reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hihihi a do mnie wczoraj przyjechał tata i wszystko mi poprasował :-D

O kurna, ale fajny tatuś :-)
no super fajny :tak: mój tylko potrafi mi ostatnio humor popsuć :dry:
Już byłam, pośliniłam się i lecę do IKEI kupowac formę. Mam w planach takie z kawałkami czekolady i drugie z rodzynkami i jeszcze spodobały mi sie takie wytrwane z ziołami w stylu włoskim a do tego chrupiąca sałata z oliwkami, jabłuszkami kaparowymi, łososiem i pomidorkami koktailowymi MNIAM:tak::tak::tak:
Oooo nie ma tak kochana Karin !!! Dawaj nam tutaj dokładny przepis na ta sałatke!!!! :tak::tak::tak:
Koniecznie!!!

reklama
Witalam sie dzis tutaj? Jesli nie to cześć :)

ja mam troszke beznadziejna skore niestety:-( musz miec niedowage bo jak tylko zaczynam osiagac normalna do mojego wzrostu wage to pojawiaja sie rozstepy!:wściekła/y: cale uda mam tym badziewiem usiane, a o posladkach juz nie wspomne:no: tak wiec u mnie optymalna waga to 58-60kg przy wzroscie 1.76m! moze dlatego te kremy na mnie nie dzialaja. :confused:

wow! trzeba bedzie rozpatrzec ta opcje:tak: ja mam cale pudlo blotka z moza martwego do wypackania. chyba najpierw sie wezme za to a potem przyatakuje guam!:tak:

Olivia, ale z Ciebie duża kobieta! A po zdjęciach myslalam że jesteś niższa, taki cherlaczek, hihih

To jest śmieszne, że na forum mozna się znac, a potem na zywo i tak jest niespodzianka. Ja po spotkaniu z lipcówkami słyszalam, że po zdjęciach byłam oceniana jako niższa osoba. A tymczasem ze mnie jest całkiem dorodne 1,72 m ;-) (i prawie tyle samo w obwodzie za niedługo, hehe)

Hej babeczki:-)
nie mam czasu na nic, w domu młyn, w pracy dym:baffled::baffled::baffled:
Dawid jeszcze kaszle, a mnie zbiera jakies przeziębienie:eek:
nawet nie nadrabiam, bo tego sporo, wybaczcie:-(
ale czuje sie tak:baffled::baffled::-:)-:)dry::confused2::ninja2::frown::oo2::oo2::sad::sad::angry:

czyli sobie chorujemy razem i obie w pracy - chociaż, odpukać ;-), ja chyba czuję sie ciut lepiej :sorry2:. Ciekawe czy wieczorem znów będzie mną trzęsło :confused::dry:

Już byłam, pośliniłam się i lecę do IKEI kupowac formę. Mam w planach takie z kawałkami czekolady i drugie z rodzynkami i jeszcze spodobały mi sie takie wytrwane z ziołami w stylu włoskim a do tego chrupiąca sałata z oliwkami, jabłuszkami kaparowymi, łososiem i pomidorkami koktailowymi MNIAM:tak::tak::tak:

Karin, chyba dopisuje Ci ciążowy apetyt ;)

jak ja lubię gdy dziecko śpi... mogę patrzeć na takiego malucha dłuuuuugo i się wtedy zastanawiam dlaczego mnie do południa złościł :confused::-p

bo ja wiem czy ciekawa? Praca jak praca ;-)

to jedyne polskie przedstawicielstwo szwedzkiej firmy, mającej fabryki właśnie w Szwecji i Czechach a produkujacej płyty z tworzyw sztucznych.

Szef właśnie wybył do Szwecji na spotkanie agentów z różnych krajów, a mój wyjazd to z racji targów.

A co robię? Jestem asystentką. Do moich obowiazkow należy stały kontakt z obiema fabrykami, z polskimi klientami, obróbka zamówień, reklamacji i wszystkich innych przypadłości, które się trafią ;-). Oprócz tego umawianie szefa na jakieś spotkania, wyszukiwanie różnych informacji itp., itd.
No czyli fajna i ciekawa praca :tak::tak::tak:
Zazdroszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:
Ps. Jak bedzie z tym przepisem na ciasto śliwkowe :-p ??

O kurna, ale fajny tatuś :-)

a jak dodam, że robi to regularnie? :rofl2: Jest rodzinnym prasowaczem hihihi, prasuje mamie, mi, mojej siostrze :tak:

Olivia, ale z Ciebie duża kobieta! A po zdjęciach myslalam że jesteś niższa, taki cherlaczek, hihih

To jest śmieszne, że na forum mozna się znac, a potem na zywo i tak jest niespodzianka. Ja po spotkaniu z lipcówkami słyszalam, że po zdjęciach byłam oceniana jako niższa osoba. A tymczasem ze mnie jest całkiem dorodne 1,72 m ;-) (i prawie tyle samo w obwodzie za niedługo, hehe)

ja też myślałam, że jesteście niższe :tak:, ja jestem - jakieś 166-167 cm

No czyli fajna i ciekawa praca :tak::tak::tak:
Zazdroszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

Ps. Jak bedzie z tym przepisem na ciasto śliwkowe :-p ??

Ad1) w dodatku na 3/4 etatu od 9-15 więc i rano jakoś można sie wyszykować i po południu jest trochę czasu dla Darii i na ploteczki z rodzicami

Szef jest mężem mojej przyjaciółki więc nie ma problemu jak np. potrzebuję przyjść trochę później albo wyjść wcześniej.

Dojazd - dwadzieścia kilka km ale dzięki temu, że jeżdżę samochodem nie jest źle. Na szczęście po drodze mam rodziców więc nie muszę bardzo zbaczać z trasy, żeby im podrzucić Darię

Minusem jest niezbyt duża kasa :dry: i jak na razie brak mozliwości awansu jako że firma 2osobowa tutaj w Polsce (włączając mnie ;-)).

Ad2) hmmm, pojechać do wypróbowanej cukierni (w moim przypadku w Kałęczynie), wybrać, kupić i zjeść :ninja::ninja::ninja:

reklama
Do góry