nenius
Przyjaciółki 2008
bo nie jadłam sniadania....tylko wyłyczylam 2 kawy i myslę o trzeciej
serce mi stanie....;-)
i co? innego obiadku już nie będzie??? Bo mi się coś zdaje, że ta sałatka to raczej na spóźnione śniadanko była ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo nie jadłam sniadania....tylko wyłyczylam 2 kawy i myslę o trzeciej
serce mi stanie....;-)
No więc tak:Klaudia - a okna umyłaś? pranie zrobione? obiad? no... to nie marudź tylko do roboty się weź
Mati sika tylko i wyłącznie do nocnika.:-):-)
Kupe robi tylko i wyłącznie w pieluche.
No więc tak:
- okna umyte,
- pranie zrobione,
- wszystko wyprasowane,
- obiad prawie ugotowany,
- dziecko wyspacerowane,
- dziecko nakarmione
No i co ja mam teraz robić?????????
Acha, jeszcze dodam, że po zrobieniu kupki Maciuś wstaje z nocnika i mówi "Ale ślicna kupka."
Macie buziaki od Mani!!!!!!!!!!!! Gadałyśmy dzisiaj. Siedzi na Kaszubach, Duży w USA. Ł. ma problemy z kręgosłupem, więc Bogusia się martwi, Bogusia ma problemy z palcem, więc tez się martwi. Może Duzy przyjedzie w sierpniu. Maludy zdrowe. Mania tęskni za nami
No więc tak:
- okna umyte,
- pranie zrobione,
- wszystko wyprasowane,
- obiad prawie ugotowany,
- dziecko wyspacerowane,
- dziecko nakarmione
No i co ja mam teraz robić?????????
Klaudia, jutro z samego rana, pakuje młodego do pociągu i posyłam do Ciebie na odpieluchowywanieNo to gratulację sikania :-)
No więc od siebie dodam, że od dwóch dni (a po dwóch tygodniach chodzenia w majtkach):
- Maciuś robi siku do nocnika,
- Maciuś robi kupkę do nocnika,
- Maciuś budzi się z drzemki (3-godzinnej) z suchą pieluchą i robi potem siku do nocnika,
- Maciuś przychodzi ze spaceru z suchą pieluchą i robi potem siku do nocnika,
- Maciuś mówi, że chce kupkę,
- Maciuś coraz częściej mówi, że chce siku,
- Maciuś jest debeściak, tak jak wszystkie nasze dzieci :-)
No to gratulację sikania :-)
No więc od siebie dodam, że od dwóch dni (a po dwóch tygodniach chodzenia w majtkach):
- Maciuś robi siku do nocnika,
- Maciuś robi kupkę do nocnika,
- Maciuś budzi się z drzemki (3-godzinnej) z suchą pieluchą i robi potem siku do nocnika,
- Maciuś przychodzi ze spaceru z suchą pieluchą i robi potem siku do nocnika,
- Maciuś mówi, że chce kupkę,
- Maciuś coraz częściej mówi, że chce siku,
- Maciuś jest debeściak, tak jak wszystkie nasze dzieci :-)