reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Taaaa to chyba taka faza :tak: moj tez teraz sobie krzyczy i popiskuje :tak: przy tym tak sobie smiesznie biega i poskakuje :happy2: Póki co mnie to bawi i rozczula :cool2: Moze dlatego, ze mam ciązowe zaburzenia hormonalne :ninja::rolleyes::wink:
Apropo:
Niania opowiadaj czy mówiliscie Rodzicom o ciąży? Jak zareagowali? Nic sie nie chwalisz no!!

reklama
Dziewczynki, czy słyszalyscie o jakimś wirusie ktory teraz panuje? U nas w domku wszystkim leje się okropnie z nosa i ciągle kichamy. a ja już czuję, że zaczyna mnie łamać w karku... I dziś koleżanka odwołała spotkanie bo chora. Slyszalyscie cos, czy to tylko nas dopadło? :dull:

dziś będziemy probowac olejki na noc :)

Elfiku, jak myslisz, czy to wydłuży sen Maciusia? Tak chociaż o pół godzinki? :-p:dull::rofl2: Jutro wolny dzień i chcielibyśmy się wyspać, ech...

Witam Kochane lipcóweczki:-)
nie było mnie tylko 1,5 dnia a już się stęskniłam:sorry2: normalnie nie mam czasu, bo codziennie w pracy i nie wiem gdzie ręce wbić, bo wymiana turnusu, czyli jednym słowem masakra:baffled: dzisiaj powinien byc większy luzik, ale i tak pracuję do wieczorka, chociaz nadrobię BB :-)
U nas po staremu, poza zdartym noskiem Dawidka, zaliczył lądowanie na dywanie i zdarł:crazy:wygląda jak dziecko wojny:crazy:
noi...klosze dalej się nie znalazły, czyli czeka mnie dokupienie 3 sztuk w castoramie, jeżeli się wogóle da dokupić :eek::eek::angry:

nadrabiam....

Dziewczynki, czy słyszalyscie o jakimś wirusie ktory teraz panuje? U nas w domku wszystkim leje się okropnie z nosa i ciągle kichamy. a ja już czuję, że zaczyna mnie łamać w karku... I dziś koleżanka odwołała spotkanie bo chora. Slyszalyscie cos, czy to tylko nas dopadło? :dull:
JA narazie nie słyszałam nic:no:
tfu..tfu....narazie jesteśmy wszyscy zdrowi :-):-)oby jak najdłuzej:tak::tak:

Co porabiacie? Ja się obijam w pracy ;-)

Czy Wasze amaluchy tez mają nawyk krzyczenia? Maciek potrafi dość często wydawac takie piskliwe dźwięki, które mają oznaczać radość, albo złość, albo po prostu chce na siebie zwrócić uwagę. Nienawidzę tego, bo aż czuję jak mi się w głowie pomiędzy neuronami robi jakieś zwarcie. A poza tym jak się pojawi Jagódka to Macius będzie Jej przeszkadzał. Macie jakieś doświadczenie w tych sprawach? :confused2:

Dawid też tak piszczy a na dodatek zatyka sobie raczkami przy tym uszy, żeby sam siebie nie słyszeć:rofl2: a mnie nerwy doslownie ostatnio puszczają, jest taki niegrzeczny, że najchetniej bym go odwiozła do niani na cały dzień nawet gdy mam wolne, wszytstko robi na przekór, a że ostatnio mam jakis podminowany humor to tym bardziej nie mam do niego cierpliwości:angry::angry::crazy::crazy::szok::baffled::baffled:

Elf, na jakie okularki masz ochotę, no grube oprawki, czy kolorowe, pisz cos więcej, bo ja tez okularnica:rofl2: noi już mi sie znudziły moje....:rofl2:
ale cały czas intensywnie mysle nad laserowa korektą, chociaz łosiowi się to niepodoba, bo twierdzi,że już całkiem oślepnę:-D:-D:eek:

reklama
Niania, gratuluję :elvis:

A jaką szczepionką szczepilaś Maksia, bo mi pani doktor na bilansie podała 3 nazwy i nie wiem na jaką się zdecydować, ale pewnie na taka za 300zł :sorry2:

Elenko udanego urlopu !!!

Do góry