reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elen_dir witaj po przerwie,
co za zmiany w podpisie,
jaka Julcia juz duża..........śliczna z niej dziewczynka:tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

koniecznie napisz,gdzie byłas na urlopie:-p ;-) :-)

reklama
jestem po siłowni i zobaczymy,jak mi pójdzie w piątek
pewnie jutro nie ruszę niczym

Martus,a co do walki z celulitem,
to dobrze robi oprócz tego co napisały dziewczyny
pływanie,sauna,dieta,ćwiczenia:tak: :tak: :tak: :tak:
tak kiedys pozbyłam się tego dziadostwa,
nie stosowałam żadnych tabletek(ponoc rewelacja,
ale nie każdy może je łykać),ani kremów(bo ja niezbyt lubie się lepić,
a i sysytematyczność u mnie do bani w tej kwestii)
a i na basenie chodziłam na bicze wodne,
by pobudzić krążenie.............bo o to chodzi w tym dziadostwie,
że przy braku dobrego krążenia odkłada nam się chyba glukoza

świeta racka co piszesz

kremy mozecie sobie wsadzic do dupy na cellulit
bo moja kolezanka studiuje kosmetologie i pwoiedziała ze te kremy to sciema
strata kasy
cellulit odkłada sie wtedy gdy mamy niezdrową diete i mało ruchu
dobra dieta + ruch i cellulitu sie pozbywamy

a co do biczy to tez prawda
kiedys chodziłam,ale masakra jak to boli...:baffled:
bicze rozwalaja tkanke tłuszczową i lepiej sie ona spala
takze na wiosne ful babek na to chodzi :tak:

Hejoo :-)
Wpadam się przywitać i do roboty :baffled:

U Was też wiosna za oknem? Wychodzę rano do pracy, a tu jasno i ciepło jak w maju. Cudownie :cool2: Najfajniej, że już rankiem jest słońce za oknem, bo mnie ciemność i szarość najabradziej przytłacza zimą :baffled: A tak, mogę wstawać jak skowronek nawet o 6-tej ;-)

Muszę się pochwalić, że młody przesypia ostatnio całe noce :-p Acha, i sensacja- ZREZYGNOWALIŚMY Z PORANNEGO MLEKA :tak: Stało się to jakieś kilka dni temu, kiedy Kornelek po raz pierwszy nie rzucił się na nie z entuzjazmem :eek: . Następnego dnia poczekał grzecznie do śniadania o 8-mej i tak mu już zostało ;-) Mam nadzieję, że to nie chwilowe :confused:

Witam:-) :-)
U nas też wiosna pełną gębą:-D :-D :-D
Iwon świetnie, że Korniszonek zrezygnował z tego mleczka:tak: no i witaj wśród mam, których dzieciaczki przesypieję całe noce:cool2:

Co do celulitu to zgadzam się, że dieta i ćwiczenia to podstawa, ja bym jeszcze oczyściła organizm z toksyn, a kremy to taki dodatek, trochę pomogą ale problemu nie zlikwidują:dry:

Chyba ta obrażalska pani na "W" i do nas raczyła w końcu zawitać:-D
Z pewną taką nieśmiałością rozgląda się wokoło i zastanawia- zostać już czy stąd pryskać :confused::happy:

Co zrobić jak na mieście ciągle korki a wsadzanie kremu do "d..." nie likwiduje wciąż cellulitu:szok::-D:-D:-D:-D:-D:confused:

Acha, zawsze można wypić kawę :cool2:

Pozdrawiam:-D:tak::tak::tak::tak:

Czesc:-) tak tak umnie tez wiosna. Wczoraj latała mi w domu mucha, a dziś przed domem widziałam glizdę:tak: Wiosna jak nic.
Zyć nie umierać.

U mnie istany kocioł ostatnio:-p Sprzedałam kuchnie (jak wiecie) miała stać u nas jezscze dwa miechy a tymczasem okazuje się, że nowi właściciele zabierają ją w piątek :szok: :szok: Sprzedałam tez :cool2: komaplet kuchenny naroznik i stół, więc w weekend bedzie juz tam totalnie pusto:baffled: Jest to lekki szok, ale cieszę się bo plany remontu ruszyły pełna parą i jak dobrze pójdzie to zaczynamy jazdę za miesiąc.

W przyszlym tygodniu jestem na szkoleniu, a jezscze w nastepnym na urlopie (narty). Mam do tego nawał roboty. To wszytsko powoduje, ze nawet nie musze pić kawy , bo jestem maksymalnie nakręcona :-p :tak:

To sobie Niania na własne życzenie biwak zapewniłaś :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: Ale co tam, najważniejsze, że opchałaś tego giganta :-p

Wyspana mama wyspanego dzieciaczka odmeldowuje się do pracy :cool2: Może uda mi się zajrzeć później ;-)

reklama
hej hej :-):-)

mmmmmmmmmmm słońce, rogalik z dzemem i kawa!!!
zyc nie umierac, jeszcze jakbym nie musiała isc do przychodni z Kuba to byłoby git!!!!

takze zbieram sie i do pozniej!!!!:cool2::cool2::cool2:

Do góry