reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

cholerka tak chcialabym byc na biezaco z wami nawet nie mam jak nadrabiać co piszecie nic nie wiem co się dzieje u was ehhh
i nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze będzie tka jak kiedyś że będę z wami mogła byc na bieżąco (chyba na emeryturze ;) ) a takym chciała i tak mi tego brakuje :(

ale z tego co udało mi się wyczaić to daria jest odzwyczjana od smoka hihi tymikowi też kiedyś tak zaczęłam podcinać (ale że był w domu jeszcze jeden smoczek ) to ie nie udalo

tymi smoka ma do spania i mialam juz probe zabrania mu go..............w nocy 2 razy upomnial sie o moćka i zasnął bez płaczu fakt dłózej to trwało bo gawędził sobie śpiewał wkładał paluchy do buzi ..........na drugi dzień jak zasypiał to też nie płakał troszke pojęczał ale za to ugryzł się strasznie w rączkę

no i stwierdziłam ze narazie nie zabieram mu smoka w jakiś sposób jest dla niego ukojeniem a teraz ma i tak niemało emocji :( ......................no ale i tak smoczek nie zastąpi mu jego ukochanego taty :(

reklama
a i chyba cos o witaminach któraś z was pisała ja nie polecam (no chyba ze któreś lubią :) ) witaminy z prosiaczkiem bo są kwaśne :/

ale tymi i chłopcy ssali :)

bry a my dalej brniemy w bagno z młodym............

cholerka tak chcialabym byc na biezaco z wami nawet nie mam jak nadrabiać co piszecie nic nie wiem co się dzieje u was ehhh
i nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze będzie tka jak kiedyś że będę z wami mogła byc na bieżąco (chyba na emeryturze ;) ) a takym chciała i tak mi tego brakuje :(

:(

Kredziu kochana, sciskam Cie mocno i Tymika jeszcze mocniej. Zobaczysz bedziesz kiedys na biezaco :tak: i to wczesniej niz na emeryturze. U nas stara bida, Lila bedzie miala dzidzie (jeslii jeszcze nie wiesz,ale chyba wiesz:confused: ;-) ) oo wakacjach dziewczyny mysla, Gazelka czuje sie dobrze, Ania.g juz odzwyczaila Jasia od smoka i to chyba tyle w wielkim skrocie:-p

Ja sie zbieram, zeby do Ciebie zadzwonic;-)

a ja spac ide bo takie dobre ciasto upieklam,ze jak nie pojde spac to cale zaraz zjem :-p:zawstydzona/y::tak::-D:baffled:
Kredziu glowa do gory, kiedys znowu z nami bedziesz klikac codziennie a teraz zagladaj tylko czasami, jak masz chwile .Trzymam kciuki kochana zeby sie u Was wreszcie wszystko poukladalo.
:elvis::elvis::elvis:

Dobranoc babeczki
aaaa z takich malych przeciekow wiem, ze dziewczyny w Poznaniu rozmawiaja o chopinie i... o czyms jeszcze :laugh2:
oko oki juz zmykam :-D:-):elvis:

