nenius
Przyjaciółki 2008
No to wielkie gratki dla Żanety a dla Olivii zdróweczka!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja stawiam na zapalenie, niestety. w ostatni wtorek bylam wlasnie na czyszczeniu bo mialam zatkane. wszystko bylo potem super az do soboty. dzis na 19 lece do Wrony!(to moj laryngolog;-))Albo zapalenie ucha, albo po prostu musisz isć na czyszczenie ucha z woskowiny, bo ponoć jak jej dużo się w głębi ucha nazbiera to daje efekty takie jak zapalenie ucha.
A ja będę w ten weekend. Tralalala :-) Pod warunkiem, że pogoda dopisze ofkors :-)E-mamo kiedy dokladnie bedziesz w zakopanem?
Kurcze Elfiku nie zazdroszczę ci. Czasem miewam takie bóle głowy i nic mi nie pomaga, tylko połozenie się i przespanie tego. Tylko jak to kurcze zrobić z Weronisią????Kobity błagam o rade w sprawie mojego ostatnio nieustającego bólu głowy :-(
Co jescze- jakie leki na to stosujecie? Mi nawet nie pomaga eferalgan a jedynie troche mi ulzy po solphadeinie ale na jakies pól godziny a potem wszystko zaczyna sie od nowa
Czasami tak mnie boli,ze mam mdlosci i nie moge oczu szeroko otworzyc - koszmar.
teraz tez boli ale znosnie
Witam się i ja po weekendzie. Nareszcie się skończył :-) Byliśmy na weselu. Było takW sumie zrobiliśmy 500 kilometrów i po powrocie stwierdziłam, że nie ma jak w domu :-) Jak wróciliśmy Maciek właśnie oglądał bajkę i zamiast rzucić się nam na szyję po dwóch dniach nieobecności, on popatrzył na nas bez entuzjazmu i powiedział "Mama ciii, Maciuś ogjąda baję." :-) Normalnie dziecko nas zignorowało na maksa
Aha, obcięłam włoski i jestem cała hepi, bo nic mnie w szyję nie gryzie i nie dynda![]()
ja kupilam na miniona gwiazdke niccolo plytki dvd z bajkami. jedna z plyt byl bolek i lolek i dziecko sie zakochalo!Jak wróciliśmy Maciek właśnie oglądał bajkę i zamiast rzucić się nam na szyję po dwóch dniach nieobecności, on popatrzył na nas bez entuzjazmu i powiedział "Mama ciii, Maciuś ogjąda baję." :-) Normalnie dziecko nas zignorowało na maksa
Aha, obcięłam włoski i jestem cała hepi, bo nic mnie w szyję nie gryzie i nie dynda![]()