A w ogóle, czy wiecie, jak zrobić w prywatnych wiadomościach automatycznie "odpowiedz na ta wiadomość"?
Ja muszę robić tak, że klikam na nową wiadomość i wpisuję nazwę osoby, do której chcę ją wysłać. Nie mogę znaleźć opcji z odpowiedzią. Dziwne..
Ja wlasnei mialam ten sam bol, teraz daje "cytuj":-)
moja córeczka ostatnio woła mnie po imieniu,
troszkę późno,jeśli chodzi o osiągnięcia innych
lipcowych pociech..........ale i ja sie doczekałam
teraz,jak nie reaguje na
mama jest
siasia
co ma znaczyć Kasia..........na tatę nia chce wołac Radek,
ale woła Radzio......co wychodzi
dadzio
Kasiu ale fajnie, ze sie doczekalas, a ten dziadzio to bomba jest
Lilka matko jedyna Ty kiedyś skończysz sprzatać? a może jak skończysz do do mnie wpadniesz hihi:-)
ja tylko zrobiłam rewolucję w dużym pokoju i narazie mam dosyć
ale czeka mnie jeszcze pranie firanek, kwiatki bym chciała poprzesadzać i nasze pomieszczenie gospodarcze czeka a tam jest porażka no ale na wiosne trzeba zrobić
Oj mobilizujecie sie widze. Ja za wielkie sprzatanie nigdy sie tu nie wezme, bo cudzego miszkania sprztac nie chce
Owszem okna myje, w szafkach sprzatam, ale jakies takie generalne typu doprowadzenie ogrodka do pieknego ladu, czy np zmiana firanek, albo doczyszczanie mebli nie.
Poki co chyba sie wzeme za moje 3 fiolki
Kasiu
A gdzie się spotykacie w lipcu
Z tego co wnioskuję to chyba Kraków, gdybyście nic przeciw nie miały to chętnie do Was dołączę bo też mam niedaleko
Wiki pewnie w Krakowie, super jak by Ci sie udalo dojechac
Ja zapraszam zawsze obok Krakowa do moich rodzicow (Ania.g wie jak dojechac
), mozna na polu sie pogonic, wygrzac w sloneczku, zrobic grila, a dzieci beda bezpieczne
Mysle, ze im blizej lata to to uszczegolowimy;-)
Wiesz, przyznawać się publicznie do cellulitu to hmmm
trudna sprawa ;-)
Nie wiem czy jest jakiś cudowny sposób, żeby się pozbyć tego paskudztwa zupełnie. To pewnie tak jak z odchudzaniem, jakby była jakaś jedna skuteczna metoda to nie byłoby grubasów na świecie.
Mi pomaga na cellulit Vichy Liposyne, wcześniej był D-Stock, teraz jest chyba jakiś kolejny produkt zastępujący Liposyne, trochę wypadłam z obiegu
Rewelacyjnie działa Guam (kiedyś już zachwalałam), ale to już jest niestety droższa impreza.
Duży zestaw Guam 1kg+żel 250ml + peeling GRATIS! (171112929) - Aukcje internetowe Allegro
No i jakieś tam smarowania szorstką gąbką, pilingi, masowanie okrężnymi ruchami od kolana w górę uda....
:-):-):-):-)
dziekuje
Edziu, ja sie przyznalam
Kurde, nie mam jakichs kompleksow, ale wlasnie ten cellulitis mnie drazni
wg mnie tylko systematyczność
uważam że działa krem za 20zl i za 200zl (może ten droższy jest skuteczniejszy ale jak raz na tydzień czy dwa się posmarujesz to i tak nic z tego
)
codzienne masaże bąbką czy rękawicą + 3 razy w tyg piling
po tym codziennie balsam , żel czy inne cudo
żeby to się uskutecznić podobno trzeba zadziałać również od środka
jakieś tabsy usprawniające mikrokrążenie itp ....
ćwiczenia i dieta również mają znaczenie
Dzieki
Martus, dieta ma duzy wplyw, ale mysle , ze nei tylko to co jemy obecnie,ale to co jadlo sie od malego. Moja mama, ma 10 kg wiecej ode mnie, grubsze uda, a skorki pomaranczowej u niej brak
Zwłaszcza eliminacja słodyczy i ostrych potraw
ja tam duzo slodkiego nie jem, bo mi za slodko, ostre potrawy od czasu do czasu.
Mysle, ze to jednak to odzywianie "sztucznymi" owocami i warzywami no i ja mam chyba malo ruchu.
W tym tygodniu kupuje jakis krem i peeling