reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu morze Sopot maj 2007:-)

za tydzień wyruszamy na wakacje:-)

na tvn1 leci fajny film o duchach:evil:

a na pneumokoki będziemy szczepić
nie wiem na którą się zdecydujemy
muszę odszukać naszą byłą pediatrę w prywatnej przychodni i chcę żeby małą zbadała i pomogła podjąć decyzję

bo narazie do naszej przychodni dowalili nam pediatrę coś w stylu jak tofinek pisała:-(

reklama
Witam:-)
Dla Kornelka:elvis::elvis:

co do szczepionek to ja mam zamiar zaszczepić na ospę, Wiki już szczepiłam

co do pneuokoków to Wiktorię szczepiłam Pneumo 23 za ok 47 zł
ale ta szczepinona jest dla dzieci po 5 roku życia
dla młodszych jest Prenevar za ok 300 zł

z tego co wiem to więcej szczepów ma pneumo bo 23, a Prenevar coś koło 6

U nas róznie lekarze mówią, że dziecko po 2 roku życia można szczepić tą lub Tą szczepionką i jest jeszcze wersja że takie maluchy szczepi się tylko Prenevarem, Bo Pneumo 23 może nie zadziałać
Więc ja będę szczepić właśnie tym Prenevarem

Hej Kochane:-)
słonko świeci, łoś w pracy, dziecko wariuje a mi głowa pęka:baffled::baffled: ibuprom nie dziala:no: chyba cos jest nie tak z ciśnieniem:eek: w domku mam prawdziwy sajgon, a lenia takiego,że nie wiem czy dzisiaj cokolwiek zrobię:sorry2: nie chce mi się............:dry::dry: buuuuu.........

co do dszczepionek, to ja narazie intensywnie myslę...i nc poza tym, ale wkońcu będe musiała chyba zaszczepić młodego, narazie musze umówić się na bilans dwulatka, to pogadam z nasza pania doktor, może coś mi doradzi:happy:

nawet z bb coś sie dzieje wiadomość na podglądzie jest ok a jak nacisnęłam zatwierdź to zeżarło mi pół posta

jak tak Joasiu nie żal ci morza?? ehhh pojechało by się gdzieś
ale mam nadzieje że w przyszłym roku coś sie uda załatwić

reklama
Do góry