reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej Joasiu :) szkoda, że juz nie ma tej ikonki z wyszczerzonymi zebami, bo bym ją wkleiła, hihi

Co słychać?

hej dorotko!!! :cool2::cool2:

co u mnie.....
powolutku, dzisiaj byłam w małej "pracy"
pomagałam w kafejce na naszym miejskim stadionie........strasznie bola mnie nogi ale było miło....
musze łapać kazda mozliwosc zarobku teraz, zbieram na remoncik kuchni hehehe

czytałam, ze widziałas Kruszynke swoja i jej serduszko!!!!
supperrr, kochana trzymam qciuki za wszystko!!!!!

hej dorotko!!! :cool2::cool2:

co u mnie.....
powolutku, dzisiaj byłam w małej "pracy"
pomagałam w kafejce na naszym miejskim stadionie........strasznie bola mnie nogi ale było miło....
musze łapać kazda mozliwosc zarobku teraz, zbieram na remoncik kuchni hehehe

czytałam, ze widziałas Kruszynke swoja i jej serduszko!!!!
supperrr, kochana trzymam qciuki za wszystko!!!!!

Super Joasiu :) Remonty sa extra, zawsze coś ekscytującego się dzieje :) Przed nami tez remont, ale taki gigantyczny, że jestem przerazona. I nie mam konceptu jak pourządzać kuchnię, łazienkę i szafy wnękowe.... mam totalną pustkę w głowie.

Dzieki za qciukaski dla maluszka :) Na razie wszystko ok. Czuję się też coraz lepiej.

Mój R się pyta, co u Twojego R :cool2:

Zmykam na razie wykąpać misiaka. Postaram się zajrzeć później :tak: :-) :elvis:

Super Joasiu :) Remonty sa extra, zawsze coś ekscytującego się dzieje :) Przed nami tez remont, ale taki gigantyczny, że jestem przerazona. I nie mam konceptu jak pourządzać kuchnię, łazienkę i szafy wnękowe.... mam totalną pustkę w głowie.

Dzieki za qciukaski dla maluszka :) Na razie wszystko ok. Czuję się też coraz lepiej.

Mój R się pyta, co u Twojego R :cool2:

Zmykam na razie wykąpać misiaka. Postaram się zajrzeć później :tak: :-) :elvis:

hehehehe..
juz sie nie moge doczekać remontu, we wtorek jedziemy najprawdopodobniej do Castoramy do Rzeszowa na zakupy!!!

Moj R mowi Twojemu R ze u Niego wszystko gra,...
no i mowi, ze jakas powtoreczka by sie przydała, tylko juz nie bedziemy wracac o 23 h autobusem hihihih

Moj R mowi Twojemu R ze u Niego wszystko gra,...
no i mowi, ze jakas powtoreczka by sie przydała, tylko juz nie bedziemy wracac o 23 h autobusem hihihih

Joasiu, teraz nie ma mowy o powrocie - już tak szybko Was nie wypuścimy :-) A kiedy będziecie w naszej okolicy??????? Mój R już się bardzo zainteresował, hihi

Joasiu, teraz nie ma mowy o powrocie - już tak szybko Was nie wypuścimy :-) A kiedy będziecie w naszej okolicy??????? Mój R już się bardzo zainteresował, hihi

hehehe
przyjedziemy na jakas parapetoweczke hehe :-):-)
a w Warszawie bedziemy pewnie koło maja, potrzebuje pare rzeczy z Ikeii oczywiscie do nowej kuchni wiec napewno damy znac.....

tylko nie chcemy przeszkadzac, a Wy kiedy przeprowadzka????

hehehe
przyjedziemy na jakas parapetoweczke hehe :-):-)
a w Warszawie bedziemy pewnie koło maja, potrzebuje pare rzeczy z Ikeii oczywiscie do nowej kuchni wiec napewno damy znac.....

tylko nie chcemy przeszkadzac, a Wy kiedy przeprowadzka????

a nie dacie rady w czerwcu? Bo wlasnie w czerwcu sie przeprowadzamy - planujemy najdalej w połowie. Będziwe duzo miejsca na imprezowanie i nocowanie :tak: Pliiiiiis, w czerwcu :-)

Na wątku październikowym kolezanka wkleiła zdjęcie porodówki w Stanach - zupelnie jak w hotelu :happy:

Resurrection Health Care : Services : Maternity/The Family Birthplace : Resurrection Medical Center Photo Tour

a ja już zmykam
Joasiu, na pewno jakoś sie zgadamy - tak czy siak dajcie znac jak będziecie - zawsze jesteście mile widziani :elvis: :elvis: :elvis:

a nie dacie rady w czerwcu? Bo wlasnie w czerwcu sie przeprowadzamy - planujemy najdalej w połowie. Będziwe duzo miejsca na imprezowanie i nocowanie :tak: Pliiiiiis, w czerwcu :-)

Na wątku październikowym kolezanka wkleiła zdjęcie porodówki w Stanach - zupelnie jak w hotelu :happy:

Resurrection Health Care : Services : Maternity/The Family Birthplace : Resurrection Medical Center Photo Tour

a ja już zmykam
Joasiu, na pewno jakoś sie zgadamy - tak czy siak dajcie znac jak będziecie - zawsze jesteście mile widziani :elvis: :elvis: :elvis:

ok, postaramy sie koło czerwca yez byc hehehehe:cool2::cool2:
czekam na info!!!!

hej babeczki
wpadłam na sekundkę bo z młodym gawędze

cholerka jak fajnie mają nasze dzisiejsze dziewczyny w ponaniu
żal mi ze nie pojechałąm ale nawet gdyby tymi był zdrowy (niestety nadal kaszle w nocy było dobrze w miarę bo tylko raz zaatakował go kaszel to w dzień dusił się nim biedaczek zalega mu flegma i nie może jej odkaszlnąć łykać ją chce i tylko łezki mu lecą :( )
ale nawet gdyby było wszystko u nieo ok to i tak nie miałby się kto zajać tymim, bo dziś ja zajmowałam sieprzez większość dnia siostry szkrabami bo ona sama umierała z bólu brezucha i żołądka.......teraz też zwinięta w kłębek leży, podejrzewa że to od fasoli którą wczoraj zajadałyśmy

reklama
a tak wogóle kochane nie wiem komu ale wszystkim tóre życzyły nam powrotu do zdrowia i normalizacji sytuacji (rety jak by się w końcu przydała-np do wczoraj było ok a a wieczorem już z młodym się posprzzeczaliśmy i teraz też lecą przepychanki słowne :/ )

no i wiem tylko że ania pytała co u neurologa..............kochana nie wiem czyjuż nie pisałam pewnie nie :( ................ale neurolog powiedziała ze wszystko ok że ma nóżki krzywe tylko i że tą lewą zamiata do środka ale to może za mało witaminy d3 ostawał za małą dawkę i że teraz już ic się nie zrobi a z czasem wyrośnie z tego.....................i mamy się pokazać za 2 miesiace a teraz do psychologa jeszcze raz sie przejdę....................tylko co nam psycholog poradzi ojciec by sie tu przydał a nie prawie 1000 km od nas....................no ale pójdę moze coś mądrego podpowie............choć jak się wyniesliśmy do pokoju na dół i maja troszke wiecej miejsca jest troszke lepiej

Do góry