reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Naniu, to ja tez poprosze!

Dziewczyny ja caly czas czekam na wiosne i mam wrazenie ze z tygodnia na tydzien coraz wieksza zima  :o A czas w koncu pochodzic po sklepach, bo na razie znam rozne rzeczy dla dzieci tylko dzieki internetowi. Zupelnie nie wiem jak wyglądaja i funkcjonuja w rzeczywistosci  :laugh:

Lilka - gratulacje!!! A kiedy sie szykujecie? Teraz, czy jak bedzie maluszek?

Asiolku!! nic sie nie martw z tymi spatkowymi ciuszkami!!!! ja tez tu duzo takich dostalam i na poczatku wkurzalam sie okropnie bo przez to Lukasz mi ograniczyl wydatki na nowe ciuszki ale za to potem bardzo sie cieszylam bo maluszki taaaak szybko rosna :o ze niektorych rzeczy nawet nie mial na sobie a tak mial kilka takich szpanerskich wyjsciowek a reszte znosil w domku i dobrze bo te kupki , papki marchewkowe, szpinakowe i ulewajnki wcale tak latwo nie schodzily z rzeczy a nowych byloby i szkoda  a tak ;) nie

Luska ja poszukam tej butelki tutaj moze tansze beda?
Agus! wlasnie juz sama nie wiem co z tym wozkiem na razie jeszcze nie mysle ale chyba czas by zaczac hmm... cholipka nie mam pojecia...

NO I CZESC IWON!!!  :D witamy w gronie lipcoweczek!!!!

Gazelaczku!!!! to zapraszam do nas!!!! tu juz wiosna!!! wczoraj chyab z 15 stopni bylo a w sloneczu to juz nawet bez kurtki chcialoby sie pochodzic ;)

Klaudio! ten wozek niby ok ale wlasnie ale...strasznie sie wkurzalam ze na plasko tak zupelnie na plasko to sie nie da go rozlozyc i Tymul spal taki powyginany ale ogolnie jest ok. szybko sie sklada i rozklada nie jest ciezki no iten kubelek do roku wystarcza przynajmniej powinien ale ze Tymcio nogi ma dlugasnie to juz w 10 miesiacu musielismy do samochodu zamontowac wiekszy fotelik. no i + taki ze wkladasz maluszka do kubelka, myk do samochodu wozek do bagaznika i wio ;D

Tak sobie siedze i siedze... i nastrój mam jakiś nijaki... jutro ide zrobić wyniki a w piątek do lekarza... z kednej strony radosc a z drugiej obawa czy aby wszystko jest ok.... ech taki już ze mnie rozstrojeniec...

Asiolku!!!!!!! powiedz a sioooo tym ponurakom!!! bedzie dobrze !!!!! zobaczysz!!!! juz wosna blisko moze i sloneczko w koncu mocniej i w POlsce zaswieci i samopoczucie tez lepsze bedzie ;)

Niania ja też poproszę o listę rklaudia@poczta.onet.pl
Maniu, ale ci zazdroszcze tej pogody. Ja teżjuż chce wiosnę, chcę kwiatuszki na balkonie i żeby ptaszki śpiewały!!!!!!!!!!!!!
Lila, to informuj nas na bieżąco, co i kiedy. Zrobimy ci jakiś internetowy wieczór panienski :D

Aha, a butelkę Habermana też już sprawdzałam na sieci. W USA kosztuje ok $24. My planujemy ten wózek i butelkę sprowadzić właśnie ze Stanów. Kolega ma nam kupić i przysłać paczką :) Wózek wychodzi prawie połowe taniej w Stanach :)

oj tak to prawda! warto przemyslec takie zakupy! jesli ktoras z Was bedzie miala na cos zapotrzebowanie to dajcie znac

reklama
Do góry