reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam
co gorsza dzisiaj to nawet telefon szefa jest przekierowany na mnie więc chyba za wesoło nie będzie :baffled:
a to przepraszam pan szef to co dzis robi?:confused:
zdrowka!

Joasia kiedys sie pochwalilas ze sie folia owijasz i jakies kuracje stosujesz co by upiekszyc i odchudzic swe cialo. a co najwazniejsze napisalas ze to zadzialalo. prosze ladnie mi tu szybciutko wyklarowac jak to robilas, jak dlugo, jakimi preparatami itd:blink: jak juz bielizne wybralam to trzeba sie wziac za cialo zeby sie jako tako prezentowac. cel postawiony: zrzucic 2kg oraz nabrac jedrnosci w miejscach "strategicznych":tak: zaparlam sie dam rade:tak::-)

NiaNia duzo zdrowka dla was. ja sie raczej nie bede dzielila moimi sposobami bo sama sie lecze i zajmuje mi to juz trzeci tydzien. moze dlatego ze ja jestem na nie dla wszelkich kropli do nosa. nienawidze! wole sie smarkac do pasa ale nie uzyje! antybiotyki-nie! gripeksy i tym podobne-nie! wszelkiego rodzaju plukanki gardla-nie! ja toleruje tylko witamine c w duzych dawkach. i czosnek w ogromnych dawkach! ale zauwazylam ostatnio poprawe!:tak::-D

nie cierpię, ale głównie dlatego, że wtedy smarkam, kicham i umieram:baffled:
Zdrówka dla Ciebie!:tak::tak:

dzięki :-)

witam

a to przepraszam pan szef to co dzis robi?:confused:
zdrowka!

w tej chwili podróżuje promem :sorry2:, wyjechał do Szwecji :tak:. Do końca tygodnia jestem sama w biurze i przez to nie mogłam wziąć zwolnienia chociaż lekarka bardzo sie starała, zeby mi je wcisnąć :tak:;-)

Fajnie, że już słyszysz :-D

witam

Joasia kiedys sie pochwalilas ze sie folia owijasz i jakies kuracje stosujesz co by upiekszyc i odchudzic swe cialo. a co najwazniejsze napisalas ze to zadzialalo. prosze ladnie mi tu szybciutko wyklarowac jak to robilas, jak dlugo, jakimi preparatami itd:blink: jak juz bielizne wybralam to trzeba sie wziac za cialo zeby sie jako tako prezentowac. cel postawiony: zrzucic 2kg oraz nabrac jedrnosci w miejscach "strategicznych":tak: zaparlam sie dam rade:tak::-)

peeling przede wszystkim, dobty krem ujedrniajacy i wtedy folia
złuszczac głeboko skore mozna 2 razy w tyg, mozna to robic gruboziarnista sola z oliwa z oliwek, a codziennie mozna złuszczac skore jakims kupnym peelengiem z drobnym ziarnem, jesli chcesz poprawic jej wyglad polecam masaże szczotka albo rekawica zawsze od gory w trone serca, a pozniej naprzemiennie ciepły i zimny prysznic.......
wychodzisz, smarujesz sie kremem i zawijasz w folie na jakies poł godziny i pod kocyk....

peeling przede wszystkim, dobty krem ujedrniajacy i wtedy folia
złuszczac głeboko skore mozna 2 razy w tyg, mozna to robic gruboziarnista sola z oliwa z oliwek, a codziennie mozna złuszczac skore jakims kupnym peelengiem z drobnym ziarnem, jesli chcesz poprawic jej wyglad polecam masaże szczotka albo rekawica zawsze od gory w trone serca, a pozniej naprzemiennie ciepły i zimny prysznic.......
wychodzisz, smarujesz sie kremem i zawijasz w folie na jakies poł godziny i pod kocyk....
a-h-a, dziekuje bardzo.
a co masz na mysli mowiac "dobry krem ujedrniajacy"? bo ja przerobilam juz miedzy innymi vichy, loreal, avon, dove, nivea, mustelle, aa i szczerze mowiac po zadnym nie widzialam jakis rewelacyjnych efektow.
co do peelingu to ja stosuje peeling wlasnego pomyslu z kawy, oliwy i jogurtu.:tak:

a-h-a, dziekuje bardzo.
a co masz na mysli mowiac "dobry krem ujedrniajacy"? bo ja przerobilam juz miedzy innymi vichy, loreal, avon, dove, nivea, mustelle, aa i szczerze mowiac po zadnym nie widzialam jakis rewelacyjnych efektow.
co do peelingu to ja stosuje peeling wlasnego pomyslu z kawy, oliwy i jogurtu.:tak:

nie wiem czy chcesz ujedrnic skore czy pozbyc sie celullitu:confused::confused:
ja uzywałam serii Eveline peeleig plus serum wygładzajaco wyszczuplajace.
Pomogło, skora byla gładsza i lepiej napieta ale grudeczki, chociaz w małych ilosciach, pozostały....

a dobry krem, wszystko zalezy od tego co działa u Ciebie, ja uzywałam do ujedrnienia Nivea ale moze byc np, Eveline albo Dove.

a-h-a, dziekuje bardzo.

Jak masz "trochę" wolnych środków to z czystym sumieniem polecam to:

http://allegro.pl/item246043983_guam_zestaw_1kg_bloto_250ml_zel_mega_wyprzedaz.html

już pisałam o tym kilka razy na BB, naprawdę działa, już po pierwszym zabiegu:tak:
Najpierw zrób sobie dowolny peeling, później nasmaruj się błotkiem, zawiń w folię i pod koc, od 40 minut do godziny, zależny ile masz czasu;-)
Obwody maleją, skóra się pięknie napina i wygładza, RE-WE-LA-CJA! tylko jest to trochę kosztowna zabawa:zawstydzona/y:
W tym zestawie, który wkleiłam jest jeszcze żel antycellulitowy do smarowania po zabiegu, no i cena tego zestawu jest jakaś super okazyjna:szok::shocked2:

Cześć Baby!
Ja dzisiaj jakaś taka :baffled::eek: jestem :no: Najchętniej poszłabym spać, a tu do 19 praca :-(

a ze tak zapytam Klaudia a jaki ty nosisz rozmiar stanika?
Hmmm, przed ciążą miałam fajne A, w ciąży SUPER C, a teraz... A minus C :angry: i to w dodatku w pasie :no::no:

Dzieńdoberek... Mam baaaardzo dużo pracy dlatego się nie pojawiam..
Ale próbowałam troszke nadgonic i zobaczylam coś na temat muffinek i papilotek i ja poproszę o przybliżenie tematu od a do z. Co to jest, jak się robi i co trzeba kupić itd itp. :nerd:
Karin wejdź w przepisy lipcówek :-) Tam pooglądasz trochę zdjęć, poślinisz się i polecisz kupować formę do muffinek :-)

reklama
Dzień Dobry Drogie Lipcówki ...:-)
pogoda u nas marna...nastroje jak pogoda bo....mam sterte prosowania :eek:...
młody usypia a podczytuję :-)

Olivia za czasów pracy w firmie kosmetycznej tez się nasłuchałam bardzo pozydtywnych opinii na temat guam...sama nie stosowałam ale moze wkrótce (po wypłacie :-p)

Do góry