reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzieki Maniu za rady :* Tak sobie mysle,ze Ty i Agnieszka to jestescie takie nasze mamuski przewodnie ;D i dzieki wam te nasze troski tak sie jakos zmniejszaja . Kochaniutkie ;D

Wczoraj stoczylam kolejna batalie z moim mezusie odnosnie imion dla dzidzi. Ja wiem ze plec nieznana ale juz bym chciala miec wybrane i dla chlopca i dla dziewczynki jakies imionka a ten moj uparciuch twierdzi ze jeszcze czas i ON JESZCZE MYSLI :mad:
a ja to juz z nim krecka dostaje i w rezultacie znowu nic!!!!!!

No a dzidziolek to sie chyba na mnie dzis obrazil bo jakos taki cichutki, a moze glodny???
acha dziewczyny a robilyscie juz takie badania jak waserman i hbs? czy cosa takiego? To trzeba?

Mi wassermana i hbs zleciła lekarka przy drugiej wizycie. Ale je się robi podobno tylko 1 raz w ciąży.

reklama
Hej hej
jestem tu pierwszy raz, troche już sobie poczytałam i bardzo mi się to forum podoba. Znalazłam nawet kilka odpoiwedzi na nurtujące mnie pytania, których nie mogłam znaleźć w żadnej książce. No i fajnie, że okazuje się, iż pytania i niepewności, które jak sądziłam tylko mnie dotyczą, dopadają tak naprawdę większość kobitek w ciąży.
Kilka słów o mnie- termin mam wyznaczony na 14 lipca, nasz pierwszy dzidziuś i już strasznie się cieszę, że przyjdzie na świat w ciepełku słonecznego lata:)
pozdrawiam wszystkie mamusie
iwon

Do góry