reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ok. wypiłam Kawę (Elen, twój post mnie do tego natchną ...nie ma to jak dobra kawka) juz Wam się chwale na co wpadłam, otóż znalazłąm 2 ogłoszenia o prace:
http://ug.jablonna.ibip.pl/public/get_file.php?id=158578
http://ug.jablonna.ibip.pl/public/get_file.php?id=158579

to pierwsze stanowisko jest bardziej pod moje studia (konczyłam politologię na kierunku studia europejskie) a drugie bliższe moim zainteresowaniom... i nie wiem na które aplikowac. bo: na pierwsz pewnie bedzie mniej kandydatów no i wieksze wyzwanie a na drugie to chyba bardziem bym chciała bo ciekawsze ale chyba mam mniejsze szanse. ... no i licze na Wasze sugestie ...:sorry2:

Aniu, wg mnie obie ofertki ciekawe! I spokojnie możesz aplikowac na obydwie, tylko zaznacz to w ofertach. I ew. sama idz złożyć to do kadr i wyjaśnij, że obie oferty są dla Ciebie atrakcyjne. Po co wybiera - niech urząd wybierze za Ciebie ;-) :cool2:

reklama
hejo :-)
miałam sprzątać ale moje dziecko dziwy odprawia wiec sobie odpuszczam narazie.
Weronika właśnie śpi :szok: :tak: nie chciała spać o swojej zwykłej porze potem marudziła strasznie. Jakies 15 minut temu cyrk mi odstawiła niemiłosierny bo zachciało jej sie mleka :baffled: tak długo miauczała az jej zrobiłam 180 ml w,wypiła jednym tchem a potem weszła do łózeczka i mówi nisia ćpi :baffled: wiec niech ćpi :eek: jak chce
ciekawe tylko o której wieczorem zaśnie hmmmm?

byłam dzisiaj tez u lekarza na kontroli i obejdzie sie bez szpitala ale mam jeszcze dodatkową serie zastrzyków :sick:
płuca czyste, oskrzela juz tez ale nadal czerwone gardło i dodatkowo lekkie zapalenie pęcherza sie przyplatało. Ale wyjde z tego hehe :-p

Dużo o wakacjach piszecie ostatnio mmm marzą mi sie takie ciepłe kraje
niestety w tym roku raczej nam takie wakacje odpadaja, moze wyskoczymy na pare dni ale gdzies w Pl, zobaczymy :tak:

Hej Elfiku :)

Ja wlasnie tez Macka polozylam. Juz myslalam, że będziemy sie odzwyczajać od drzemek dziennych, ale po raz kolejny mam taką sytuację, że maly nie poszedł spać i staje się okropnie nieznośny. Za to położony usypia praktycznie z miejsca.

W każdym razie też się zastanawiam kiedy pójdzie na nocne spanie :confused: Ostatnio w takich sytuacjach ratuję się wieczornym spacerem - gdy się Maciek wyszaleje to nie ma potem problemu ;-)

hihi mimo ,że tym razem spotkanko w wąskim gronie to jednak na lipcówkach czuć taką atmosfere znajomą, takie podekscytowanie niektórych osób :tak:
hihi ja nawet sobie watek przejrzałam i troche wspominałam stare dzieje lipcowe :-)

Hej Elfiku :)

Ja wlasnie tez Macka polozylam. Juz myslalam, że będziemy sie odzwyczajać od drzemek dziennych, ale po raz kolejny mam taką sytuację, że maly nie poszedł spać i staje się okropnie nieznośny. Za to położony usypia praktycznie z miejsca.

W każdym razie też się zastanawiam kiedy pójdzie na nocne spanie :confused: Ostatnio w takich sytuacjach ratuję się wieczornym spacerem - gdy się Maciek wyszaleje to nie ma potem problemu ;-)
Cześć Dorotko :-)
Weronika ostatnio własnie ładnie spała w dzień, o 13stej kładłam ja na godzinke i było ok
dzisiaj cos jej sie poprzestawiało :baffled: a na spacerek nie możemy jeszcze iśc, mamy zakaz do niedzieli niestety :-(

byłam dzisiaj tez u lekarza na kontroli i obejdzie sie bez szpitala ale mam jeszcze dodatkową serie zastrzyków :sick:
płuca czyste, oskrzela juz tez ale nadal czerwone gardło i dodatkowo lekkie zapalenie pęcherza sie przyplatało. Ale wyjde z tego hehe :-p

no to super że szpitala nie będzie, a resztę pewnie dasz rade w domu podleczyć :happy:

mójk krzysiek prawie w dzien nie sypia i jest ok ale spać chodzi przed 19-tą ciekawe co bedzie jak dzien sie wydłuży i będzie o tej porze widno? może wtedy będziemy się ratować drzemką
no nie wiem

Cześć Lipcowe Mamy:-) jest tu kto:cool2:

Niania daj namiary na ten hotelik, bo my może za rok do Grecji pojedziemy to będzie jak znalazł:-p :cool2:

Wiesz już może ile wyniosą Was takie wczasy?
A na jak długo jedziecie:confused:

Niania wlasnie namiarki prosimy:tak: :-)

Dobra na poczatek załaczam namiary na hotel i opis koleżanki mojej koleżanki:-p
"co do obiadkow w Grecji to specjalnie wybralam ten hotel bo bylam tam juz 3 razy i maja opcje jedzonka dla niemowat w Formie bufetu a mleczko i kaszke biore z polski.Grecy maja dosc zdrowa diete.Duzo warzyw miesko na parze,kasze,itp.
Oprocz tego codziennie od 10 do 18 mam opieke nad nim w grupie wiekowej 0-2 animatorzy wymyslaja rozne cuda i zabawy a ja sie bycze no i raz w tygodniu wolny caly dzien bo jest opcja niani"

http://www.kipriotis.gr/kh_village_about.htm

Brzmi fajnie nie? Zaraz poszukam namiarów na ten hotel na jakiś polskich stronach i wkleje.

Maksio u dziadków, my juz praktycznie spakowani, łosiek w pracy a potem na chwile do szkoły. ja siedzę , piję kawkę z wkładką:-p i się "czilautuję":tak: Rewelacja:-)

Skocze troche nadrobić.

reklama
Cześć Lipcowe Mamy:-) jest tu kto:cool2:

Dobra na poczatek załaczam namiary na hotel i opis koleżanki mojej koleżanki:-p
"co do obiadkow w Grecji to specjalnie wybralam ten hotel bo bylam tam juz 3 razy i maja opcje jedzonka dla niemowat w Formie bufetu a mleczko i kaszke biore z polski.Grecy maja dosc zdrowa diete.Duzo warzyw miesko na parze,kasze,itp.
Oprocz tego codziennie od 10 do 18 mam opieke nad nim w grupie wiekowej 0-2 animatorzy wymyslaja rozne cuda i zabawy a ja sie bycze no i raz w tygodniu wolny caly dzien bo jest opcja niani"

http://www.kipriotis.gr/kh_village_about.htm

Brzmi fajnie nie? Zaraz poszukam namiarów na ten hotel na jakiś polskich stronach i wkleje.

Maksio u dziadków, my juz praktycznie spakowani, łosiek w pracy a potem na chwile do szkoły. ja siedzę , piję kawkę z wkładką:-p i się "czilautuję":tak: Rewelacja:-)

Skocze troche nadrobić.

:szok: :szok: :szok: :szok: raj na ziemi :tak: :tak: :tak:

Do góry