reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Naniu, to ja tez poprosze!

Dziewczyny ja caly czas czekam na wiosne i mam wrazenie ze z tygodnia na tydzien coraz wieksza zima  :o A czas w koncu pochodzic po sklepach, bo na razie znam rozne rzeczy dla dzieci tylko dzieki internetowi. Zupelnie nie wiem jak wyglądaja i funkcjonuja w rzeczywistosci  :laugh:

Lilka - gratulacje!!! A kiedy sie szykujecie? Teraz, czy jak bedzie maluszek?

Asiolku!! nic sie nie martw z tymi spatkowymi ciuszkami!!!! ja tez tu duzo takich dostalam i na poczatku wkurzalam sie okropnie bo przez to Lukasz mi ograniczyl wydatki na nowe ciuszki ale za to potem bardzo sie cieszylam bo maluszki taaaak szybko rosna :o ze niektorych rzeczy nawet nie mial na sobie a tak mial kilka takich szpanerskich wyjsciowek a reszte znosil w domku i dobrze bo te kupki , papki marchewkowe, szpinakowe i ulewajnki wcale tak latwo nie schodzily z rzeczy a nowych byloby i szkoda  a tak ;) nie

Luska ja poszukam tej butelki tutaj moze tansze beda?
Agus! wlasnie juz sama nie wiem co z tym wozkiem na razie jeszcze nie mysle ale chyba czas by zaczac hmm... cholipka nie mam pojecia...

NO I CZESC IWON!!!  :D witamy w gronie lipcoweczek!!!!

Gazelaczku!!!! to zapraszam do nas!!!! tu juz wiosna!!! wczoraj chyab z 15 stopni bylo a w sloneczu to juz nawet bez kurtki chcialoby sie pochodzic ;)

Klaudio! ten wozek niby ok ale wlasnie ale...strasznie sie wkurzalam ze na plasko tak zupelnie na plasko to sie nie da go rozlozyc i Tymul spal taki powyginany ale ogolnie jest ok. szybko sie sklada i rozklada nie jest ciezki no iten kubelek do roku wystarcza przynajmniej powinien ale ze Tymcio nogi ma dlugasnie to juz w 10 miesiacu musielismy do samochodu zamontowac wiekszy fotelik. no i + taki ze wkladasz maluszka do kubelka, myk do samochodu wozek do bagaznika i wio ;D

Tak sobie siedze i siedze... i nastrój mam jakiś nijaki... jutro ide zrobić wyniki a w piątek do lekarza... z kednej strony radosc a z drugiej obawa czy aby wszystko jest ok.... ech taki już ze mnie rozstrojeniec...

Asiolku!!!!!!! powiedz a sioooo tym ponurakom!!! bedzie dobrze !!!!! zobaczysz!!!! juz wosna blisko moze i sloneczko w koncu mocniej i w POlsce zaswieci i samopoczucie tez lepsze bedzie ;)

Niania ja też poproszę o listę rklaudia@poczta.onet.pl
Maniu, ale ci zazdroszcze tej pogody. Ja teżjuż chce wiosnę, chcę kwiatuszki na balkonie i żeby ptaszki śpiewały!!!!!!!!!!!!!
Lila, to informuj nas na bieżąco, co i kiedy. Zrobimy ci jakiś internetowy wieczór panienski :D

Aha, a butelkę Habermana też już sprawdzałam na sieci. W USA kosztuje ok $24. My planujemy ten wózek i butelkę sprowadzić właśnie ze Stanów. Kolega ma nam kupić i przysłać paczką :) Wózek wychodzi prawie połowe taniej w Stanach :)

oj tak to prawda! warto przemyslec takie zakupy! jesli ktoras z Was bedzie miala na cos zapotrzebowanie to dajcie znac

reklama
Do góry