reklama
Lilka
Fanka BB :)
jestem po siłowni i zobaczymy,jak mi pójdzie w piątek
pewnie jutro nie ruszę niczym
Martus,a co do walki z celulitem,
to dobrze robi oprócz tego co napisały dziewczyny
pływanie,sauna,dieta,ćwiczenia
tak kiedys pozbyłam się tego dziadostwa,
nie stosowałam żadnych tabletek(ponoc rewelacja,
ale nie każdy może je łykać),ani kremów(bo ja niezbyt lubie się lepić,
a i sysytematyczność u mnie do bani w tej kwestii)
a i na basenie chodziłam na bicze wodne,
by pobudzić krążenie.............bo o to chodzi w tym dziadostwie,
że przy braku dobrego krążenia odkłada nam się chyba glukoza
świeta racka co piszesz
kremy mozecie sobie wsadzic do dupy na cellulit
bo moja kolezanka studiuje kosmetologie i pwoiedziała ze te kremy to sciema
strata kasy
cellulit odkłada sie wtedy gdy mamy niezdrową diete i mało ruchu
dobra dieta + ruch i cellulitu sie pozbywamy
a co do biczy to tez prawda
kiedys chodziłam,ale masakra jak to boli...
bicze rozwalaja tkanke tłuszczową i lepiej sie ona spala
takze na wiosne ful babek na to chodzi
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hejoo :-)
Wpadam się przywitać i do roboty
U Was też wiosna za oknem? Wychodzę rano do pracy, a tu jasno i ciepło jak w maju. Cudownie Najfajniej, że już rankiem jest słońce za oknem, bo mnie ciemność i szarość najabradziej przytłacza zimą A tak, mogę wstawać jak skowronek nawet o 6-tej ;-)
Muszę się pochwalić, że młody przesypia ostatnio całe noce Acha, i sensacja- ZREZYGNOWALIŚMY Z PORANNEGO MLEKA Stało się to jakieś kilka dni temu, kiedy Kornelek po raz pierwszy nie rzucił się na nie z entuzjazmem . Następnego dnia poczekał grzecznie do śniadania o 8-mej i tak mu już zostało ;-) Mam nadzieję, że to nie chwilowe
Wpadam się przywitać i do roboty
U Was też wiosna za oknem? Wychodzę rano do pracy, a tu jasno i ciepło jak w maju. Cudownie Najfajniej, że już rankiem jest słońce za oknem, bo mnie ciemność i szarość najabradziej przytłacza zimą A tak, mogę wstawać jak skowronek nawet o 6-tej ;-)
Muszę się pochwalić, że młody przesypia ostatnio całe noce Acha, i sensacja- ZREZYGNOWALIŚMY Z PORANNEGO MLEKA Stało się to jakieś kilka dni temu, kiedy Kornelek po raz pierwszy nie rzucił się na nie z entuzjazmem . Następnego dnia poczekał grzecznie do śniadania o 8-mej i tak mu już zostało ;-) Mam nadzieję, że to nie chwilowe
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam:-) :-)
U nas też wiosna pełną gębą
Iwon świetnie, że Korniszonek zrezygnował z tego mleczka no i witaj wśród mam, których dzieciaczki przesypieję całe noce
U nas też wiosna pełną gębą
Iwon świetnie, że Korniszonek zrezygnował z tego mleczka no i witaj wśród mam, których dzieciaczki przesypieję całe noce
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Co do celulitu to zgadzam się, że dieta i ćwiczenia to podstawa, ja bym jeszcze oczyściła organizm z toksyn, a kremy to taki dodatek, trochę pomogą ale problemu nie zlikwidują
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Chyba ta obrażalska pani na "W" i do nas raczyła w końcu zawitać
Z pewną taką nieśmiałością rozgląda się wokoło i zastanawia- zostać już czy stąd pryskać
Co zrobić jak na mieście ciągle korki a wsadzanie kremu do "d..." nie likwiduje wciąż cellulitu
Acha, zawsze można wypić kawę
Pozdrawiam
Z pewną taką nieśmiałością rozgląda się wokoło i zastanawia- zostać już czy stąd pryskać
Co zrobić jak na mieście ciągle korki a wsadzanie kremu do "d..." nie likwiduje wciąż cellulitu
Acha, zawsze można wypić kawę
Pozdrawiam
Czesc:-) tak tak umnie tez wiosna. Wczoraj latała mi w domu mucha, a dziś przed domem widziałam glizdę Wiosna jak nic.
Zyć nie umierać.
U mnie istany kocioł ostatnio Sprzedałam kuchnie (jak wiecie) miała stać u nas jezscze dwa miechy a tymczasem okazuje się, że nowi właściciele zabierają ją w piątek Sprzedałam tez komaplet kuchenny naroznik i stół, więc w weekend bedzie juz tam totalnie pusto Jest to lekki szok, ale cieszę się bo plany remontu ruszyły pełna parą i jak dobrze pójdzie to zaczynamy jazdę za miesiąc.
W przyszlym tygodniu jestem na szkoleniu, a jezscze w nastepnym na urlopie (narty). Mam do tego nawał roboty. To wszytsko powoduje, ze nawet nie musze pić kawy , bo jestem maksymalnie nakręcona
Zyć nie umierać.
U mnie istany kocioł ostatnio Sprzedałam kuchnie (jak wiecie) miała stać u nas jezscze dwa miechy a tymczasem okazuje się, że nowi właściciele zabierają ją w piątek Sprzedałam tez komaplet kuchenny naroznik i stół, więc w weekend bedzie juz tam totalnie pusto Jest to lekki szok, ale cieszę się bo plany remontu ruszyły pełna parą i jak dobrze pójdzie to zaczynamy jazdę za miesiąc.
W przyszlym tygodniu jestem na szkoleniu, a jezscze w nastepnym na urlopie (narty). Mam do tego nawał roboty. To wszytsko powoduje, ze nawet nie musze pić kawy , bo jestem maksymalnie nakręcona
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej hej :-):-)
mmmmmmmmmmm słońce, rogalik z dzemem i kawa!!!
zyc nie umierac, jeszcze jakbym nie musiała isc do przychodni z Kuba to byłoby git!!!!
takze zbieram sie i do pozniej!!!!
mmmmmmmmmmm słońce, rogalik z dzemem i kawa!!!
zyc nie umierac, jeszcze jakbym nie musiała isc do przychodni z Kuba to byłoby git!!!!
takze zbieram sie i do pozniej!!!!