reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć laski,
Nianiu płucz gardło siemieniem lnianym to podobno łagodzi (zalewasz siemie lniane gorącą wodą i odstawiasz aż wystygnie). Ostrzegam, że w smaku to jest obrzydliwe- śluzowate i mdłe. Proponuję też homeopatyczny lek "HOMEOGENE 9" firmy Laboratoires BOIRON. (bóle gardła, chrypka).
Na mnie działa Oscillococinum czy jakoś tak tej samej firmy. To są homeopatyki więc mozna je brać w ciąży. Brałam je jak byłam w 4-5 mieisącu z Jagódką.

jak najbardziej! :tak::tak::tak: polecam - sama sie tymn ratuję i pomaga

hejooo :cool2:
Co tam słychać u lipcowych mam?

Wiecie chyba sopbie zrobie taki suwaczek jak E_mama bo juz dwa tygodnie temu zamówiłam forme do muffinek i nie ma jej :no::eek:
A do mnie zawsze wszystkie paczki szybko dochodziły, tzn tak było dopóki sie tym na BB nie pochwaliłam :-:)angry:

Hej,
Koszą trawę od rana:dry:
Ale zapachi fujjjjjjjjjjjjjjjjj:sorry2:

Niania w ciąży można stosować bioparox, ale to gufno raczej nie pomaga:baffled:
Pozostaje Ci tantum verde, podobno jest też w tabletkach do ssania, ewentualnie chlorchinaldin i naturalne sposoby:sorry2: Zdrówka dla Ciebie i dla Maksia :elvis:

Hej,
Koszą trawę od rana:dry:
Ale zapachi fujjjjjjjjjjjjjjjjj:sorry2:

Niania w ciąży można stosować bioparox, ale to gufno raczej nie pomaga:baffled:
Pozostaje Ci tantum verde, podobno jest też w tabletkach do ssania, ewentualnie chlorchinaldin i naturalne sposoby:sorry2: Zdrówka dla Ciebie i dla Maksia :elvis:

fujjjjj, ja juz bym pozamykała wszystkie okna. :cool2::cool2::happy::happy::happy:

mnie pomagał Bioparox, nawet bardzo, wiec ja polecam.....

czesc babeczki :cool2::cool2:

Nie żartuj, nie lubisz zapachu skoszonej trawy?

u mnie chorowania ciąg dalszy, chyba idzie na katar :dry:

co gorsza dzisiaj to nawet telefon szefa jest przekierowany na mnie więc chyba za wesoło nie będzie :baffled:

nie cierpię, ale głównie dlatego, że wtedy smarkam, kicham i umieram:baffled:
Zdrówka dla Ciebie!:tak::tak:

fujjjjj, ja juz bym pozamykała wszystkie okna. :cool2::cool2::happy::happy::happy:

mnie pomagał Bioparox, nawet bardzo, wiec ja polecam.....

czesc babeczki :cool2::cool2:

a z tym bioparoxem to pewnie tak jak z homeopatią, na jednych działa na innych nie;-)

reklama
Do góry