reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hejo lipcowe mateczki
Moje dziecko znowu( nadal chore) :-(
wczoraj bylismy u pediatry i osłuchowo nadal nie jest czysto i powiększone migdałki, nadal katar( od wczoraj jakby znowu większy)
Zmiana antybiotyku i męczymy sie dalej :-(

Byłam u fryzjera i zgodnie z Waszymi radami obcięłam grzywke a reszte tylko podszczępiłam i zapuszczam :tak:
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Co do koloru to jeszcze sie wstrzymam 2 tygodnie bo obecny nie wyglada zle :tak:

reklama
hejo lipcowe mateczki
Moje dziecko znowu( nadal chore) :-(
wczoraj bylismy u pediatry i osłuchowo nadal nie jest czysto i powiększone migdałki, nadal katar( od wczoraj jakby znowu większy)
Zmiana antybiotyku i męczymy sie dalej :-(

Byłam u fryzjera i zgodnie z Waszymi radami obcięłam grzywke a reszte tylko podszczępiłam i zapuszczam :tak:
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Co do koloru to jeszcze sie wstrzymam 2 tygodnie bo obecny nie wyglada zle :tak:

dla Nisi kochanej buziaki :elvis::elvis::elvis:
mam nadzieje, ze ten drugo antybiotyk zadziała lepiej, dobrze ze działacie juz a nie tak jak ja po 3 tyg łazenia i meczenia dziecka cebionem i wapnem :-(

aaaa agdzie fota nowej fryzurki, co?? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dla Nisi kochanej buziaki :elvis::elvis::elvis:
mam nadzieje, ze ten drugo antybiotyk zadziała lepiej, dobrze ze działacie juz a nie tak jak ja po 3 tyg łazenia i meczenia dziecka cebionem i wapnem :-(

aaaa agdzie fota nowej fryzurki, co?? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
dzieki kochana :elvis::elvis::elvis: buziaki przekazane :tak:
Foty nie wklejam bo wlasciwie niewiele sie zmieniło, musze cierpliwie czekac az mi wlosy urosna troche :tak:

Kobity mam pytanie do wszystkich poza Klaudia bo jej sposób juz znam :-)
czego uzywacie do depilacji bikini? Poza depilatorem bo ja wlasnie musze zmienic metode na mniej drastyczną :tak: kremy depilujące? zwykłe maszynki? woski? co......

hej:-)
sprzątam od ranka:baffled: już mam dość:dry:
Dla Weronisi duuużo zdróweczka:elvis::elvis::elvis:

U mnie weekend pod znakiem imprez, bo dzisiaj popołudniu chrzcimy Nadię, ajutro jest uroczysty obiadek u szwagra:-) znów kilo do przodu:dry:

Muszę się pochwalić, że Dawid PRAWIE odpieluchowany...pampersa zakładamy tylko do spania i gdy wychodzimy na spacery. Cały czas chodzi i majteczkach, czasami zdarza mu sie zmoczyć, gdy nie zdąrzy ściągnąć spodni, ale naprawdę sporadycznie. Oby tak dalej, to będę próbowała na spacery też nie zakładac pieluchy:-)

Elf, ja też drastycznie..bo zwykłe maszynki:szok: kremyjakoś na mnie nie działają, a depilator kiedyś miałam i sprzedałam...to była katastrofa..hihi....wosku jeszcze nie próbowalam:confused: ale to pewnie też niezle boli..no chyba że najpierw wyłyczyć 2 browary a potem jazda z woskiem:-D:-D:rofl2:

ja chyba tez muszę coś wymyslec nowego, bo od maszynki mam często zapalenie mieszków :laugh2::-p:-p;-)
wosk podobno jest najlepszy, a jeszcze lepiej jakby sie mogło wybrać do kosmetyczki........ale ja za wstydliwa jestem :baffled::baffled::baffled:
może plastry z woskiem.......
elf kupie i wyprobuje i dam znać :sorry2::sorry2:

reklama
Do góry