reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
HEJOOO
zaglądam na chwilkę, u nas biało i co jakiś czas sypie śnieg, ale temperatura ok 0 więc wszystko jest ciapciate i mokre :baffled: nie lubię takiej pogody bbrrrrr
kręcę się jakoś dzisiaj bez sensu po domu, prawie nic konkretnego nie zrobiłam a czas przelatuje mi miedzy palcami i już prawie czwarta :shocked2:

ale tu sobotnio i porzadkowo ;-);-):-):-)

ja tylko na chwilke, własnie jedziemy za momencik do znajomych, mam nadzieje ze bedzie miło!!
buziaki i do juterka kochen lopcoweczki!!!!

Cześć kobietki witam wszystkie i każdą z osobna u mnie zima na całego jak tak dalej pójdzie to jutro moja Jula jeżdzi na sankach tyle go napadało od rana

Hej laski:-) u nas to nawet...wiosennie o d wczoraj :sorry2: jak śnieg:confused:
Elf - dwa browary i po grzywce :rofl2::rofl2::rofl2:
Gazelka - z pachami potwierdzam, ten sam patent, chwale sobie na maxa:tak::tak::tak:
Elfik, buziaki dla Nisi, mam nadzieję, że ten antybioty pomoże ( u nas kaszel na maxa:-()

o, miśko...

Anusia fajnie masz że Dawidek bez pielusi
to chyba tylko mój uparciuszek z pieluchą:-:)wściekła/y:

dzisiaj się zdenerwowałam
staram się w ciągu dnia małej ściągać pieluchę i jak ona chce siusiu to woła że chce pieluche
jak zrobi to ściąga
próbowałam dzisiaj nie zakładać i zachęcać na nocniczek
i klapa totalna zsiusiała się w majteczki
poszła spać i co chwilke płacze przez sen wołając mamusiu oddaj pieluszkę proszę :-(

ja naprawdę nie wiem czy ja za bardzo naciskam czy powinnam czy nie
pasuję
nie rozumiem dlaczego aż tak bardzo nie chce siadać ani na toaletę ,ani na nocnik ani na krzesełko takie z nocniczkiem

dziewczyny co robić
czy my się kiedyś odpieluszkujemy mam wrażenie że to nigdy nie nastąpi:no:

dodam że żadne zachęty słodyczami i niespodziankami
nie pomagają
ciągle jej mówię że jest dużym przedszkolakiem i tylko malutkie bobaski noszą pieluszki
jak próbowałam ściemniać że się skończyły to mi powiedziała że są w sklepie i trzeba kupić:baffled:

i tylko kupując każdą kolejną paczkę pieluch wkurzam się niesamowicie

a już kompletnie mnie dobijają wszyscy dookoła mówiąc że taka duża dziewczynka a my ją w pieluchach trzymamy

kk...jasne że tak i to z wielką ochotą to robimy:angry::wściekła/y:

reklama
Asia, łączę się z tobą w bólu zęba. Tylko, że u mnie to jest po wizycie u dentysty. Kurcze poszłam sobie kontrolnie, nic mnie nie bolało, a on stwierdził, że musi mi przeleczyć kanał, który mi ktos tam kiedys źle wypełnił. No i po tym leczeniu zdycham z bólu już drugi dzień (podobno tak może być). W dodatku dał mi antybiotyk na wszelki wypadek :angry: No i z dzidziusia nici w tym miesiącu, bo własnie zaczynają mi się dni płodne, a ja biorę antybiotyk. Fuck, fuck, fuck!!!!!!!
No ale dla polepszenia humoru zafundowałam sobie wybielanie zębów :-)

A co do depilacji, to powiem wam, że się trochę wkurzyłam tą depilacją laserową. Na bikini starczyło mi tylko 3 razy i mam spokój, ale nogi robiłam już... 5 razy i ciagle jakies tam włoski mi wyrastają. Wprawdzie pojedyncze, ale wkurza mnie to.

Dobra spadam zażyć kolejny Ibuprom:baffled::baffled:

Do góry