reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Martusiu dopiero teraz zauwazyłam Twoje pytanie o cellulitis...
wytrwałość i praca napewno sie opłaci!!
ja stosowałam krem na celulit krem i po wtarciu kremu, teraz ju nie pamietam jakiego owijałam sie folia i hop pod kocyk na jakies poł h!!!

masz tutaj link do watku o cellulicie!!!
napewno znajdziesz cos dla siebie!!!!
ja polecam peeling z fusow kawy..........

aaaa a kosmetykow uzywałam LIrene!!!
tam na tym wątku gdzies wklejałam linki do tej serii
https://www.babyboom.pl/forum/ladna-mama-f34/celulitowi-mowie-nie-3637/

reklama
Dzieki Asiu za link:elvis:

Ja wiem, ze zart Edziu, :tak: :-) ale i tak chcialm napisac co napisalam:baffled: :-D

Alek ma od dzisiaj nowe powiedzenie "Czekaj minutke" :eek: No trzeba uwazac co sie do dziecka mowi, ale zeby az tak;-) Tak sobie do misia mowi, mamusi i ot tak sobie, pewnei dla utrwalenia:tak:
Jeszcz musze napisac, ze odkryl w zeszlym tygodniu swoj cien i moj tez. Teraz sobie machamy (do cienia) i wogole fajna rozrywka :-D
Jeszcze od dwoch dni mamy z Alusiem nowa zabawe w "na niby" Alek przynosi mi na niby rozne czeczy do jedzenia bardzo czesto rybe (tatus wozi) i ja ja myje, na niby a potem kladziemu na prawdziwy talerzyk i jemy na niby. Pijemy tez na niby, no jazda na niby na calego:eek: :-D :laugh2: Alek moglby sie tak bawic pol dnia pewnie:tak:

noooo hejoo hejoooo baby!:tak:

Moja coś smarka od rana :no:
Mam nadzieję, że nic poważnego z tego nie będzie :-(
A może to dlatego, że sobie sera napchała do nosa?

Mich ostatnio napchał sobie kremu do ucha :eek: :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D

Ja w okularkach juz tylko po domu chodzę. Soczewki to jednak ogromna wygoda, no i komfort niesamowity w porównaniu z "okółkami" :-)

Ja tak samo mam :tak: :tak: :tak: Chociaż "okółki" też lubię :-p :-p :-p

Kasiu ale Ci zazdroszcze tej zmywarki łaaaa ja bym chciała taki prezent od małza dostac :tak: :-p

zdrówka elfik :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: dobrze że Weronisia lepiej :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis:
Mi zmywara śni się po nocach :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: To moje marzenie :tak: :-p :cool2:

Nie żebym była zachłanna, ale w sumie to mogłabym mieć i jedno i drugie :-) Tym bardziej, że mój mąż za zmywanie naczyń bierze się tylko wtedy jak ja mam 40 stopni gorączki, więc zmywarką w domu jestem tylko i wyłącznie ja :baffled:

mój czeka do 42 :cool2: :cool2: :cool2:

cześć dziewczyny.
wróciłam po długim urlopie 3. ja tez potrzebuję nowej pralki... i zmywarka by sie przydała... nie mówiąc już o gruntownym sprzataniu mieszkania :dry:

cześć elen:-) A nam zdechła lodówka:sick: to znaczy działa, ale coś wycieka, jakiś płyn chłodniczy, cienko chłodzi, za to w zamrażalniku -30:eek:

Alek ma od dzisiaj nowe poiedzenie "Czekaj minutke" :eek: No trzeba uwazac co sie do dziecka mowi, ale zeby az tak;-) Tak sobie do misia mowi, mamusi i ot tak sobie, pewnei dla utrwalenia:tak:
Jeszcz musze napisac, ze odkryl w zeszlym tygodniu swoj cien i moj tez. Teraz sobie machamy (do cienia) i wogole fajna rozrywka :-D
Jeszcze od dwoch dni mamy z Alusiem nowa zabawe w "na niby" Alek przynosi mi na niby rozne czeczy do jedzenia bardzo czesto rybe (tatus wozi) i ja ja myje, na niby a potem kladziemu na prawdziwy talerzyk i jemy na niby. Pijemy tez na niby, no jazda na niby na calego:eek: :-D :laugh2: Alek moglby sie tak bawic pol dnia pewnie:tak:

