reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jakiejś większej relacji raczej dzisiaj nie będzie z mojej strony, bom padnięta jak kafka :szok::-D
W pociągu wracałam z jakimś doradcą finansowym i nadawał całą drogę, że ani na chwilę nie zmrużyłam oka ;-)

Dziękuję dziewczyny za SUPER spotkanie!
Mam nadzieję, że kolejne niebawem :tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hejoooo wieczorkiem!!!!

narazie zameldowały sie 3 uczestniczki eskapady............
a gdzie reszta :confused::confused::confused:

a mnie sie ciagle chce jesc...........
qrcze :baffled::baffled:

ja zjadlam jogurt i popijam zielona herbatke
mam ochote na fajny filmik albo dobra ksiazke
co by tu.........

Witam poweekendowo :-) Za nami pierwszy sukces w oduczaniu dziecka od uciekania z wyrka. Wczoraj położyliśmy go spać, zamknęliśmy drzwi, młody oczywiście wyskoczył z łóżka i zaczął beczeć przy drzwiach, że chce wyjść, wtedy wtargnął łoś i powiedział mu stanowczo, że ma iść spać. Kornel pobiegł na wyro, zamknęliśmy drzwi, potem nasłuchiwaliśmy czy znowu idzie ;-) Wstał ponownie, podszedł do drzwi, ale już nie wymuszał niczego płaczem, tylko po kilkunastu sekundach poszedł grzecznie spać :cool2: Tak więc opcja z udziałem łosia przyniosła natychmiastowy skutek (Dasaria :cool2: )

No i rano Oli zepsuł mi znowu okulary:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No jak to zobaczyłam to myślałam, że padne

Buu, Kornel też ma zamiłowanie do moich okularów :eek: Nauczona Twoim przykładem będę je lepiej chować :-p

bry a my dalej brniemy w bagno z młodym............

:-( :-( :-( :-( :-( :elvis: :elvis: :elvis:

u nas jest tak samo :baffled: , wiatrzysko i deszcz:baffled:

U nas w weekend tak piździło, że rodzinny spacerek zakończyliśmy po 30 minutach :eek: :baffled: :baffled: :baffled:

Pozdrowienia od Niani :-) Pisała w sobotę, że przejeżdża przez jakiś Wieruszów i zastanawiałyśmy się, czy to "ten" :-p ;-) :cool2:

Dzień dobry!!
dotarłam do biura (a - uwierzcie - nie było to dziś najprostsze), robiłam sobie kawę, przygotowałam sobie bułeczkę cynamonową i obstawiłam się segregatorami :-) :-) :-)

będe sciemnaić, ze pracuję :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: i zaznajamiac sie z tym co mnie ominęło ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) . ale najpierw karta nadzoru autorskiego, polecenie inżyniera i Swiadectwo przejęcia odcinka, wrrrr... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Dzień dobry!!
dotarłam do biura (a - uwierzcie - nie było to dziś najprostsze), robiłam sobie kawę, przygotowałam sobie bułeczkę cynamonową i obstawiłam się segregatorami :-) :-) :-)

będe sciemnaić, ze pracuję :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: i zaznajamiac sie z tym co mnie ominęło ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) . ale najpierw karta nadzoru autorskiego, polecenie inżyniera i Swiadectwo przekęcia odcinka, wrrrr... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:confused: :confused: :confused: jakaś czarna magia :dry: :baffled: :eek: :confused: :cool2: ;-) :-p

hello baby...ledwo żyje...chce mi się ssssssssssssssspac :dry: :cool2: ..ale i tak jest git i siedze sobie z usmiechem na twarzy :happy: ... i wysypką na rękach :baffled: a co trzeba cos było sobie przywieźć , nie ??:-p

:confused: :confused: :confused: jakaś czarna magia :dry: :baffled: :eek: :confused: :cool2: ;-) :-p

hello baby...ledwo żyje...chce mi się ssssssssssssssspac :dry: :cool2: ..ale i tak jest git i siedze sobie z usmiechem na twarzy :happy: ... i wysypką na rękach :baffled: a co trzeba cos było sobie przywieźć , nie ??:-p

Cześć Aniu:elvis:
To chyba jednak nie po tequilli ;-);-);-);-)
Zyrtec brałaś?;-)

Cześć Babki!
Ja odespałam, ale i tak jestem niewyspana :cool2::cool2::cool2:

hejo z rana

Elen kim jestes z zawodu? czym sie zajmujesz? Takie to mi troche znajome wydają się te Twoje dzisiejsze zadania hihih

noo i gdzie kupujesz te bułki cynamonowe bo mi codziennie na nie smaka robisz :-p

Aniu Sz. bidulo na co masz uczulenie a moze na kogo hihih --czyżby lipcowe mamy w realu :-p;-):-D:cool2:

ja przyczyny dopatruje się w tej kawie na dworcu co to byla troche zwietrzala...a zyrtec brałam i calcium popijam ...dzieks

zazdroszcze odespania:tak: :tak: ja dzis od 5:30 na nogach... ale przez to ze jestem w pracy i mam podobny plan jak Elen :)-p :cool2: ) moge sobie z wami poklikac :tak: :laugh2:

reklama
Do góry