reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Anusia wiem jak Twój Dawidek musi się męczyć bo właśnie mam zapalenie krtani i też kaszle i zdycham okrutnie ale od wczoraj biorę antybiotyk , jak do tej pory nie ma poprawy ale na to trzeba jeszcze poczekać
Zrób mu kisiel albo siemie lniane zaparz i dawaj do picia ale to jest strasznie blee i broń Boże miodu bo to wysusz śluzuwke a teraz to trzeba ją nawilżać i ponoć kisiel poprawia to nawilżenie
A moja Nati tez była u lekarza ze mną i ponoć nic nie słychac było wczoraj to jest z Nią coraz gorzej ma 38,5 i cały czas chce byc na rękach a jak nie to beczy dopiero po panadolu trochę się ożywia a potem znowu jest taka zdechła i też tak jak Ty nie spałam dwie noce bo cały czas męczy ją okropny kaszel ale jutro idę na kontrolę bo to mi się nie podoba
A od wczoraj i dzisiaj zaczęły mi się już wykłady bo wróciłam na studia i mała była u moich rodziców a jak wróciłam to moja mama była bardzo zmęczona

Mam zajebistą chrypkę i znajomi stwierdzili że chyba byłam na jakiejs imprezce bo tak mówię

A jak reszta chorowitków mam nadzieje ze trochę lepiej niż u Nas

Oliviaa super zdjęcia

Co się dzieje dziewczyny coraz gorzej z Waszymi postami na bb i nie mam co czytać

Sorry za błędy ale Natka sie obudziła i mnie woła

reklama
hejoooooooooo pierwsza :-) (mam dzis na 10 wiec sie melduję)

Anusiu, jak noc ?? mam nadzieję ze lepiej .... i moze ochrzań tesciową jak następnym razem wpadnie na wspaniały pomysł zapraszania chorych dzieci do domu, co ??

Gazelko a nie sądzisz ze ta taliato wydaj się taka super bo bardzo kontrastuje z duzymi biodrami ??

Ysiu pochwal sie na jakie studia wróciłas...a co do pisania to moze i Ty bys tak cos do poczytania popisała, a nie raz na tydzien, co ??;-)

Anusiu, jak noc ?? mam nadzieję ze lepiej .... i moze ochrzań tesciową jak następnym razem wpadnie na wspaniały pomysł zapraszania chorych dzieci do domu, co ??
ciężko:-( prawie nie spałam, bo średnio co 10 minut atak kaszlu i płaczu:-(dzisiaj chyba jeszcze pójde po 1 zastrzyk, bo wczoraj Dawidko troszke popóściło po nim. Zaraz mu podam 3 dawkę antybiotyku i mam nadzieję, że to zacznie działać....co do teściowej to juz wolę trzymać język za zebami, bo mogłabym wywołac ogólna rodzinna awanturę:sorry2: na kuzynki dawidka nie wolno złego słowa powiedzieć, bo to chodzące aniołki i "napewno go nie zaraziły", bo przecież od tygodnia są prawie zdrowe. Według teściowej dziecko które bierze antybiotyk juz nikogo wokół nie zaraża:eek: ahhh...szkoda słów

cześć lipcóweczki:-)

No cześć :-)

Co się działo, jak mnie nie było? Ktoś urodził? :cool2:

Ja też lubię winko (bo ktoś coś o winku pisał?) :-p

Cześć
o kurcze Anusiu to straszne co piszesz :-( mam nadzieje,żeDawidkowi szybko sie poprawi i nie będzie sie tak męczył biedny maluszek :-( Zdrówka zycze!!!1

Elf, Nenius dziekuję w imieniu Dawidka za życzenia zdrówka:elvis::elvis::elvis:
ja też mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej, bo stracha mi niezłego napędził, jeszcze nie był nigdy taki chory:baffled: jestem dobrej myśłi...

Dużo zdróweczka też dla Ysi i Natalki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla wszystkich innych chorowitków :tak:. Ps. Jak u Ciebie Elfiko?

U mnie lepiej, antybiotyk biorę i pomaga :tak:, ale teraz bierze Sławka :baffled:, ciekawe co będzie z Darią ???

Kobity błagam o rade w sprawie mojego ostatnio nieustającego bólu głowy :-(
Co jescze- jakie leki na to stosujecie? Mi nawet nie pomaga eferalgan a jedynie troche mi ulzy po solphadeinie ale na jakies pól godziny a potem wszystko zaczyna sie od nowa:eek:
Czasami tak mnie boli,ze mam mdlosci i nie moge oczu szeroko otworzyc - koszmar.
teraz tez boli ale znosnie

reklama
Dużo zdróweczka też dla Ysi i Natalki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla wszystkich innych chorowitków :tak:. Ps. Jak u Ciebie Elfiko?

U mnie lepiej, antybiotyk biorę i pomaga :tak:, ale teraz bierze Sławka :baffled:, ciekawe co będzie z Darią ???
ja tez jeszcze łykam antybiotyk i wszystko mija poza kaszlem , dzieki że pytasz :-)

Do góry