebowala). wczoraj przyjechal go odebrac i .... cieknie olej!!!
moja mama chyba zalapala jakis pierwiastek destrukcji- zalatwic dwa autka w 5 dni?!!!:szok::baffled:

Lilka bo zapomnialam, fajne masz l;aseczki w avatarze!:tak:

Klaudia jak tam tematy ? :cool2::ninja2::sorry2::-p
No narazie dupa :baffled: Ale jak mówiłam - jak do grudnia nie załapiemy, to normalnie chyba trza będzie zacząć liczyć, mierzyć i takie tam. Spoko - plan jest, żeby w 2008 urodzić, więc do marca mamy czas :-) Szkoda tylko, bo tak chciałam urodzić na wiosnę. :-(

A wiecie, ze listopad to nasz miesiac :-p Za własnie stuknęły nam 3 lata :-):-):-)
Pierwszy post napisany był 3 listopada przez jakiś anonim.
A z naszej gwardii jako pierwsza napisała Mania 15 listopada :-):-):-)

STO LAT STO LAT NIECH ZYJĄ ZYJA NAM :wink::wink::wink::wink:
O rany, ale jaja :szok::szok::szok: Wiecie co? Z tej okazji wyznanie: Strasznie was lubię!!!

A gdzie jest Maniaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Chyba trzeba ją do porządku doprowadzić jakimś telefonem :tak:

Ostatnio podjęłam akcję "odkurczakowywania" nas :-) Ciagle tylko te piersi, udka itp. (może dlatego ja ciągle mówię "kurcze"?!?!?) Kupiłam ostatnio cielęcinkę (z myślą o Maćku głównie) i taka była dobra, że kujce pół porcji mu zjadłam :zawstydzona/y:
No właśnie, a jakie mięsa wasze dzieci jadają??

I jeszcze jedno pytanie: ile dzieciaków śpi już w nocy bez pampercha?? Maksiu i Weroniczka napewno. Ktoś jeszcze? Ja coś nie mogę się za to wziąć, bo Maciek ciągle się budzi z mokrą pieluchą.

hejoooo :-):-)

1. Daria śpi od dawana bez pampersa na noc,
jakieś 2-3 tygodnie po tym jak przestałą używac pieluchy w dzień, zdecydowała, że nie chce pieluchy w nocy, to się posłuchałam hihihih :sorry2::cool2:

2. co do mięska, Daria je wszystko to co my, czyli oprócz drobiu, wołowina, cielęcina itp itd

Darcia chora to znaczy ma tylko katarek ale taki bardzo duży i ja mam doła, nienawidzę jak ona choruje :-(

reklama
Do góry