nenius
Przyjaciółki 2008
Dzień Dobry Drogie Lipcówki ...:-)
pogoda u nas marna...nastroje jak pogoda bo....mam sterte prosowania ...
hihihi a do mnie wczoraj przyjechał tata i wszystko mi poprasował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień Dobry Drogie Lipcówki ...:-)
pogoda u nas marna...nastroje jak pogoda bo....mam sterte prosowania ...
cześć, coś mało naprodukowałyście od wczoraj ;-)
A gdzie jest Anusia
O kurna, ale fajny tatuś :-)hihihi a do mnie wczoraj przyjechał tata i wszystko mi poprasował
fakt, jestem w pracy i zajrzałam tylko na chwilkę ranomoze zapracowana ..?? ostatnio aktywna dzis o 8 ...
??
ja mam troszke beznadziejna skore niestety:-( musz miec niedowage bo jak tylko zaczynam osiagac normalna do mojego wzrostu wage to pojawiaja sie rozstepy! cale uda mam tym badziewiem usiane, a o posladkach juz nie wspomne tak wiec u mnie optymalna waga to 58-60kg przy wzroscie 1.76m! moze dlatego te kremy na mnie nie dzialaja.nie wiem czy chcesz ujedrnic skore czy pozbyc sie celullitu
ja uzywałam serii Eveline peeleig plus serum wygładzajaco wyszczuplajace.
Pomogło, skora byla gładsza i lepiej napieta ale grudeczki, chociaz w małych ilosciach, pozostały....
a dobry krem, wszystko zalezy od tego co działa u Ciebie, ja uzywałam do ujedrnienia Nivea ale moze byc np, Eveline albo Dove.
Jak masz "trochę" wolnych środków to z czystym sumieniem polecam to:
GUAM ZESTAW 1KG BŁOTO+250ML ŻEL MEGA WYPRZEDAŻ (246043983) - Aukcje internetowe Allegro
już pisałam o tym kilka razy na BB, naprawdę działa, już po pierwszym zabiegu
Najpierw zrób sobie dowolny peeling, później nasmaruj się błotkiem, zawiń w folię i pod koc, od 40 minut do godziny, zależny ile masz czasu;-)
Obwody maleją, skóra się pięknie napina i wygładza, RE-WE-LA-CJA! tylko jest to trochę kosztowna zabawa
W tym zestawie, który wkleiłam jest jeszcze żel antycellulitowy do smarowania po zabiegu, no i cena tego zestawu jest jakaś super okazyjna
wow! trzeba bedzie rozpatrzec ta opcje ja mam cale pudlo blotka z morza martwego do wypackania. chyba najpierw sie wezme za to a potem przyatakuje guam!Olivia za czasów pracy w firmie kosmetycznej tez się nasłuchałam bardzo pozydtywnych opinii na temat guam...sama nie stosowałam ale moze wkrótce (po wypłacie )
A minus C? to znaczy gdzie na plecach masz teraz ten biust czy wklesly?;-) pewnie jest duzo lepiej niz piszesz!Hmmm, przed ciążą miałam fajne A, w ciąży SUPER C, a teraz... A minus C i to w dodatku w pasie
to tak mniej wiecej zalapalas o czym byl filmikNie otwiera mi się ten filmik od Gazelki, tylko jakaś goła laska
Cześć Baby!
Ja dzisiaj jakaś taka jestem Najchętniej poszłabym spać, a tu do 19 praca :-(
Hmmm, przed ciążą miałam fajne A, w ciąży SUPER C, a teraz... A minus C i to w dodatku w pasie
Karin wejdź w przepisy lipcówek :-) Tam pooglądasz trochę zdjęć, poślinisz się i polecisz kupować formę do muffinek :-)
nenius a pochwal się czym zajmuje sie Twoja firma i Ty w niej bo piszesz ze szef w rozjazdach Ty bedziesz wyjeżdzac...chyba ciekawa robota, co ??