reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dzien dobry.
Krakow sloneczny - wiec i my siedzimy na zewnatrz.
Pochwale sie jeszcze ze z niecierpliowscia oczekuje kolejnego tygodnia - mamy miec juz opiekunke (w koncu) - zobaczymy jak ta nasza wspolpraca sie bedzie ukladac:-)

reklama
Dzień dobry :-)
Ale cisza ho ho
Nisia właśnie buduje wieże z klocków więc ja mam chwilke na kawe :tak:
Miłego dnia Lipcóweczki :happy:

Ale pustki:eek: nie ma się co dziwić, niedziela i na dodatek cudna pogoda:-)
my siedzimy w domku i nie ruszamy się na dwór, Dawid ma zapalenie krtani, antybiotyk i temperature:-( kaszle jak pies dosłownie:baffled: nie spał biedak już 2 noce, nic nie chce jeść, ewentualnie herbatka i czysty rosołek, ale i tak wszystko zwraca, bo ma odruch wymiotny przy tym kaszlu. No dosłownie beczeć się chce:-:)-:)-(
kaszle non stop, buzia mu się nie zamyka nawet na 10 sekund:eek:

Miłego popołudnia dla wszystkich:sorry2:

:shocked2::-(biedny mały...ale go dorwalo...Anusiu rzymajcie się i mam nadzieje ze niebawem leki zaczną działac...

Aniu.g. trzymam kciuki aby współpraca z opiekunką układała się jak najlepiej...

ja jutro juz wracam do pracy (po 3 tygodniach laby). Ale było miło znów posiedziec z młodym, no i oczywiscie wrócic na BB. teraz pewnie nie bede juz tak czesto zaglądac...ale oczywiscie nie znikam...pa babeczki.

reklama
:shocked2::-(biedny mały...ale go dorwalo...Anusiu rzymajcie się i mam nadzieje ze niebawem leki zaczną działac...

.
dzięki:elvis::elvis::elvis:
dorwało go maxymalnie, dostał takiego ataku kaszlu, że nie szło dosłownie go powstrzymać i tak parę godzin. zamówiłam wizytę domowa i dawidek dostał zastrzyk przeciw dusznościom i jeśli kaszel do jutra się nie zmniejszy to jutro kolejny zastrzyk:-( oprócz krtani ma zapalenie oskrzeli czyli 2 w 1:szok::szok: już niepamiętam kiedy ostatni raz był taki chory. Wieczorem spał praktycznie na siedząco bo był tak wymęczony kaszlem. Ja zreszta też padam po 2 nieprzespanych nocach:-(

Zmykam na chwilke do łosia i nyny póki mały śpi:sorry2:

Do góry