reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kobity błagam o rade w sprawie mojego ostatnio nieustającego bólu głowy :-(
Co jescze- jakie leki na to stosujecie? Mi nawet nie pomaga eferalgan a jedynie troche mi ulzy po solphadeinie ale na jakies pól godziny a potem wszystko zaczyna sie od nowa:eek:
Czasami tak mnie boli,ze mam mdlosci i nie moge oczu szeroko otworzyc - koszmar.
teraz tez boli ale znosnie

taki ból głowy o jakim pisałaś też znam niestety :baffled:

ale.........hmm, ja niestety nie pomogę bo jedyne co stosuję na ból głowy to APAP a że stosuję rzadko to zazwyczaj pomaga. No i w moim przypadku kawa też dość dobrze wpływa, zwłaszcza, że kofeina wzmacnia działanie przeciwbólowe leku + poleżenie, przeczekanie (tylko że przy dziecku to trudna sprawa :baffled:)

reklama
Co jescze- jakie leki na to stosujecie? Mi nawet nie pomaga eferalgan a jedynie troche mi ulzy po solphadeinie ale na jakies pól godziny a potem wszystko zaczyna sie od nowa:eek:
Czasami tak mnie boli,ze mam mdlosci i nie moge oczu szeroko otworzyc - koszmar.
Elf, ja jedynie Nurofen, bo najlepiej na mnie działa, ale powiem szczerze, że zastanawiaja mnie te moje bóle głowy i kiedys chyba wybiore się do lekarza po jakies skierowania na badania. Nigdy w życiu nie bolała mnie głowa a teraz codziennie:eek:

Olivia, nie musisz mnie za nic przepraszać:-) każdy ma prawo powiedziec swoje zdanie, wszystko oki :-) każdy pije to co mu smakuje:cool2: ja zazwyczaj pije wszystko, namieszam i zdycham:baffled:
jakos takie odnioslam wrazenie z twojego postu ze sie moglas poczuc dotknieta. ale dobra bylo minelo.:tak:

Oliviaa zdjęcia cudne:tak::tak::tak:
dziekuje:-)

kurde, ale bym chciała miec taki duży biust :cool2::ninja::-p:ninja2::cool:

hej :)
w ogóle kształtna dziewczyna
bioderka krągłe (osobiście wolałabym smuklejsze mieć :-p), ale jaka fajna talia :tak:

wkleilam bo wam chcialam ppokazac jak wyglada przykladowy "opalacz" na mykonosie. to jest standart. nawet psy wywieszaja jezory z podniecenia:laugh2:
a laska rzeczywiscie z takich masywniejszych. to tylko potwierdza fakt ze nie trzeba byc chodziakiem zeby byc seksi:tak:

Oliviaa super zdjęcia
dziekuje:-)
Nenius z mezem, Elfik, Anusia z Dawidkiem, Ysia z Natalka wszystkim wam zycze zdrowia duzo. szczegolnie tobie Anusia i Dawidkowi bo to strasznie wyglada co opisalas! biedaczek maly:elvis::elvis::elvis:

to ja dorzuce jeszcze moje 5 groszy do katalogu chorob na bb. Gazelka twoje dziecko jest dla mnie bohaterem!:tak:niedawno mial zapalenie ucha. mi cos w sobote przeszkadzalo z tym uchem, z ktorym mialam wczesniej problemy. a w nocy z soboet na niedziele mnie obudzil koszmarny bol!:no::no:i tak przez caly dzien. dotknac sie nawet nie moge do tego ucha. jesc i mowic ciezko bo przy kazdym ruchu zuchwa boli jak cholera. wieczorem juz nie wytrzymalam i wzielam tabletke przeciwbolowa. ja tabletek nie uzywam. jestem dosc wytrzymala na bol. bardzo bardzo sporadycznie biore(srednio raz na trzy lata). wiec jak wczoraj mnie wytrzymalam to znaczy ze bol jest z dziedziny hardcore:no::-( wieczorem jade do lekarza pewnie jakies zapalenia mi sie wdalo. podziwiam Maciusia. jak go tak bolalo to jest superman z batmanem i spaiderpanem w jednym!:tak:

Hej dziewuszki!
Mamy kolejny ładny dzien, ale ale....ponoć ma być sroga zima i to od października do marca:szok::szok::szok:

Zatem póki co trzeba się cieszyć ciepełkiem.Jako takim.

Własnie ogarnełam trochę chałupke tzn.poukładałam to i owo, strałam kurz iiiii......zmachałam się jak nie wiem.Daję sobie rekę uciąć, ze jeszcze wczoraj takiej zadyszki bym nie miała:szok:.Hmmm.chyab mi brzuch urósł przez noc:szok::-p.

Ja miałam bóle głowy jak brałam tabletyki anty.W tej przerwie pomiedzy opakowaniami miałam straszne bóle głowy, na które żadne tabletki nie pomagały.
Jak zminiłąm tabletki, albo odstawaiłam to przechodziło.

Nie wiem Elfiku czy bierzesz moze jakieś tabletki hormonalne, ale jesli tak to może to być przez nie.

Elfik, a ty bylas u lekarza z tymi bolami glowy? ja ekspert nie jestem ale to wyglada na migrenowe ataki. moja mama ma to przez cale zycie. i to taka bardzo ostra forme, ze jak dostanie ataku to przynajmniej 24 godziny lezy jak snieta ryba i zero kontaktu z rzeczywistoscia. bardzo czesto jeszcze wymioty do tego. moze idz do lekarza i zobacz co powie.

to ja dorzuce jeszcze moje 5 groszy do katalogu chorob na bb. Gazelka twoje dziecko jest dla mnie bohaterem!:tak:niedawno mial zapalenie ucha. mi cos w sobote przeszkadzalo z tym uchem, z ktorym mialam wczesniej problemy. a w nocy z soboet na niedziele mnie obudzil koszmarny bol!:no::no:i tak przez caly dzien. dotknac sie nawet nie moge do tego ucha. jesc i mowic ciezko bo przy kazdym ruchu zuchwa boli jak cholera. wieczorem juz nie wytrzymalam i wzielam tabletke przeciwbolowa. ja tabletek nie uzywam. jestem dosc wytrzymala na bol. bardzo bardzo sporadycznie biore(srednio raz na trzy lata). wiec jak wczoraj mnie wytrzymalam to znaczy ze bol jest z dziedziny hardcore:no::-( wieczorem jade do lekarza pewnie jakies zapalenia mi sie wdalo. podziwiam Maciusia. jak go tak bolalo to jest superman z batmanem i spaiderpanem w jednym!:tak:

Albo zapalenie ucha, albo po prostu musisz isć na czyszczenie ucha z woskowiny, bo ponoć jak jeje dużo się w głębi ucha nazbiera to daje efekty takie jak zapalenie ucha.

ja tylko na chwilę bo nie mam nastroju i zaraz sie na mnie poobrażacie :baffled:
wpadam tylko, zeby powiedzieć że:

Co się działo, jak mnie nie było? Ktoś urodził? :cool2:

tak, tak, tak - urodziła nasza pierwsza opiekunka Żaneta, swojego pierworodnego :-) 4480g i 63 cm, 10 pkt. i czarne włoski :-):-):-) a na imie ma: Konrad :)-pEdziku:-p:-p:-p)
Julia mówi" Dzidzia siopak Tondjad malusi a Julisia siosićka" :baffled::baffled::-);-):-D

Elfiku - jak sie czujecie???:sorry2::confused::confused::sorry2:

reklama
Do góry