reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

iwon witaj wśród lipcowych mamusiek ;D Napisz szybciutko do asiolka to cie na naszej l najwspanialszej liscie umiesci, no i zagladaj do nas czesto bo tutaj naprawde duuuzo sie dzieje. Jak masz jakies zdjecia twoje lub dzidzi to wklejaj ;D

reklama
Maniu no nasz to odkad skonczyl 18 miesiecy to zaledwie pare razy w spacerowce jechal.Wiec na razie sie z woziem wstrzymajcie moze...

Ale cudownie Was mieć. Wśród naszych znajomych i rodziny to ja przecieram szlak z dzieckiem i nie ma kogo wypytać o wózek, co mieć przed porodem... A tu przynajmniej coraz więcej wiadomości na ten temat.

Nianiu, mi tez przeslij liste:
ania@gasienica.com - dziekuje

kochane dziewczynki moje-- moge BRAC SLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak dlugo mnie ktos wprowadzal w blad ze mi ja zabiora ::) ze juz dawno bym zonusia byla ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Maniu z Zakopanem, było jak dla mnie stanowczo za zimowo jak na marzec. wiatr i wilgoć okropna. Zrobiliśmy tylko mały spacerek :(
Liczę, że jak pojedziemy na święta to będzie przyjemniej.

Maniu choc z 2 strony to jakbys z berbeciami sama na spacerek szla to moze latwiej jednak by bylo we wozku razem ich posadzic bo pewnie biegajacego samodzielnie Tymulka nie latwo byloby dopilnowac,hm...no ja juz tez nie wiem

Dzięki za ciekawe porady co do zakupów. Już wydrukowałam sobie przemyślenia 100% Mamusi i mam zamiar mężulkowi do czytania dać.

Nianiu bardzo proszę prześlij mi tę listę.
Mój adres:

ghanima@vp.pl

Co do butelki to nie wiem czy pamiętacie ale Zaklinaczka Dzieci polecała butelkę "Habermana", która ma nie przeszkadzać w karmieniu piersią.
Sprawdziłam można ją kupić w Polsce, średnia cena ok 100 PLN.
To jedno z miejsc w internecie:

http://www.maluchy.com.pl/x_C_I__P_12014413.html

Idę jeść hihi ;D ;D ;D

;D ;D Ale sie rozpisałyscie dziewczyny :-)

hbs ja zrobiłam sobie na własne życzenie... jest to taki test na nosicielstwo zółtaczki... typu II - u mnie w bliskiej rodzinie jest chora jest osoba, która jest nosicielem stad moje przekonanie o potrzebie zrobienia tego badania.

A propos przygotowac, zakupow itd. to ja chwilami załuje że wszystko odziedzicze po siostrze... bo jej synek ma już 6 lat a teraz jest tyle fajowych rzeczy... z drugiej jednak strony nei na wszystkie byłoby mnie stać...

ostatnio zmienił nam sie pomysł na pokoik dla Malucha... i nie Dzidzia bedzie w sypialni rodziców ale sypialnia rodziców przeniesie sie do Pokoju Dzidzi w ten sposób... może kiedyś bedzie mniej stresów... bo Dziecko zostanie w znanym sobie miesjcu iotoczeniu... tylko łóżko wielkie zniknie i my :-)

reklama
Do góry