elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Zajśc w ciążę i w rocznicę ślubu mu o tym powiedzieć
.. powiedzieć mu że jesteś w ciązy
Jezu co ja
nooooooooo, my już wiemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zajśc w ciążę i w rocznicę ślubu mu o tym powiedzieć
.. powiedzieć mu że jesteś w ciązy
Jezu co ja
Witam mam na imie Ewelina mam lipcowa coreczke ma na imie Jessica .Tak poczytuje sobie ze wasze malenstwa wolaja siusiuotuz Jessika tez wola (jak jest bez pampersa),ale nie chce na nocniczek ani na wc:-( nie wiem juz co robic
hejo babeczki kochane :-):-)
jak juz nenius ( niezły z Ciebie szpieg hihi) wypatrzyła mamy nieciekawa pogode, padalo rano, teraz jest 20 stopni i słoneczka narazie nie widac :--(
ale mamy w planie wycieczke nad morze, rowery sprawdzaja sie znakomicie, Kuba bardzo polubił swoje krzesełko rowerowe i swoj kask!!!!
Nie czytalam za bardzo ale dziekuje za wszystkie zyczenia dla Kubusia
dla Edzi i Maksia rowniez serdeczne zyczenia urodzinowe!!!!
czekam z utesknieniem na pogode, bo strasznie nastawiłam sie na wygrzewanie w słoncy, trzymajcie qciuki kochane.......
zmykam, do pozniej
elen kochana dzieki za smska dla Kukiego, przesyłam buziaki dla Waszej trojeczki!!!
nooooooooo, my już wiemy
A moze grający nocniczek ?:-) Albo drugie wyjscie (i mówie to zupełnie serio) pokazać małej jak Ty to robisz na nocniku Serio mój M pokazywał Maksowi jak siusiuac
Pampersa powinnas zdjąć, pozwolić jej chodzić w majteczkach za kazdym razem mówiąc żeby zawołała jak chce siusiu. Nie uniknione jest że bedzie siusiać a majtki. Pozwol jej poczuć, ze majki są mokre.
To długa droga, a jeśli się zdecydowałaś - nie wycofuj się i badz konsekwentna
hejo babeczki kochane :-):-)
jak juz nenius ( niezły z Ciebie szpieg hihi) wypatrzyła mamy nieciekawa pogode, padalo rano, teraz jest 20 stopni i słoneczka narazie nie widac :--(
co ??
Jeju mam chyba owulację bo gadam cały dzień o bzykaniu i dzieciach :dull: