reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja tez sie przywitam ale teraz tylko na momencik bo jade zaraz tyłek dziurawić znowu :-( ale jak wróce to z kawusia zasiąde na troche

to do pózniej kochane :tak:,będe za jakies pól godzinki

reklama
Urodziny się udały, było super, wróciliśmy ok 2 w nocy

No i rano Oli zepsuł mi znowu okulary:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No jak to zobaczyłam to myślałam, że padne
ojjj wspólczuje, ja jakos miałam chyba szczęscie bo do tej pory mam całe okulary , Weronika ich nie rusza mi raczej, wie ze nie wolno i jakos jej nie ciągną

hej hej

melduje sie poslusznie jako pierwsza :)

jestem pod tak ogromnym wrazeniem tego naszego spotkanka ze pewnie zakrecona bede chodzic do konca tygodnia ;-)
i tak w ogole to taaak strasznie sie ciesze ze choc czastke Was moglam poznanc i bardzo dziekuje bo bylo bo jest mi tak ogromnie milo :elvis:
i mam nadzieje ze jeszcze kiedys moze uda nam sie spotkac i moze w wiekszym gronie :tak:
tym ktore nie mogly dotrzec ogromne buzki :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: i mam nadzieje ze do zobaczenia:tak: :tak: :tak: :tak:

hej maniulka!!!!

super ze spotkanko sie udaóło, wiem doskonale co czujesz, kazdy kto był na spotkaniu wie......
ehhhh
fajnie, ze wszystko sie udało!!!!!

:cool2::cool2:

reklama
Pozdrowienia dla spotkanowiczek ;-) :cool2: :elvis:

A dziewczyny na spotkaniu już pewnie razem
Fajnie im

...steskniona podczytuje.....

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

alescie naprodukowały.........

ps. ciekawe jak na spotkanku?:confused::confused:

JOŁ:-D

Jestem i ja:cool2:

Wróciłam szczęśliwie do domku:tak:.

Chciałam tylko donieść, że Mania i Ania.Sz w ogóle dziś nie spały:-p Jakieś rekordy wytrzymałości biły czy co?;-);-);-)

Ale było mmmmmmmmmmmm
I najpyszniejsze bułki poznańskie w wykonaniu Babci Mani hihi;-);-);-)
Złota kobieta, złotaaaaa !!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

Do góry