reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hejo babeczki kochane :-):-)

jak juz nenius ( niezły z Ciebie szpieg hihi) wypatrzyła mamy nieciekawa pogode, padalo rano, teraz jest 20 stopni i słoneczka narazie nie widac :-:)-(

ale mamy w planie wycieczke nad morze, rowery sprawdzaja sie znakomicie, Kuba bardzo polubił swoje krzesełko rowerowe i swoj kask!!!!:happy2::happy2::happy2:

Nie czytalam za bardzo ale dziekuje za wszystkie zyczenia dla Kubusia

dla Edzi i Maksia rowniez serdeczne zyczenia urodzinowe!!!!

czekam z utesknieniem na pogode, bo strasznie nastawiłam sie na wygrzewanie w słoncy, trzymajcie qciuki kochane.......

zmykam, do pozniej :)

Witam mam na imie Ewelina mam lipcowa coreczke ma na imie Jessica .Tak poczytuje sobie ze wasze malenstwa wolaja siusiu;)otuz Jessika tez wola (jak jest bez pampersa),ale nie chce na nocniczek ani na wc:-( nie wiem juz co robic:sorry2:

A moze grający nocniczek ?:-) Albo drugie wyjscie (i mówie to zupełnie serio) pokazać małej jak Ty to robisz na nocniku :-p Serio mój M pokazywał Maksowi jak siusiuac :happy2::cool:
Pampersa powinnas zdjąć, pozwolić jej chodzić w majteczkach za kazdym razem mówiąc żeby zawołała jak chce siusiu. Nie uniknione jest że bedzie siusiać a majtki. Pozwol jej poczuć, ze majki są mokre.
To długa droga, a jeśli się zdecydowałaś - nie wycofuj się i badz konsekwentna :tak:

hejo babeczki kochane :-):-)

jak juz nenius ( niezły z Ciebie szpieg hihi) wypatrzyła mamy nieciekawa pogode, padalo rano, teraz jest 20 stopni i słoneczka narazie nie widac :-:)-(

ale mamy w planie wycieczke nad morze, rowery sprawdzaja sie znakomicie, Kuba bardzo polubił swoje krzesełko rowerowe i swoj kask!!!!:happy2::happy2::happy2:

Nie czytalam za bardzo ale dziekuje za wszystkie zyczenia dla Kubusia

dla Edzi i Maksia rowniez serdeczne zyczenia urodzinowe!!!!

czekam z utesknieniem na pogode, bo strasznie nastawiłam sie na wygrzewanie w słoncy, trzymajcie qciuki kochane.......

zmykam, do pozniej :)

raz jeszcze: udanego pobytu!!!!!!!!!!!!!!!
i bardzo mni cieszy informacja o foteliku i kasku - choć nie ukrywam, ze jestem trochę zazdrosna, bo Julka na widok swojego płacze a kask - pomimo wizerunku Elma :baffled: - jest Wrogiem Nr 1 :sick::sick::sick::sick:

A moze grający nocniczek ?:-) Albo drugie wyjscie (i mówie to zupełnie serio) pokazać małej jak Ty to robisz na nocniku :-p Serio mój M pokazywał Maksowi jak siusiuac :happy2::cool:
Pampersa powinnas zdjąć, pozwolić jej chodzić w majteczkach za kazdym razem mówiąc żeby zawołała jak chce siusiu. Nie uniknione jest że bedzie siusiać a majtki. Pozwol jej poczuć, ze majki są mokre.
To długa droga, a jeśli się zdecydowałaś - nie wycofuj się i badz konsekwentna :tak:

taaaaaaaaak, ja też swojego czasu Darii pokazywałam :tak:.

A może tymczasowo jakaś miseczka zamiast nocnika??? Znam dziewczynkę, która będąc u swojej babci robi tylko do miski... Chociaż........nie to chyba nie jest dobry pomysł :baffled:

Może na trawkę? Teraz jest ciepło więc pewnie długo na dworku przebywacie a jak mała załapie na dworzu to może i do domu sie to przeniesie. I może trzymaj ja nad ubikacja zamiast sadzać, jeśli tego nie chce. No, już sama nie wiem co powiedzieć.

A może Jessica jeszcze nie dojrzała do nocnika? Daria też jeszcze jakis czas temu absolutnie nie chciała na nim siadać albo natychmiast wstawała.

reklama
Do góry