reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

u nas świeci słoneczko, ale jest dośc porywisty wiatr, w nocy padał deszcz, ale ogólnie nie jest zle:-)
głowa boli dalej, leń też nie minał, chyba ide zrobić druga kawę:sorry2:

Joasia, no opowiadaj jak było:cool2::cool2:

reklama
u nas świeci słoneczko, ale jest dośc porywisty wiatr, w nocy padał deszcz, ale ogólnie nie jest zle:-)
głowa boli dalej, leń też nie minał, chyba ide zrobić druga kawę:sorry2:

Joasia, no opowiadaj jak było:cool2::cool2:

ooooo widzisz kawaaaaaa to jest tooooooooo czegoooooooo mi potrzebaaaaa ide wstawić wodę , zaparzę sobie chyba w wiaderku wezmę jakiś wężyk i będę pociągała przez cały dzień i wtedy może coś zrobię :dry::cool2:

nawet z bb coś sie dzieje wiadomość na podglądzie jest ok a jak nacisnęłam zatwierdź to zeżarło mi pół posta

jak tak Joasiu nie żal ci morza?? ehhh pojechało by się gdzieś
ale mam nadzieje że w przyszłym roku coś sie uda załatwić

oj Kasiu bardzo załuje ze mnie tam teraz nie ma, mielismy super ekipe, tam gdzie mieszkalismy a Kuba duuzo nowych kolegow i kolezanek...

dzisiaj rano juz załowałam ze nie obudzilismy sie nawet w zalanym deszczem Darłowie.....

ooooo widzisz kawaaaaaa to jest tooooooooo czegoooooooo mi potrzebaaaaa ide wstawić wodę , zaparzę sobie chyba w wiaderku wezmę jakiś wężyk i będę pociągała przez cały dzień i wtedy może coś zrobię :dry::cool2:
dobry pomysł z tym wiaderkiem i wzykiem, chyba tez się podłączę .....bo na 2 kawach dzisiaj napewno nie skończę:baffled:

Hej hej hej :-)
Zupełnie Was nie rozumiem :-pskąd te złe nastroje?
Wczoraj cały dzień sprzątałam wiec mam w chatce czyściutko :tak:
Głowa mnie o dziwo dzisiaj nie boli .
U mnie za oknem pięknie, obecnie 18 stopni ale słoneczko zachęca :tak:
Teraz pije szybką kawe a potem sie z Nisią ładnie ubierzemy, uczeszemy i jedziemy w odwiedzinki do Julci i Elen :tak::-):-):rofl2:

Hej hej hej :-)
Zupełnie Was nie rozumiem :-pskąd te złe nastroje?
Wczoraj cały dzień sprzątałam wiec mam w chatce czyściutko :tak:
Głowa mnie o dziwo dzisiaj nie boli .
U mnie za oknem pięknie, obecnie 18 stopni ale słoneczko zachęca :tak:
Teraz pije szybką kawe a potem sie z Nisią ładnie ubierzemy, uczeszemy i jedziemy w odwiedzinki do Julci i Elen :tak::-):-):rofl2:

hihihhi
w warszawce pogoda...........hmm no słonca nie widac
ja mam mega katar i boli mnie gardło
Kubasek zakatarzony
siedzimy w domu sami...

ogolnie nie zauwazyłam tendencji zwyżkowej hehe :eek::eek::eek:

Dasko kochana!!!
Piękna już jesteś więc zycze Ci zdrowia, szczęścia i miłości z okazji urodzin!!!
W prezencie daje Ci kwiatek i ...czerwonodupca
:-D:-D:-p:cool2:

905_DSCN3882x370.jpg

1333.jpg

Sto lat!!!!!! zyczy elfik :-)

reklama
Do góry