reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej babeczki:-)
nie mam czasu na nic, w domu młyn, w pracy dym:baffled::baffled::baffled:
Dawid jeszcze kaszle, a mnie zbiera jakies przeziębienie:eek:
nawet nie nadrabiam, bo tego sporo, wybaczcie:-(
ale czuje sie tak:baffled::baffled::-:)-:)dry::confused2::ninja2::frown::oo2::oo2::sad::sad::angry:

nie wiem czy chcesz ujedrnic skore czy pozbyc sie celullitu:confused::confused:
ja uzywałam serii Eveline peeleig plus serum wygładzajaco wyszczuplajace.
Pomogło, skora byla gładsza i lepiej napieta ale grudeczki, chociaz w małych ilosciach, pozostały....

a dobry krem, wszystko zalezy od tego co działa u Ciebie, ja uzywałam do ujedrnienia Nivea ale moze byc np, Eveline albo Dove.
ja mam troszke beznadziejna skore niestety:-( musz miec niedowage bo jak tylko zaczynam osiagac normalna do mojego wzrostu wage to pojawiaja sie rozstepy!:wściekła/y: cale uda mam tym badziewiem usiane, a o posladkach juz nie wspomne:no: tak wiec u mnie optymalna waga to 58-60kg przy wzroscie 1.76m! moze dlatego te kremy na mnie nie dzialaja. :confused:
Jak masz "trochę" wolnych środków to z czystym sumieniem polecam to:

GUAM ZESTAW 1KG BŁOTO+250ML ŻEL MEGA WYPRZEDAŻ (246043983) - Aukcje internetowe Allegro

już pisałam o tym kilka razy na BB, naprawdę działa, już po pierwszym zabiegu:tak:
Najpierw zrób sobie dowolny peeling, później nasmaruj się błotkiem, zawiń w folię i pod koc, od 40 minut do godziny, zależny ile masz czasu;-)
Obwody maleją, skóra się pięknie napina i wygładza, RE-WE-LA-CJA! tylko jest to trochę kosztowna zabawa:zawstydzona/y:
W tym zestawie, który wkleiłam jest jeszcze żel antycellulitowy do smarowania po zabiegu, no i cena tego zestawu jest jakaś super okazyjna:szok::shocked2:

Olivia za czasów pracy w firmie kosmetycznej tez się nasłuchałam bardzo pozydtywnych opinii na temat guam...sama nie stosowałam ale moze wkrótce (po wypłacie :-p)
wow! trzeba bedzie rozpatrzec ta opcje:tak: ja mam cale pudlo blotka z morza martwego do wypackania. chyba najpierw sie wezme za to a potem przyatakuje guam!:tak:

zdrówka Aniu Ci życzę i bardzo współczuje...u nas na szczescie juz wychodzimy na prosta , Kuba i R.jeszcze kaszlą ale widac ze samoopoczucie lepsze...

a jak reszta chorowitków? zameldujcie jak u Was ??

Hmmm, przed ciążą miałam fajne A, w ciąży SUPER C, a teraz... A minus C :angry: i to w dodatku w pasie :no::no:
A minus C? to znaczy gdzie na plecach masz teraz ten biust czy wklesly?;-) pewnie jest duzo lepiej niz piszesz!:tak:

Nie otwiera mi się ten filmik od Gazelki, tylko jakaś goła laska :sorry2:
to tak mniej wiecej zalapalas o czym byl filmik:laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć Baby!
Ja dzisiaj jakaś taka :baffled::eek: jestem :no: Najchętniej poszłabym spać, a tu do 19 praca :-(

Hmmm, przed ciążą miałam fajne A, w ciąży SUPER C, a teraz... A minus C :angry: i to w dodatku w pasie :no::no:

Karin wejdź w przepisy lipcówek :-) Tam pooglądasz trochę zdjęć, poślinisz się i polecisz kupować formę do muffinek :-)

Już byłam, pośliniłam się i lecę do IKEI kupowac formę. Mam w planach takie z kawałkami czekolady i drugie z rodzynkami i jeszcze spodobały mi sie takie wytrwane z ziołami w stylu włoskim a do tego chrupiąca sałata z oliwkami, jabłuszkami kaparowymi, łososiem i pomidorkami koktailowymi MNIAM:tak::tak::tak:

reklama
nenius a pochwal się czym zajmuje sie Twoja firma i Ty w niej bo piszesz ze szef w rozjazdach Ty bedziesz wyjeżdzac...chyba ciekawa robota, co ??

bo ja wiem czy ciekawa? Praca jak praca ;-)

to jedyne polskie przedstawicielstwo szwedzkiej firmy, mającej fabryki właśnie w Szwecji i Czechach a produkujacej płyty z tworzyw sztucznych.

Szef właśnie wybył do Szwecji na spotkanie agentów z różnych krajów, a mój wyjazd to z racji targów.

A co robię? Jestem asystentką. Do moich obowiazkow należy stały kontakt z obiema fabrykami, z polskimi klientami, obróbka zamówień, reklamacji i wszystkich innych przypadłości, które się trafią ;-). Oprócz tego umawianie szefa na jakieś spotkania, wyszukiwanie różnych informacji itp., itd.

Do góry