reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Pamiętacie mój zajebisty złoty telefon Nokia 6131?:cool:
448f6dde1e8e76697e3b91bbbfdf08c490x90.jpg

Zapominijcie o tym złomie :no: Co za szajs. Miałam juz dwa, oba złote , oba sie zepsuły po dwóch dniach uzytkowania :dull:

Wymieniłam na taki :
dsc00015eh5.jpg

Hej :)

Wlasnie kupilam olejki na usypianie - jeden dla Macka, drugi dla R :-p Okazalo się, że już wcześniej używałam olejki z tej firmy :-)

I wiecie co? Od kilku dni mam pomysł na zakup olejków, ale nic o tym nie mówiłam R. A wyobraźcie sobie że wczoraj R mi kupił kominek do aromaterapii :szok::cool::rofl2: Jestem w podwójnym szoku, ponieważ On nie lubi takich specyfików, no i jeszcze tak się złożyło, że akurat planowałam używać taki sprzęt. Hm... znowu jakaś magia ;-)

taaaaa tylko ze znajdz mi teraz lekarza który zna się na aromaterapii. Jak byłam w ciązy z młodym to mój lekarz rodzinny nic nie potrafił mi powiedziec na temat tego jakich olejkow nie należy stosowac a jakie można, wiec zadzwoniłam do Polleny Aromy i tam pozozmawiałam z pewną panią która mi stwierdziła ze aby przesadzic z olejkiem to trzeba by się w nim wykąpac, wysmarowac i nawdychac...ale ...każdy reaguje inaczej i mino wszystko należy uważac ... i bądź tu mądry
ten olejek Vapomix CH-4 jest bardzo mocny, daje 2 krople na chusteczke i kłade ją na komodzie w sypialni i potem w całym domu ten zapach jest wyczuwalny :tak:

Pamiętacie mój zajebisty złoty telefon Nokia 6131?:cool:
448f6dde1e8e76697e3b91bbbfdf08c490x90.jpg

Zapominijcie o tym złomie :no: Co za szajs. Miałam juz dwa, oba złote , oba sie zepsuły po dwóch dniach uzytkowania :dull:

Wymieniłam na taki :
dsc00015eh5.jpg
Mój G ma tamtą pierwsza nokie juz druga :tak:
Poprzednią miał rok a tą druga ma 1,5 roku i działa bez zarzutu :tak:
pewnie trafiła Ci sie jakas wadliwa seria
a ten Twój nowy to co to? Nokia?

Mój G ma tamtą pierwsza nokie juz druga :tak:
Poprzednią miał rok a tą druga ma 1,5 roku i działa bez zarzutu :tak:
pewnie trafiła Ci sie jakas wadliwa seria
a ten Twój nowy to co to? Nokia?

Sony Ericsson K800i :tak::tak::tak: czy cuś :-p

taaaa tamta pewnie była wadliwa. Tych złotych było malo i pewnie wszytskie złote byly do du....:blink:

Jezu dziewczyny zapisałam się do szkoly :cool2: łoś mi pozwolił i nawet powiedział, ze zapłaci :rofl::wink:

A wiec od wrzesnia bede studentką połrocznego kursu PROJEKTOWANIA WNĘTRZ w ART STUDIO :rofl2::rofl2::rofl2: na Warszawskim Żoliborzu :-)​
Po ukończeniu kursu uczestnicy otrzymują Zaświadczenie z M.E.N. i S. uprawniające do wykonywania zawodu projektanta wnętrz.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ale lot! Jestem w szoku..

w w w.a r t s t u d i o.e d u.pl

gratuluję i trzymam kciuki :-):-):-):-)

Jezu dziewczyny zapisałam się do szkoly :cool2: łoś mi pozwolił i nawet powiedział, ze zapłaci :rofl::wink:

A wiec od wrzesnia bede studentką połrocznego kursu PROJEKTOWANIA WNĘTRZ w ART STUDIO :rofl2::rofl2::rofl2: na Warszawskim Żoliborzu :-)​
Po ukończeniu kursu uczestnicy otrzymują Zaświadczenie z M.E.N. i S. uprawniające do wykonywania zawodu projektanta wnętrz.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ale lot! Jestem w szoku..

w w w.a r t s t u d i o.e d u.pl
super:tak::tak::tak:

Sony Ericsson K800i :tak::tak::tak: czy cuś :-p

taaaa tamta pewnie była wadliwa. Tych złotych było malo i pewnie wszytskie złote byly do du....:blink:
nom ciekawe jak ten sie sprawdzi
Ja osobiście zawsze i wszędzie stawiam na Nokie i zawsze jestem zadowolona :tak:chociaz teraz mam motorolke :-p:-p:-D
Ale bardzo podoba mi sie ten i kto wie może sie skusze :tak::tak::tak:
pm_5700_xpressmusic.jpg

...................................................................................

dziecko śpi , ja wciągnełam miske płatków z mlekiem , teraz sobie siedze popijam herbatke i rozmyślam o moich nowych okularkach mmm

reklama
Gazelko Maciuś na filmikach super!
a to słowko "obudził" mówi tak samo jak Weronika :tak::-) z takim akcentem na "u"

Do góry