Klaudia
Lipcóweczka 2005
O kurna, to chyba się poddaje :-) Chyba wole poleniuchować. Co do kolczyków, to chyba nie chcesz, żebym ci pomagał, bo ja jestem supermega antytalent do robienia zakupów, a zwłaszcza biżuterii. Ale chętnie bym wpadła do Gliwic na jakąś muffinkę :-)możesz mi pomóc: musze zrobić 4 raporty, zatwierdzic 6 nowych materiałów, i sptawdzic swiadectwa dla 12 juz zatwierdzonych, sprawdzić ubezpieczenia na nowy kontrakt i sprawdzić górę dokumentacji, która stoi i sie kurzy od jakichś 2 tygodni
mogłabyś też poszukac dla nas jakiegoś niedrogiego i ładnego miejsca noclegowego w okolicach Władysławowa
albo W KOŃCU posegregowac Julki ubranka i spakować za małe do oddania
albo przeczytać za mnie EKSLIBRIS Rossa Kinga i KATEDRĘ W BARCELONIE Ildefonso Falcones
albo pomalować Julki pokój
albo...
a, Ty tak deleko mieszkasz... :---( szkoda
ale możesz pomóc mi poszukać dla Julki ładnych kolczyków w sieci, co?
1. Bardzo ciężko nad tym pracujemy. Już z sił opadam :-)1. Posiedzieć z nami i powiedzieć czy juz się zabraliscie powiekszanie Waszej rodzinki
2. Boże Mania tyle bez łosia..Kaplica
2. No właśnie. Mania bez Dużego jest juz 9 miesięcy. Strasznie jej ciężko. Może jej poślecie jakieś smski-pocieszki???? Bardzo by się ucieszyła.
Dawaj Anusia małego. Pobawili by się z Maćkiem. Ja jestem obecnie bezrobotna, więc mogę poćwiczyć, jak to jest z dwójką.Klaudia, jutro z samego rana, pakuje młodego do pociągu i posyłam do Ciebie na odpieluchowywanie
gratki.....dla Maciusia ofkors....