gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
...steskniona podczytuje.....
alescie naprodukowały.........
ps. ciekawe jak na spotkanku?![]()
Hej Joasiu
Co słychać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...steskniona podczytuje.....
alescie naprodukowały.........
ps. ciekawe jak na spotkanku?![]()
Hej Joasiuszkoda, że juz nie ma tej ikonki z wyszczerzonymi zebami, bo bym ją wkleiła, hihi
Co słychać?
hej dorotko!!!
co u mnie.....
powolutku, dzisiaj byłam w małej "pracy"
pomagałam w kafejce na naszym miejskim stadionie........strasznie bola mnie nogi ale było miło....
musze łapać kazda mozliwosc zarobku teraz, zbieram na remoncik kuchni hehehe
czytałam, ze widziałas Kruszynke swoja i jej serduszko!!!!
supperrr, kochana trzymam qciuki za wszystko!!!!!
Super JoasiuRemonty sa extra, zawsze coś ekscytującego się dzieje
Przed nami tez remont, ale taki gigantyczny, że jestem przerazona. I nie mam konceptu jak pourządzać kuchnię, łazienkę i szafy wnękowe.... mam totalną pustkę w głowie.
Dzieki za qciukaski dla maluszkaNa razie wszystko ok. Czuję się też coraz lepiej.
Mój R się pyta, co u Twojego R![]()
Zmykam na razie wykąpać misiaka. Postaram się zajrzeć później:-)
![]()
Moj R mowi Twojemu R ze u Niego wszystko gra,...
no i mowi, ze jakas powtoreczka by sie przydała, tylko juz nie bedziemy wracac o 23 h autobusem hihihih
Joasiu, teraz nie ma mowy o powrocie - już tak szybko Was nie wypuścimy :-) A kiedy będziecie w naszej okolicy??????? Mój R już się bardzo zainteresował, hihi
hehehe
przyjedziemy na jakas parapetoweczke hehe :-):-)
a w Warszawie bedziemy pewnie koło maja, potrzebuje pare rzeczy z Ikeii oczywiscie do nowej kuchni wiec napewno damy znac.....
tylko nie chcemy przeszkadzac, a Wy kiedy przeprowadzka????
a nie dacie rady w czerwcu? Bo wlasnie w czerwcu sie przeprowadzamy - planujemy najdalej w połowie. Będziwe duzo miejsca na imprezowanie i nocowaniePliiiiiis, w czerwcu :-)
Na wątku październikowym kolezanka wkleiła zdjęcie porodówki w Stanach - zupelnie jak w hotelu![]()
Resurrection Health Care : Services : Maternity/The Family Birthplace : Resurrection Medical Center Photo Tour
a ja już zmykam
Joasiu, na pewno jakoś sie zgadamy - tak czy siak dajcie znac jak będziecie - zawsze jesteście mile widziani![]()
![]()
![]()