reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczynki od kiedy powinno sie juz regularnie czuć ruchy dziecka? W dzień itd. Ja chyba zaczynam łapac schizy na tym tle. Juz mi sie wydaje, że Bruno sie nie rusza do wczoraj i zaczynam sie martwic.

mnie też to ciekawi od kiedy zaczynają sie regularne ruchy i od kiedy trzeba zastanawiac sie nad ich brakiem... nie mam o tym zielonego pojecia

Czy któraś z Was wie, czy i o ile większe jest prawdopodobieństwo określenia płci na USG 3d niż na zwykłym?
Jestem w 22 i jutro czeka nas to przełomowe wydarzenie. Zobaczymy naszą niunię-chyba dzisiaj nie zasnę. Mam chore obawy i lęki, czy aby na pewno z niunią wszytsko dobrze, ale fascynuje mnie też strasznie zagadka czy zobaczymy "dziurkę" czy "ptaszka" i czy w ogłoe maluch dobrze się ułoży.
Czy którejś z Was zdarzyło się, że po 3d nie wiedziała nadal kogo się spodziewać?
pozdrawiam serdecznie
podekscytowana dziś jak nigdy
Iwon

hm...wiecie ze ja tez nie wiem ale wydaj mi sie ze jesli dlugo nic nie czuc to mozna sie zaczac martwic a tak na powaznie to na pewno ok 30 tygodnia hmm ..chyba pojde poczytac na ten temat

Doświadczone mamusie. Mam do Was wielka prośbe. Niezaleznie od tego kto jaki wozek chce kupic ( czy wielofunkcyjny czy nie) chciałabym widziec czym generalnie sie kierowac przy wyborze wózka?? Co powinien miec, co sie nie sprawdza z Waszego i Waszych znajmomych doświadczeń. Ja naprawde już zwątpiłam...

IWON jasne ze na usg 3D jest wieksza szansa na zobazenie płci dzidziusia. To praktycznie normalne zdjecie, nie tylko kontury dzidziusia w szarych barwach. Warto dopłacić. Gwarantuje. Jesli chce wejdź sobie do galerii usg naszych dzidziusiów. Ja tam zamieściłam djecie swojeo synka. Co prawda jest zrobione w 14 tyg. czyli bardzo wczesnie. Ale gdybym go nie zrobiła wydawałoby mi sie że mo dzidzius w tym wieku to masa mięsni i róznych zyłek. A ku mojemu zdziwieniu to było DZIECKO!! Sama ide na 3D znów za dwa tygodnie ( to bedzie mój 22 tydzień :-))) )
Napisz koniecznie jak wrazenia :) Trzymam kciuki.

Mój mąż bardzo płakał po tym badaniu.

Nianiu a ja dostalam od Ciebie taka dziwna wiadomosc, tylko pisze buziaki kochane i nawet załacznika nie ma. Moze sprobuj jeszcze raz wyslac co?

reklama
Do góry