witam
tak, tak Martuśka cale dwa posty mam na koncie:tak: prawda jest taka, ze moja kolezanka jest majowa mama 2005 i jak byla w ciazy poprosila mnie o znalezienie w internecie jakis inf. w ten sposob trafilam na lipcoweczki 2005 i tak juz zostalam, podczytujac was.:-) :tak:
odnosnie riwiery olimpijskiej, bylam tam raz w 1998r na wakacjach jeszcze zanim zamieszkalam w grecji. dokladniej bylam w paralia obok olympic beach, jakies 8km od katerini. juz wtedy bylo tam mnostwo polakow:tak: miejscowosc wyglada typowo turystycznie. duzo sklepow, klubow, barow itd. plaze piaszczyste, czyste. fajne widoczki bo z jednej strony morze, a z drugiej widac szczyty najwyzszych gor grecji-mithikase i olimp. pamietam ze dosc blisko byl park wodny, wiec mozna sobie jedniodniowa wycieczke zrobic:-p poza tym litochoro- szczatki starodawnego, opuszczonego miasteczka ukrytego w gorach. ja bylam w drugiej polowie czerwca. w dzien pogoda byla super, jednak nocami robilo sie chlodniej. co do ludzi to mam tylko pozytywne wspomnienia:-) :tak: raz jakis starszy grek zabral nas do hotelu 5km mimo, ze sam mieszkal 300m od miejsca, w ktorym nas spotkal. a drugi raz jak postanowilismy czekac na wschod slonca i juz bardzo pozno znudzeni wyszlismy "na miasto". wszystkie bary byly zamkniete. spotkalismy jednego czlowieka sprzatajacego swoja knajpe. specjalnie dla nas zestawil krzesla i wyszperal w kuchni tzatziki, chleb i ouzo. siedzielismy przez dwie godziny:tak: :-) wtedy zrobilo to na mnie ogromne wrazenie! teraz juz wiem ze to po prostu sposob bycia grekow i ich "kodeks".
jak dla mnie na riwierze olimpijskiej jest troszke za bardzo turystycznie ale jak ktos ma checi to wszedzie da rade uciec od "typowej turystycznej masowki".
zycze milych wakacji:-) :-)

Agnieszka, plaze z czerwonym lub czarnym piaskiem a i owszem na santorini. ale szczerze powiem, ze nie slyszalam nigdy o plazy z rozowym piaskiem na krecie.:baffled: jezeli jest, to raczej nie w okolicach chania. mialam takie szczescie, ze dysponowalam samochodem i przewodnikiem, czyli kolega mieszkajacy w chania z samochodem;-) , ktory nas obwiozl po wszystkich okolicznych plazach. zaitrygowana przed chwila zapytalam kolezanke greczynke, czy cos slyszala o plazy z rozowym piaskiem ale tez nie wie.:eek: oczywiscie moge sie mylic.

dziewczyny, goraco polecam wakacje w grecji!!!:tak: :tak: greckie jedzenie, grecki klimat i grecka muzyke!!! oni przyjmuja turystow juz tyle lat, ze wakacje tam sa niesamowicie proste w wykonaniu, jednoczesnie sa tak zyczliwi, ze ze wszystkim pomoga.:-) :tak:
mam jeszcze taka rade- proscie, pytajcie grekow o wszystko, gdzie mozna zjesc, gdzie wypic, jak dojechac, o malo turystyczne tawerny itd oni zwykle sa bardzo pomocni.
a zeby nie bylo, ze tylko robie dobry pr grekom to teraz ich troche obsmaruje;-) niestety jak wszedzie, mozna spotkac sie z nieuczciwymi osobami. kieszonkowcow raczej nie ma, ale jak to mowia "okazja czyni zlodzieja". slyszalam ze zdarzaly sie grupki "czyszczace pokoje hotelowe" pomimo, ze zrobily to juz pokojowki, a mianowicie okradali doszczetnie jak ktos zostawil okno otwarte przez nieuwage. uwazajcie na taksowkarzy. niektorzy slyszac angielski zaczynaja "kombinowac". najlepiej dowiedzcie sie jakie sa mniej wiecej stawki w okolicy, zawsze zadajcie wlaczonego licznika(na niektorych wyspach obowiazuje tabela oplat "od ... do", zawsze musi byc dostepna w samochodzie). jak wam sie wydaje, ze cos nie gra to nie wdawajcie sie w dyskujcie i zaczynajcie starszyc policja turystyczna! mandaty sa tak wysokie, ze taki taksowkarz kapituluje:-D cawaniakow trzeba gnebic!;-) :cool2:

reklama
Urodziny się udały, było super, wróciliśmy ok 2 w nocy

No i rano Oli zepsuł mi znowu okulary:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No jak to zobaczyłam to myślałam, że padne

Do góry