reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Naniu, to ja tez poprosze!
Dziewczyny ja caly czas czekam na wiosne i mam wrazenie ze z tygodnia na tydzien coraz wieksza zima A czas w koncu pochodzic po sklepach, bo na razie znam rozne rzeczy dla dzieci tylko dzieki internetowi. Zupelnie nie wiem jak wyglądaja i funkcjonuja w rzeczywistosci :laugh:
Lilka - gratulacje!!! A kiedy sie szykujecie? Teraz, czy jak bedzie maluszek?
Dziewczyny ja caly czas czekam na wiosne i mam wrazenie ze z tygodnia na tydzien coraz wieksza zima A czas w koncu pochodzic po sklepach, bo na razie znam rozne rzeczy dla dzieci tylko dzieki internetowi. Zupelnie nie wiem jak wyglądaja i funkcjonuja w rzeczywistosci :laugh:
Lilka - gratulacje!!! A kiedy sie szykujecie? Teraz, czy jak bedzie maluszek?
mania
Fanka BB :)
Asiolku!! nic sie nie martw z tymi spatkowymi ciuszkami!!!! ja tez tu duzo takich dostalam i na poczatku wkurzalam sie okropnie bo przez to Lukasz mi ograniczyl wydatki na nowe ciuszki ale za to potem bardzo sie cieszylam bo maluszki taaaak szybko rosna ze niektorych rzeczy nawet nie mial na sobie a tak mial kilka takich szpanerskich wyjsciowek a reszte znosil w domku i dobrze bo te kupki , papki marchewkowe, szpinakowe i ulewajnki wcale tak latwo nie schodzily z rzeczy a nowych byloby i szkoda a tak nie
Luska ja poszukam tej butelki tutaj moze tansze beda?
Agus! wlasnie juz sama nie wiem co z tym wozkiem na razie jeszcze nie mysle ale chyba czas by zaczac hmm... cholipka nie mam pojecia...
NO I CZESC IWON!!! witamy w gronie lipcoweczek!!!!
Luska ja poszukam tej butelki tutaj moze tansze beda?
Agus! wlasnie juz sama nie wiem co z tym wozkiem na razie jeszcze nie mysle ale chyba czas by zaczac hmm... cholipka nie mam pojecia...
NO I CZESC IWON!!! witamy w gronie lipcoweczek!!!!
mania
Fanka BB :)
Gazelaczku!!!! to zapraszam do nas!!!! tu juz wiosna!!! wczoraj chyab z 15 stopni bylo a w sloneczu to juz nawet bez kurtki chcialoby sie pochodzic
Klaudio! ten wozek niby ok ale wlasnie ale...strasznie sie wkurzalam ze na plasko tak zupelnie na plasko to sie nie da go rozlozyc i Tymul spal taki powyginany ale ogolnie jest ok. szybko sie sklada i rozklada nie jest ciezki no iten kubelek do roku wystarcza przynajmniej powinien ale ze Tymcio nogi ma dlugasnie to juz w 10 miesiacu musielismy do samochodu zamontowac wiekszy fotelik. no i + taki ze wkladasz maluszka do kubelka, myk do samochodu wozek do bagaznika i wio ;D
Klaudio! ten wozek niby ok ale wlasnie ale...strasznie sie wkurzalam ze na plasko tak zupelnie na plasko to sie nie da go rozlozyc i Tymul spal taki powyginany ale ogolnie jest ok. szybko sie sklada i rozklada nie jest ciezki no iten kubelek do roku wystarcza przynajmniej powinien ale ze Tymcio nogi ma dlugasnie to juz w 10 miesiacu musielismy do samochodu zamontowac wiekszy fotelik. no i + taki ze wkladasz maluszka do kubelka, myk do samochodu wozek do bagaznika i wio ;D
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Niania ja też poproszę o listę rklaudia@poczta.onet.pl
Maniu, ale ci zazdroszcze tej pogody. Ja teżjuż chce wiosnę, chcę kwiatuszki na balkonie i żeby ptaszki śpiewały!!!!!!!!!!!!!
Lila, to informuj nas na bieżąco, co i kiedy. Zrobimy ci jakiś internetowy wieczór panienski
Maniu, ale ci zazdroszcze tej pogody. Ja teżjuż chce wiosnę, chcę kwiatuszki na balkonie i żeby ptaszki śpiewały!!!!!!!!!!!!!
Lila, to informuj nas na bieżąco, co i kiedy. Zrobimy ci jakiś internetowy wieczór panienski
reklama