Nadgoniłam po łebkach.
Czytając to zsikałam się ze śmiechu pierwszy raz
Tutaj zsikanie nastąpiło ponownie
No to gratulacjony ale matka nei wiem zy wiesz jaki tu zwyczaj panuje - kiedy się czymś dotyczacym dziecka pochwalisz natychmiast robi na odwrót tak tak to był piewszy i ostatni raz :ninja:
Mistrzostwo świata Lalam czytając trzeci raz
U nas tez mycie zebów pokraczne choć ostatnio zamiast mielenia pasty zaczął szczoteczką wykonywać ruchy posuwistno-zwrotne
trzymam kciuki za usypianie 2 ;-)
Ja tez bym startowała na dwa stanowiska. Niekt tego nei broni, zwłaszcza ze pasujesz profilem do obu. Probuj i nawet się nie zastanawiaj Powodzenia.
Witam wszystkie niewyspane mamusie. Ja miałam spokojną nockę, jak zawsze ztresztą , za to wieczór...
Wczoraj postanowiłam wypróbowac metodę Dasarii (pamiętacie moje uciekające z łóżeczka dziecko? ). I tak oto wkładałam Kornela do łóżeczka 14 razy! :sick: A jemu zdaje się było to na rękę, bo mimo mojej poważnej, oj bardzo poważnej miny, świetnie się bawił. Ba, nie kazał się nawet nieść z powrotem na rękach. Po prostu wpadał do pokoju, a gdy wstawałam od razu sam uciekał do sypialni i wdrapywał na swoje łóżeczko, po czym grzecznie i bez jąkniecia kładł, aby potem znowu z niego wyskoczyć I tak w kółko. W końcu położyłam się obok niego i zasnął grzecznie, jak aniołek. Nie mam pojęcia, co zrobić z tym fantem? :sick: Dzisiaj wdrażania planu część druga
Czytając to zsikałam się ze śmiechu pierwszy raz
Iwon a do kogo Kornelek czuje większy respekt do Ciebie czy do męża????
Bo Daria zdecydowanie do S. i w tych pierwszych dniach to on właśnie odkładał ją do łóżka, bo ze mna to pewnie byłaby taka sama zabawa jak u Ciebie ;-) . Jak słyszał że nadchodzi to groźnym głosem mówił: Daria dobranoc, idź spac.
Trzymam kciuki aby dzisiejsze zasypianie było szybsze
Tutaj zsikanie nastąpiło ponownie
aha, kupiłam rano Vibovit Bobas i od jutra serwujemy Julce :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) mam nadzieję, ze jej zasmakuje bo inaczej M cały zje
i mam pytanie: czy i jak myjecie maluchom ząbki???? piszę, bo Julka dziś JAK NIGDY dała sobie rano umyć wszystkie ząbki: przód, tył, góra, dół, boki i w ogóle WSZYSTKIE!!!! jestem w szoku
No to gratulacjony ale matka nei wiem zy wiesz jaki tu zwyczaj panuje - kiedy się czymś dotyczacym dziecka pochwalisz natychmiast robi na odwrót tak tak to był piewszy i ostatni raz :ninja:
hej kobitki :-)
ja od dziś wreszcie zabrałam się za oduczanie Darii od smoka (zainspirowała mnie ania g.;-) ), ale że moje dziecko jest uparte jak osioł i jakbym zabrała jej smoka (używa go tylko do zasypiania) to byłaby jazda bez trzymanki ;-) , więc ostanowiłam go skracac :-) ;-) .
Dziś obciełam kawałek, jutro znów go skrócę, aż nie bedzie miała za co złapac hi hi hi, a że to jest ostatni smoczek to musi się udac :-) ;-)
Mistrzostwo świata Lalam czytając trzeci raz
Z Dzisiaj będzię, więc mam zamiar to wykorzystać (Kornel oczywiście ma większy respekt przed nim ). Trzymajcie kciuki
Co do zębów, myjemy zawsze wieczorem. Najpierw myjemy mu sami, tak długo, jak się da, a potem Kornel kończy sam. Idzie mu to dosyć pokracznie, ale od czegoś trzeba zacząć
U nas tez mycie zebów pokraczne choć ostatnio zamiast mielenia pasty zaczął szczoteczką wykonywać ruchy posuwistno-zwrotne
trzymam kciuki za usypianie 2 ;-)
ok. wypiłam Kawę (Elen, twój post mnie do tego natchną ...nie ma to jak dobra kawka) juz Wam się chwale na co wpadłam, otóż znalazłąm 2 ogłoszenia o prace:
http://ug.jablonna.ibip.pl/public/get_file.php?id=158578
http://ug.jablonna.ibip.pl/public/get_file.php?id=158579
to pierwsze stanowisko jest bardziej pod moje studia (konczyłam politologię na kierunku studia europejskie) a drugie bliższe moim zainteresowaniom... i nie wiem na które aplikowac. bo: na pierwsz pewnie bedzie mniej kandydatów no i wieksze wyzwanie a na drugie to chyba bardziem bym chciała bo ciekawsze ale chyba mam mniejsze szanse. ... no i licze na Wasze sugestie ...
Ja tez bym startowała na dwa stanowiska. Niekt tego nei broni, zwłaszcza ze pasujesz profilem do obu. Probuj i nawet się nie zastanawiaj Powodzenia.
No musze go wylukać i zobaczyc ile to "cuś" kosztuje zanim przedstawie łosiowi kosztorysraj na ziemi