reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kwiaty03_2.jpg

Dla Dasarii....sto lat !!!!!!!!
podpinam się:-p:-)
Daska Wszystkiego naj

Hej hej hej :-)
Zupełnie Was nie rozumiem :-pskąd te złe nastroje?
Wczoraj cały dzień sprzątałam wiec mam w chatce czyściutko :tak:
Głowa mnie o dziwo dzisiaj nie boli .
U mnie za oknem pięknie, obecnie 18 stopni ale słoneczko zachęca :tak:
Teraz pije szybką kawe a potem sie z Nisią ładnie ubierzemy, uczeszemy i jedziemy w odwiedzinki do Julci i Elen :tak::-):-):rofl2:
u nas nadal paskudna pogoda poprawy brak :-:)-:)-(

hihihhi
w warszawce pogoda...........hmm no słonca nie widac
ja mam mega katar i boli mnie gardło
Kubasek zakatarzony
siedzimy w domu sami...

ogolnie nie zauwazyłam tendencji zwyżkowej hehe :eek::eek::eek:
ja też nie

Dzięki :-)
A gdzie sie podziała Kate z tym wiadrem? Kurcze chyba sie w nim nie utopiła co? :szok:
jestem żyję wypiłak wielki kubek kawy i hmmmm chęci do pracy nadal brak
No pięknie mi się dzień zaczyna:szok:
właśńie wpadła sasiadka z butelka wódki, bo idzie dzisiaj na wesele, a że u nas taki zwyczaj, że kto idzie na wesele, to częstuje sąsiadów kielichem wódki:sorry2:
noi wypiłam 3...swój, karniak za losia że go nie ma i karniak za tesciową,że poszła do sklepu i się nie załapała:szok::-D:sorry2::sorry2::cool2:

o matko....chyba utne sobie drzemkę z Dawidkiem:-D:-D:-D
niezły początek dnia

hmm ja już jestem po kawie szt 1 i po piwie szt 1 idę dalej sprzątać

trochę się przejaśniło wiec planujemy na wieczór grila (oby nie padało)

reklama
uuu jaka cisza :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

własnie kłade Kubaska spac, czekam na R z kolacja, pewnie bedzie za jakas godzinke.....

dzwonili dzisiaj do mnie znajomi, ktorych poznałam nad morzem.....
mowili ze własnie wygrzewaja sie na plazy bo pogoda wysmienita :-p:-p:-p:-p
qrcze ja chce na plaze jeszcze!!!!!

Do góry