reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ok. wypiłam Kawę (Elen, twój post mnie do tego natchną ...nie ma to jak dobra kawka) juz Wam się chwale na co wpadłam, otóż znalazłąm 2 ogłoszenia o prace:
http://ug.jablonna.ibip.pl/public/get_file.php?id=158578
http://ug.jablonna.ibip.pl/public/get_file.php?id=158579

to pierwsze stanowisko jest bardziej pod moje studia (konczyłam politologię na kierunku studia europejskie) a drugie bliższe moim zainteresowaniom... i nie wiem na które aplikowac. bo: na pierwsz pewnie bedzie mniej kandydatów no i wieksze wyzwanie a na drugie to chyba bardziem bym chciała bo ciekawsze ale chyba mam mniejsze szanse. ... no i licze na Wasze sugestie ...:sorry2:

ok. wypiłam Kawę (Elen, twój post mnie do tego natchną ...nie ma to jak dobra kawka) juz Wam się chwale na co wpadłam, otóż znalazłąm 2 ogłoszenia o prace:
http://ug.jablonna.ibip.pl/public/get_file.php?id=158578
http://ug.jablonna.ibip.pl/public/get_file.php?id=158579

to pierwsze stanowisko jest bardziej pod moje studia (konczyłam politologię na kierunku studia europejskie) a drugie bliższe moim zainteresowaniom... i nie wiem na które aplikowac. bo: na pierwsz pewnie bedzie mniej kandydatów no i wieksze wyzwanie a na drugie to chyba bardziem bym chciała bo ciekawsze ale chyba mam mniejsze szanse. ... no i licze na Wasze sugestie ...:sorry2:
a moze spróbowac na oba?? wiem, będzie głupio wyglądało.... no to ja stawiam na to drugie: będzie Cię bardziej zadawalało :tak: :tak: :tak: :tak: :zawstydzona/y: ups! ale brzydko zabrzmiało :-) :-) :-) :-) :-)

Powiedzcie mi proszę jak to jest możliwe, że listonosz może dostarczyć adresowany do Was list polecony, ze ZWROTNYM POTWIERDZENIEM ODBIORU, zupełnie obcym ludziom, a jedynym kryterium, którym się kierował jest pomylony numer bloku z numerem mieszkania??? W ogóle nie patrzył na nazwisko?:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czy tam same dzwony pracują na tej poczcie?:wściekła/y::wściekła/y:
Jak ktoś mógł odebrać taki list? podpisać "zwrotkę" zaadresowaną nie na siebie:szok::no:, OTWORZYĆ list i dopiero oddać go adresatowi!
No po prostu ręce mi opadły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i cycki też :no::no::no::no::no:

Powiedzcie mi proszę jak to jest możliwe, że listonosz może dostarczyć adresowany do Was list polecony, ze ZWROTNYM POTWIERDZENIEM ODBIORU, zupełnie obcym ludziom, a jedynym kryterium, którym się kierował jest pomylony numer bloku z numerem mieszkania??? W ogóle nie patrzył na nazwisko?:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak ktoś mógł odebrać taki list? podpisać "zwrotkę" zaadresowaną nie na siebie:szok::no:, OTWORZYĆ list i dopiero oddać go adresatowi!
No po prostu ręce mi opadły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i cycki też :no::no::no::no::no:
pal licho tych z poczty (nigdy nie uwazałam ich za szczególnie lotnych :-p :-p :-p :-p :-p ) ale OTWIERANIE poczty zaadresowanej na kogoś innego to juz szczyt chamstwa, zgadzam sie w zupełności :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

:cool2: :cool2: witam
wpadam na chwilke bo łoś zabrał krzyśka do fryzjera :baffled: :dry: :dry: ciekawe czy da się obciąć :-D

e-mamo wiem że czujesz się okropnie, ale... ja byłam kiedyś po tej drugiej stronie tzn, moja teściowa odebrała list do dziewczyny która mieszkan niedaleko ma na imię katarzyna i podobnie brzmiące nazwisko więc na pierwszy rzut oka było OK, ja też niewiele myśląc ciach rozerwałam.....i okazało się że to jakieś pismo urzędowe i tam były dokładne dane tej osoby tzn pesel itp i ja dopiero otrzeźwiałam ale nie czytałam dalej tylko zwróciłam , ale głupio mi było,
zresztą zdarzało się że jej poczta do mnie przychodziła ale zgłosiłam na poczte żeby zwracali uwaga gdzie cio doręczają, bo potem ja oddawałam listonoszowi i on doręczał tam gdzie trzeba ale to było z opóźnieniem a może coś ważnego i co?
głupia sprawa

krzysiek ma obcięte włosy :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: szczerze powiedziawszy to myślałam że wrócą z niczym że nie da się tknąć, ale hmmmm, dobrze że zna tego pana fryzjera bo to nasz sąsiad i czasem bawi się z jego pieskiem więc opłacało się

reklama
Do góry