Aluś jest słodki na maxa, a text "czekaj minutkę" - wymiękam :tak: :tak: :laugh2: :laugh2: :-p :-p :-p :elvis: :elvis: :elvis:

Cześć laski:-) :-) :-)

Jeszcze jedna wazna rzecz o ktorej chce napisac, a zapominam:-(
Kasiu (Hanti dziekuje za rozmowe na skypie. Super mi sie gadalo, bez najmniejszego stresu:tak: Chce to koniecznei powtorzyc:tak: Przepraszam, jeszcze raz, ze moj los:wściekła/y: nam przerwal. Dostal bure za to;-)
Martuś:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
ja zawsze chętna...........na pewno to powtórzymy:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

jestem po siłowni i zobaczymy,jak mi pójdzie w piątek
pewnie jutro nie ruszę niczym

Martus,a co do walki z celulitem,
to dobrze robi oprócz tego co napisały dziewczyny
pływanie,sauna,dieta,ćwiczenia:tak: :tak: :tak: :tak:
tak kiedys pozbyłam się tego dziadostwa,
nie stosowałam żadnych tabletek(ponoc rewelacja,
ale nie każdy może je łykać),ani kremów(bo ja niezbyt lubie się lepić,
a i sysytematyczność u mnie do bani w tej kwestii)
a i na basenie chodziłam na bicze wodne,
by pobudzić krążenie.............bo o to chodzi w tym dziadostwie,
że przy braku dobrego krążenia odkłada nam się chyba glukoza

Joasia dzięi za link o celulicie,
jutro robię papke z kawy,
a że ja takiej porzonej po turecku nie pijam,
to wreszcie wykorzystam do czegoś tą puszke mielonej kawy;-) :tak: :-)

nie mam dzisiaj chyba szczescia do niczego, czegokolwiek sie dotkne to mi nie wychodzi!!!!
na dodatek opazyłam sobie całe udo wrzatkiem, strasznie boli i piecze!!!!
ehhhhh............szewc w dziurawych butach chodzi!!!!!:-:)-:)-(

Joasia w poparzone udko:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
nie tak miałas walczyć z cellulitem...........hihiihihihihi

jutro bedzie lepiej.............IDZIE WIOSNA!!!!

Mich ostatnio napchał sobie kremu do ucha :eek: :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D

Ja tak samo mam :tak: :tak: :tak: Chociaż "okółki" też lubię :-p :-p :-p

zdrówka elfik :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: dobrze że Weronisia lepiej :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis:
Mi zmywara śni się po nocach :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: To moje marzenie :tak: :-p :cool2:

mój czeka do 42 :cool2: :cool2: :cool2:

cześć elen:-) A nam zdechła lodówka:sick: to znaczy działa, ale coś wycieka, jakiś płyn chłodniczy, cienko chłodzi, za to w zamrażalniku -30:eek:

Alka już prawie wszystkie dzieciaczki lipcowe były
wysmarowane kremem,więc co sobie Mich miał żałować;-)

ze zmywarą generalnie jest tak,że ona tylko zmywa sama,
a tam trzeba jeszcze załadować i wyładować,
także to nie AŻ TAKA REWELACJA:-p :tak:

mój łosiek stwierdza,że ja generalnie zmywam
i nie ma ustępstw,bo mam zmywarę

Alka Wasza lodówka stwierdziła,że nie będzie pasować
do nowego domu,więc powoli sama się psuje,by Ci nie było szkoda
jej wywalić...............hihihiihihihihhi

reklama
Elfik to super,że Weronika ma lepszy apetycik,
to na pewno przełom w choróbsku,
a i Tobie szybkiego ozdrowienia życzę:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry