reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elen_dir witaj po przerwie,
co za zmiany w podpisie,
jaka Julcia juz duża..........śliczna z niej dziewczynka:tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

koniecznie napisz,gdzie byłas na urlopie:-p ;-) :-)

reklama
jestem po siłowni i zobaczymy,jak mi pójdzie w piątek
pewnie jutro nie ruszę niczym

Martus,a co do walki z celulitem,
to dobrze robi oprócz tego co napisały dziewczyny
pływanie,sauna,dieta,ćwiczenia:tak: :tak: :tak: :tak:
tak kiedys pozbyłam się tego dziadostwa,
nie stosowałam żadnych tabletek(ponoc rewelacja,
ale nie każdy może je łykać),ani kremów(bo ja niezbyt lubie się lepić,
a i sysytematyczność u mnie do bani w tej kwestii)
a i na basenie chodziłam na bicze wodne,
by pobudzić krążenie.............bo o to chodzi w tym dziadostwie,
że przy braku dobrego krążenia odkłada nam się chyba glukoza

świeta racka co piszesz

kremy mozecie sobie wsadzic do dupy na cellulit
bo moja kolezanka studiuje kosmetologie i pwoiedziała ze te kremy to sciema
strata kasy
cellulit odkłada sie wtedy gdy mamy niezdrową diete i mało ruchu
dobra dieta + ruch i cellulitu sie pozbywamy

a co do biczy to tez prawda
kiedys chodziłam,ale masakra jak to boli...:baffled:
bicze rozwalaja tkanke tłuszczową i lepiej sie ona spala
takze na wiosne ful babek na to chodzi :tak:

Hejoo :-)
Wpadam się przywitać i do roboty :baffled:

U Was też wiosna za oknem? Wychodzę rano do pracy, a tu jasno i ciepło jak w maju. Cudownie :cool2: Najfajniej, że już rankiem jest słońce za oknem, bo mnie ciemność i szarość najabradziej przytłacza zimą :baffled: A tak, mogę wstawać jak skowronek nawet o 6-tej ;-)

Muszę się pochwalić, że młody przesypia ostatnio całe noce :-p Acha, i sensacja- ZREZYGNOWALIŚMY Z PORANNEGO MLEKA :tak: Stało się to jakieś kilka dni temu, kiedy Kornelek po raz pierwszy nie rzucił się na nie z entuzjazmem :eek: . Następnego dnia poczekał grzecznie do śniadania o 8-mej i tak mu już zostało ;-) Mam nadzieję, że to nie chwilowe :confused:

Witam:-) :-)
U nas też wiosna pełną gębą:-D :-D :-D
Iwon świetnie, że Korniszonek zrezygnował z tego mleczka:tak: no i witaj wśród mam, których dzieciaczki przesypieję całe noce:cool2:

Co do celulitu to zgadzam się, że dieta i ćwiczenia to podstawa, ja bym jeszcze oczyściła organizm z toksyn, a kremy to taki dodatek, trochę pomogą ale problemu nie zlikwidują:dry:

Chyba ta obrażalska pani na "W" i do nas raczyła w końcu zawitać:-D
Z pewną taką nieśmiałością rozgląda się wokoło i zastanawia- zostać już czy stąd pryskać :confused::happy:

Co zrobić jak na mieście ciągle korki a wsadzanie kremu do "d..." nie likwiduje wciąż cellulitu:szok::-D:-D:-D:-D:-D:confused:

Acha, zawsze można wypić kawę :cool2:

Pozdrawiam:-D:tak::tak::tak::tak:

Czesc:-) tak tak umnie tez wiosna. Wczoraj latała mi w domu mucha, a dziś przed domem widziałam glizdę:tak: Wiosna jak nic.
Zyć nie umierać.

U mnie istany kocioł ostatnio:-p Sprzedałam kuchnie (jak wiecie) miała stać u nas jezscze dwa miechy a tymczasem okazuje się, że nowi właściciele zabierają ją w piątek :szok: :szok: Sprzedałam tez :cool2: komaplet kuchenny naroznik i stół, więc w weekend bedzie juz tam totalnie pusto:baffled: Jest to lekki szok, ale cieszę się bo plany remontu ruszyły pełna parą i jak dobrze pójdzie to zaczynamy jazdę za miesiąc.

W przyszlym tygodniu jestem na szkoleniu, a jezscze w nastepnym na urlopie (narty). Mam do tego nawał roboty. To wszytsko powoduje, ze nawet nie musze pić kawy , bo jestem maksymalnie nakręcona :-p :tak:

To sobie Niania na własne życzenie biwak zapewniłaś :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: Ale co tam, najważniejsze, że opchałaś tego giganta :-p

Wyspana mama wyspanego dzieciaczka odmeldowuje się do pracy :cool2: Może uda mi się zajrzeć później ;-)

reklama
hej hej :-):-)

mmmmmmmmmmm słońce, rogalik z dzemem i kawa!!!
zyc nie umierac, jeszcze jakbym nie musiała isc do przychodni z Kuba to byłoby git!!!!

takze zbieram sie i do pozniej!!!!:cool2::cool2::cool2:

Do góry