reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

możesz mi pomóc: musze zrobić 4 raporty, zatwierdzic 6 nowych materiałów, i sptawdzic swiadectwa dla 12 juz zatwierdzonych, sprawdzić ubezpieczenia na nowy kontrakt i sprawdzić górę dokumentacji, która stoi i sie kurzy od jakichś 2 tygodni
mogłabyś też poszukac dla nas jakiegoś niedrogiego i ładnego miejsca noclegowego w okolicach Władysławowa
albo W KOŃCU posegregowac Julki ubranka i spakować za małe do oddania
albo przeczytać za mnie EKSLIBRIS Rossa Kinga i KATEDRĘ W BARCELONIE Ildefonso Falcones
albo pomalować Julki pokój
albo...

a, Ty tak deleko mieszkasz... :-:)-:)-( szkoda :-p:-p:-p

ale możesz pomóc mi poszukać dla Julki ładnych kolczyków w sieci, co?
O kurna, to chyba się poddaje :-) Chyba wole poleniuchować. Co do kolczyków, to chyba nie chcesz, żebym ci pomagał, bo ja jestem supermega antytalent do robienia zakupów, a zwłaszcza biżuterii. Ale chętnie bym wpadła do Gliwic na jakąś muffinkę :-)

1. Posiedzieć z nami :-p i powiedzieć czy juz się zabraliscie powiekszanie Waszej rodzinki :rofl2::sorry2:

2. Boże Mania tyle bez łosia..Kaplica :sad::hmm:
1. Bardzo ciężko nad tym pracujemy. Już z sił opadam :-)
2. No właśnie. Mania bez Dużego jest juz 9 miesięcy. Strasznie jej ciężko. Może jej poślecie jakieś smski-pocieszki???? Bardzo by się ucieszyła.
Klaudia, jutro z samego rana, pakuje młodego do pociągu i posyłam do Ciebie na odpieluchowywanie:rofl2::rofl2::rofl2:

gratki.....dla Maciusia ofkors....:-p
Dawaj Anusia małego. Pobawili by się z Maćkiem. Ja jestem obecnie bezrobotna, więc mogę poćwiczyć, jak to jest z dwójką.

reklama
Hejo
łoś nie dzwonił :oo::oo2:

A to łoś :frown: Pewnie mu się karta skończyła :sorry2:

po krótce co u mnie:
bilans zrobiony (82 cm, 10,15kg), ospa zaszczepiona, okna umyte, urodzinowe muffiny z porzeczkami upieczone, fasolka w zamrażarce, jabłka w słoikach, wakacje w du**e, kawa w kuchni, deprim w torebce, lato za oknem

Uwielbiam :-)Majstersztyk :-p:rofl::wink:(nie wiem tylko jak się pisze)

Brunetko, u nas też teraz z fotkami już skromniej. Ale ostatnio brzucho tak mi wyskakuje, że zaczęłam nawet pstrykać, bo jestem w szoku, że tak nagle zaczęłam się powiększać :rofl2:

..Ech ale fajnie ..Az się romarzyłam :rolleyes::sorry2:
Ile lipcowek jest w ciązy ? Gazelka, Brunetka,Lila - kto jezscze ?:-):rofl: Moze ktoś w ukryciu ?:ninja::cool2:

Już wiem, kwiatki poprzesadzam :tak:

Kurcze, mamy rocznicę ślubu 9 sierpnia. Chciałabym czymś zaskoczyć mojego mężulka, bo zawsze to on coś szykuje, a nie mam zielonego pojęcia, co by tu zrobić. Any ideas?

Aaaa, jeszcze chciałam napisać, że mamy śliczną Brunetkę ze ślicznym brzuszkem, którego nie widać :-)

O kurna, to chyba się poddaje :-) Chyba wole poleniuchować. Co do kolczyków, to chyba nie chcesz, żebym ci pomagał, bo ja jestem supermega antytalent do robienia zakupów, a zwłaszcza biżuterii. Ale chętnie bym wpadła do Gliwic na jakąś muffinkę :-)

zapraszamy :tak::tak::tak::tak: miłych gości zawsze miło witamy :-):-):-)
tylko uzgodnij to najpierw z JuliąB i jej Mamą, zeby nie było jak ostatnio :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dobra spadam, bo Maciejka idzie spać.
A jak tu wrócę, to ma być 1001 sposobów jak fajnie spędzić rocznicę ślubu!!! :-)

Kurcze, mamy rocznicę ślubu 9 sierpnia. Chciałabym czymś zaskoczyć mojego mężulka, bo zawsze to on coś szykuje, a nie mam zielonego pojęcia, co by tu zrobić. Any ideas?

Posiedzieć z nami :-p i powiedzieć czy juz się zabraliscie powiekszanie Waszej rodzinki :rofl2::sorry2:

1. Bardzo ciężko nad tym pracujemy. Już z sił opadam :-)

hmmmm..... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
czyż to nie byłby wspaniały nius??? :-p:-p:-p
Macieja wysłać do babci a łosia zabrać na kolację łączona ze śniadaniem :rofl2::rofl2:

Już wiem, kwiatki poprzesadzam :tak:

Kurcze, mamy rocznicę ślubu 9 sierpnia. Chciałabym czymś go zaskoczyć, bo zawsze to on coś szykuje, a nie mam zielonego pojęcia, co by tu zrobić. Any ideas?

Zajśc w ciążę i w rocznicę ślubu mu o tym powiedzieć :ninja2::-p

hmmmm..... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
czyż to nie byłby wspaniały nius??? :-p:-p:-p
Macieja wysłać do babci a łosia zabrać na kolację łączona ze śniadaniem :rofl2::rofl2:

.. powiedzieć mu że jesteś w ciązy :-p

Jezu co ja :sorry2::ninja2::unsure::oo::huh::confused2::cool::blink:

Witam mam na imie Ewelina mam lipcowa coreczke ma na imie Jessica .Tak poczytuje sobie ze wasze malenstwa wolaja siusiu;)otuz Jessika tez wola (jak jest bez pampersa),ale nie chce na nocniczek ani na wc:-( nie wiem juz co robic:sorry2:

reklama
Do góry