reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja zalozylam ze drugie dziecko szybko bedzie i wszystkie duze akcesorja mam po Jasiu:-)

Jatak samo założyłam i mam po Mateuszku praktycznie wszytsko.Teraz musze tylko odśiwezyć to i owo.Tylko zastanawiam się po co ja to wszytsko prałam:szok::eek::shocked2:, skoro teraz i tak musze prać od nowa, bo przez te 2 lata i tak się zakurzyło.:-p:szok:

reklama
Witam wieczorkiem:cool2:
dziekuje Elfik, nie pochwaliłam sie wczoraj, bo nie mialam dostepu do kompa, cały dzień w biegu między jednym sklepem a drugim, popołudnie z kumpela a wieczór z męzem, zaczelismy winkowac i skończyło się...tak jak się skończyło:cool2: nie było czasu nawet załaczyc kompa:sorry2:
sorki....
haha za co Ty mnie przepraszasz?? Za miły wieczór z męzem?? Kochana ciesze sie,ze było miło i mam nadzieje,że tak juz zostanie :tak::tak::tak:
Zycze Ci tego z całego serca :tak::elvis::elvis::elvis:

Olivia, ja osobiście nie uważam , że winko jest dla mięczaków:shocked2: kazdy pije to co mu smakuje, a nie chodzi przeciez o to, żeby upic się czyms mocnym typu łiskacz, ale tym co Ci smakuje:sorry2:
racja :tak: ale mnie tez po winie najbardziej zawsze glowa boli :tak:

Gazelka bardzo fajny wózeczek :tak:
Gdybym miała teraz kupowac sama bym ten wybrała albo roan bo tez mi sie bardzo podoba :tak:
One chyba takie podobne troche są co?

hej :)

Gazelka bardzo fajny wózeczek :tak:
Gdybym miała teraz kupowac sama bym ten wybrała albo roan bo tez mi sie bardzo podoba :tak:
One chyba takie podobne troche są co?

Moze trochę podobne :confused: Ja wybrałam Jędrocha, bo jest bardzo zgrabny i świetnie zamortyzowany. Już dla Maciusia mielismy go wybrac, ale znaleźlismy inny model lżejszy o dwa kilo, co wtedy było dla nas kluczowym czynnikiem (3cie piętro a ja po cc).

czesc
wrzuciłam wam troche fotek i uciekam bo wyjeżdżamy z łosiem na zakupy :tak::-)

te moje too potem skasuje bo jakoś takie miałam natchnienie coby wkleić ale chyba wyrzuce potem :-p

czesc
wrzuciłam wam troche fotek i uciekam bo wyjeżdżamy z łosiem na zakupy :tak::-)

te moje too potem skasuje bo jakoś takie miałam natchnienie coby wkleić ale chyba wyrzuce potem :-p
Koleżanka sie na moment pojawi i juz pisze głupotki jakies. Nis prosze nie kasowac Kate wygladasz świetnie :tak::tak::tak:

Hejo :cool2:
Głowa mnie zaczyna boleć :eek:
Ide po kawe :tak:

witam
Olivia, ja osobiście nie uważam , że winko jest dla mięczaków:shocked2: kazdy pije to co mu smakuje, a nie chodzi przeciez o to, żeby upic się czyms mocnym typu łiskacz, ale tym co Ci smakuje:sorry2:
noi dziekuję za zyczenia:-)
Anusia, przepraszam jak cie urazilam. w sumie to nie rozwinelam co mialam na mysli i moglas to zle przyjac. mianowicie pracujac w barze mialam okazje widziec wielu pijanych ludzi i tak jakos jest, ze wlasnie najbardziej chwiejnym krokiem wychodzili zawsze ci co pili wino:confused: kiedys rozmawialysmy z kolezankami z innych barow i to potwierdzily. ktoras wtedy rzucila, ze wino widac wybieraja osoby o slabej glowie-mieczaki. a ja niefortunnie to przytoczylam na bb. jeszcze raz przepraszam.
jasne ze kazdy pije na co ma ochote. ja osobiscie wyznaje zasade ze pije alkohol nie dla samego faktu upicia sie ale zeby sobie "podkrecic" humor.:tak:

reklama
witam

Anusia, przepraszam jak cie urazilam. w sumie to nie rozwinelam co mialam na mysli i moglas to zle przyjac. mianowicie pracujac w barze mialam okazje widziec wielu pijanych ludzi i tak jakos jest, ze wlasnie najbardziej chwiejnym krokiem wychodzili zawsze ci co pili wino:confused: kiedys rozmawialysmy z kolezankami z innych barow i to potwierdzily. ktoras wtedy rzucila, ze wino widac wybieraja osoby o slabej glowie-mieczaki. a ja niefortunnie to przytoczylam na bb. jeszcze raz przepraszam.
jasne ze kazdy pije na co ma ochote. ja osobiscie wyznaje zasade ze pije alkohol nie dla samego faktu upicia sie ale zeby sobie "podkrecic" humor.:tak:
Olivia, nie musisz mnie za nic przepraszać:-) każdy ma prawo powiedziec swoje zdanie, wszystko oki :-) każdy pije to co mu smakuje:cool2: ja zazwyczaj pije wszystko, namieszam i zdycham:baffled:

Do góry